TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-5 Fenerbahçe | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-1 Fenerbahçe | 31 Ocak | Devre Aras

Yahu art arda iki maç kazandılar diye hemen fener puan kaybetmez havasına girilmiş. Çok değil bi kaç ay öncesine kadar adamlar maç kazanamıyodu:)

Hocam malesef fikstürleri inanılmaz iyi TFF acayip ayarlamış.

GS dışında 1 tane deplasmanları yok.

Biz ise Kayseri - BJK - TS - Manisa - Eskişehir - Gençlere gidicez.

İstediğin kadar iyi oyna bu maçlarda puan kaybedersin.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-5 Fenerbahçe | 31 Ocak | İkinci Yar

Atamayana atarlar demişdim,ilk yarı 2-3 posizyon bulup atamıyorsa sivas kendi sahasında zaten bu fener bir şekilde atacakdı oda oldu.1-1 oldukdan sonrada şansı vardı sivasın ama son 5-6 maça bakıyoruz zaten fener hep farklı yenmiş bu sivası,en iyi olduğu dönemde bile yenmiş dolayısı ile sivasın zaten fener sempatisi bu sonucu getirdi diye düşünüyorum.Bir haftayı daha ballı börekli kapatıp kötü oyununu farklı skorla kapatan fener bakalım ilerleyen haftalarda hem avrupa hemde türkiye kupası maçları trafiğinde nasıl performans verecek hep beraber göreceğiz.

Bu balon daha uzun ömürlü gitmez bu yolda...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-5 Fenerbahçe | 31 Ocak | İkinci Yar

Buyrun maçın geniş özeti ;

7240648fener414232v.jpg

Şu görüntüyü hatırlayan var mı?

Fenerbahçe'ye bu maçı baz alarak iyi oynuyor demeyin.Sivas Bank Asya'da bile ancak orta sıralara oynayacak bir takım.Son 2 sezon da şampiyonluk yarışının içindeki takım bu mu diyesi geliyor insanın.

Bulent uygun takımın altina dinamit koyup çekip gitmiş resmen

:asd: fener bir maçla şampiyon mu olacak :D Antepspor gibi bir takım çakar yine bunlara kendilerine gelirler o zaman sevinsinler bakalım:asd:

İnş kümeye düşer sivas her sene yatıyo fb ye.

Arkadaşlar sivas kötü nünde kötüsü bir takım. Abartmayın fenerin bu galibiyetini.

sivas takımı 1 hafta boyunca bu maça nasıl hazırlandı acaba ? :)

Fener'e yatar bize coşarsa bunlar yine artık tescilli ezik oldukları değil şike yaptıkları ispat edilmiş olur.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-4 Fenerbahçe | 31 Ocak | İkinci Yar

Bülent Uygun eseriyle gurur duysun..

İyi giderken kasıla kasıla tvlere çıkmasını biliyordu, şimdi de çıksın bakalım...

Bülent Uygun gideceğini zannetmiyodu aslında.İstifasının kabul edilmeyeceğini zannediyodu.Gitmesi onun için de sürpriz oldu.Şampiyonluğa oynayan takımı dağıtması,yerine getirilen futbolcuların rezilliği onun Sivas'taki sonunu getirdi.

Bu akşam bizim ne yapıp edip rahat ve net bir skor ile maçı kazanmamız gerek. Fener bize bitmiş Sivasspor karşısında gözdağı verdi. Bizde kazanıp onlara cevap vermek zorundayız.

Puan farkı 30. hafta ya kadar kesinlikle 2'yi geçmemeli ve ASY de onları gömüp şampiyon olmalıyız. Eğer puan farkı 4 ve üzeri oulrsa bu iş biter.

sivas'ı halısahaya çağırmam o kadar söyliyim.. gerçekten korkunçlar, takım demeye utanıyo insan.. bi de fenere yatarlar fiks her sene.. skor açıklanıyo zaten.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-1 Fenerbahçe | 31 Ocak | Devre Aras

Ben boşa konuşmam futbolun gerçekleri vardır. Sivas'ın yeri BakAsya dır.

Aynı Denizli'nin olduğu gibi eğer GS bugün 4-5 tane atacağı Denizli'ye puan verirse. Fenerin şampiyonluğu ilan edilir.!!

Umarım GS Futbol takımı ve hocası bunu bilerek maça çıkarlar.

Kalan 15 maçın 15 ini de kazanmadıkça fener bu ligde derbiler dışında puan kaybetmez bu böyle biline.

Bu sözlere hemen hemen katılıyorum rekdaş derbi harici puan kaybeder fener kesinde bugün denizliye puan verirsek havlu atarız çünkü bizimde puan veeceğimiz çok maç var

Ya dert etmeyin yaa.. fenerin daha Kasımpaşa deplasmanı var :)

Artik anladim ki çok sukur bizim uzun vadeli bir td var oda Rijkaard ve yardimcisi Neeskens ister bu sene sampiyon olalim ister 2ci fark etmez evde mac izlerken ben keyif almak istiyorum 5-6 oyuncu keni alt yapidan yetismis oyuncu gormek istiyorum

Edit...

Bu akşam bizim ne yapıp edip rahat ve net bir skor ile maçı kazanmamız gerek. Fener bize bitmiş Sivasspor karşısında gözdağı verdi. Bizde kazanıp onlara cevap vermek zorundayız.

Puan farkı 30. hafta ya kadar kesinlikle 2'yi geçmemeli ve ASY de onları gömüp şampiyon olmalıyız. Eğer puan farkı 4 ve üzeri oulrsa bu iş biter.

Bitmez kardeş bitmez daha ne kayıplar olur merak etmeyin kim derdi ki Kasımpaşa Saraçoğlunda 3 atar belli olmaz o işler daha dönemin başından

Geri
Üst Alt