TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Selam Renktaslar, Hastanede oldugum icin maci seyredemedim. Yeni transferlerimiz Jo,Dos Santos, Neill nasil oyladilar? Bilgilendirirseniz sevinirim.

jo iyidi golunude atti tam alistimi takima kimse tutamaz

neill coktan alismis takima güven veriyor kesinikle nokta transfer

santos kalitesini hemen belli etti fena deyildi daha da iyi olacak insallah

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Ben oynanan oyunlara bakıyorum. Ben fanatikçe yazı yazmıyorum o kadar.

Hakikaten Fenerbahçe'nin oyunu da çok zevk veriyor zatenEn zayıf rakip karşısında bile defans futbolu nerdeyse...Duran top,uzun top Fener gol atmış bak sen:)Bir ayağı Bank Asya'daki Sivas'a 5 atınca Fener büyük favori mi oldu şimdi?

Selam Renktaslar, Hastanede oldugum icin maci seyredemedim. Yeni transferlerimiz Jo,Dos Santos, Neill nasil oyladilar? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Yeni transferler iyiydi. Uyum sağlayınca daha iyi olacak. Santos Aydın'ın teknik olanı. Jo yürüyerek bile çalım atıyor.

Genelde kötü oynadık ama yendik. Bunun sebebi eksiklerimizin olması ve takımda 3 yeni oyuncu bulunması. Daha birbirlerinin oyun karekterlerini tanıyamadılar.

Bu oyun skor taraftarlarını üzdü ama Gerçek Galatasaraylılar yola devam dedi. Kötü oyunla gelen galibiyet ise Galatasaray'ın tökezlemesini bekleyenlerde tuvalete çıkma sorunu yarattı.

Hakikaten Fenerbahçe'nin oyunu da çok zevk veriyor zatenEn zayıf rakip karşısında bile defans futbolu nerdeyse...Duran top,uzun top Fener gol atmış bak sen:)Bir ayağı Bank Asya'daki Sivas'a 5 atınca Fener büyük favori mi oldu şimdi?

Şunu iddaa ederim; bu futbolla GS sivasta kesin puan kaybeder.

serden sen bu kafayla kesin kan kaybedersin biara.

Kuş var galiba.

Ya bi sus be cızırdama git kendi çöplüğünde öt burayı karıştıramazsın hem sana ne kaybederse etsin.

Akıllı ol akıllı.

Fener kadar kötü futbol oynamayalımda en azından oynayarak kaybedelim...Sizin aksinize pardon Fener'in;)biz Avrupa takımıyız ve bir vizyonumuz var...

Valla bence o kadar kötü oynamadık daha rezil maçlarımız var Ankaragücü maçı gibi

Ama yapılan yorumlar özetlerden olsa gerek yada yada :evilsmile:

Birileri leo ve barışı durdursun.

Ben sadece güzel futbol izlemek istiyorum. Bu oyuncu yapısı ile güzel futbol imkansız.

Ayhan Akman, Barış Özbek bu oyuncular iyi oynasada eleştirilirler.

jo iyidi golunude atti tam alistimi takima kimse tutamaz

neill coktan alismis takima güven veriyor kesinikle nokta transfer

santos kalitesini hemen belli etti fena deyildi daha da iyi olacak insallah

Insallah.. bilgilendirmen icin sagol renktas..

Geri
Üst Alt