TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

denizli'nin ne defansı iyi ne atağı rahat bi maç olucak üstelik ali semi yen'de ben fark atmalarını bekliyorum bu yıl gs'nin tüm maçlarında had safhada seyir zevki olucak.Gollü bir maç olacağı kesin 5-1 kazanırız diyorum ama böyle maçları gol yemeden bitirmeliyiz artık

Bu mesajın olması gereken hali:

Denizli'nin ne defansı iyi ne atağı. Rahat bi maç olacak. Üstelik Ali Sami Yen'de ben fark atmalarını bekliyorum. Bu yıl GS'nin tüm maçlarında had safhada seyir zevki olucak.Gollü bir maç olacağı kesin 5-1 kazanırız diyorum ama böyle maçları gol yemeden bitirmeliyiz artık.

Forumumuz da Türkçe kullanımına özen gösteriyoruz. Biraz daha dikkat ederseniz seviniriz.

GSCimbom Yönetimi İyi Forumlar diler....

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

elano ilk 11'de çıkacakmış

DHA

Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.. Gelsinde izleyelim takımımızı Sami Yen'de..:) İnşallah güzel futbol ve galibiyetle ayrılırız maçtan..:)

Yarın akşam derneğe nasıl gideceğim.:)Cevdet parkında tinerciler var.:DNeyse çözüm yolu bulacağız.

----------------Leo-----------------

Uğur---G.zan-------Servet---Hakan

---------------M.Sarp--------------

--------Elano---------Arda---------

Keita------------------------Kewelll

--------------Baros-----------------

5 olur.

2566__216gs-denizlispor.jpg

sen tribündeki biz biz sahadaki sen

bide ben paylaşayım maçla ilgili düşüncelerimi.öncelikle rahat ve farklı bir maç olacagı kesin bizim adımıza ama beni bunlardan çok kadro düşündürüyor yani elano ilk 11 de başlayacakmı orta sahada kimler görev alacak defans dörtlüsü yine aynımı olacak gib vs.ama benim sahada görmek istedigim ilk11 de şu şekilde:leo-ugur-servet-emre-hakan-m.sarp-ayhan-elano-arda*-keita-baros.yedek kulubesinde de kewel nonda aydın barış gibi önemli isimler oluyor.daha sakat m.topalı.linderothu saymadım bile.

Ah bir Uğur oynasa!

Bu gün TRT 3 de Denizli - Fener maçını izledim. Öncelikle berlirteyim Denizli kesinlikle zayıf takım değil. Fener'den çok daha iyi oynamışlar. Bir çok pozisyonda son pasları düzgün veremediler. Yoksa maçta Feneri yenmeleri içten bile değilmiş.

Küçümsememek lazım. Bence tehlikeli bir takım Denizli.

Bu gün TRT 3 de Denizli - Fener maçını izledim. Öncelikle berlirteyim Denizli kesinlikle zayıf takım değil. Fener'den çok daha iyi oynamışlar. Bir çok pozisyonda son pasları düzgün veremediler. Yoksa maçta Feneri yenmeleri içten bile değilmiş.

Küçümsememek lazım. Bence tehlikeli bir takım Denizli.

Top bizde kaldığı müddetçe tehlike yaşayacağımızı sanmıyorum. Ancak savunmada eksik yakalanmamak lazım.

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var...Internet´de mac izlemek icin aci cekecegime gittim bugün Lig Tv paketini satin aldim.

Almanya´da yasiyorum.Simdi Digitürk kurulumunu yaptim kanallar listede belirdi.

Lig Tv de cikti.Seyredebiliyorum. Ama Lig Tv´nin cesitli kanallari yokmuydu?Hani cesitli maclari cesitli kanallarda gösteren.Bende sadece Lig Tv var.Mac günü mü aciliyor o degisik kanallar?Bir problem olmasin yani..Lig Tv´ye basip macimizi mi bekleyecegim?Ne yapmam lazim? Yardimci olun lütfen....

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var...Internet´de mac izlemek icin aci cekecegime gittim bugün Lig Tv paketini satin aldim.

Lig Tv de cikti.Seyredebiliyorum. Ama Lig Tv´nin cesitli kanallari yokmuydu?Hani cesitli maclari cesitli kanallarda gösteren.Bende sadece Lig Tv var.Mac günü mü aciliyor o degisik kanallar?Bir problem olmasin yani..Lig Tv´ye basip macimizi mi bekleyecegim?Ne yapmam lazim? Yardimci olun lütfen....

Ayni gün ve ayni Saatde olursa maclar ozaman oluyor o tek.

Sen hangi paketi aldın bir lig tv dışında hangi kanallar verildi sana..

Sen hangi paketi aldın bir lig tv dışında hangi kanallar verildi sana..

Ben sadece Lig Tv paketini satin aldim.Yani sadece maclari izleyebilmek icin.

Receiver´i da aldim digitürk´ün ve kurulumunu yaptim.Normal Türk kanallari eklendi listeye ve Lig TV´ye bagli bazi kanallar.Türk Max galiba yanlis hatirlamiyorsam birde o var.Film izliyorsun galiba.Son Osmanli oynuyor:D

Lig Tv´yi izleyebiliyorum yani orda bir sorun yok.Benim sorum, macimizi normal Lig TV kanali mi verecek yoksa degisik kanallar mi?Mesela yarin.Galiba o saatte sadece biz oynayacagiz.Yani Lig TV kanali mac saatinde maca baglaniyor degil mi?Yoksa baska kanalda mi yayinlanacak?

Ben sadece Lig Tv paketini satin aldim.Yani sadece maclari izleyebilmek icin.

Receiver´i da aldim digitürk´ün ve kurulumunu yaptim.Normal Türk kanallari eklendi listeye ve Lig TV´ye bagli bazi kanallar.Türk Max galiba yanlis hatirlamiyorsam birde o var.Film izliyorsun galiba.Son Osmanli oynuyor:D

Lig Tv´yi izleyebiliyorum yani orda bir sorun yok.Benim sorum, macimizi normal Lig TV kanali mi verecek yoksa degisik kanallar mi?Mesela yarin.Galiba o saatte sadece biz oynayacagiz.Yani Lig TV kanali mac saatinde maca baglaniyor degil mi?Yoksa baska kanalda mi yayinlanacak?

Anladım o zaman sana türkmax,jojo gibi kanallar birde Lig tv verilmiş.Maçları Lig tv den izleyeceksin.eğer aynı saatte maç olursa diğer kanallardanda maç veriliyor hayırlı olsun lig tv :)

Geri
Üst Alt