TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

-------------------------Leo Fanco-------------------------

Uğur------------------Servet-------------Gökhan------------------Hakan

-------------------------------Mustafa---------------------------------

---------------Elano---------------------------Mehmet T.---------------

Keita-------------------------------------------------------------Kewell

----------------------------Baros (Nonda)----------------------------

Kaptan dinlendirilecekse,Mehmet Topal'da oynayabilecek durumdaysa kadronun böyle olması gerekir bana göre ;);)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

kewell 11 de oynamalı bence.arda dan sonra takımımızdaki en yetenekli oyuncu olarak görüyorum

Şu kadro yapma olayı çok ama çok sakat bir olay. Aslında orada tabii ki temenniler yazılıyor, kendimizce oynaması gereken adam yazılıyor ama gariptir ki, o adamlarla 1 hafta boyunca birlikte olan, antrenmanlarını yaptıran, başlarından neler geçtiğini bilen bizler olmadığımız halde oturduğumuz yerden şurada şu oynasın, burada bu oynasın tarzı ahkam kesmemiz garip geliyor bana. Hani diyorlar ya, herkes TD olmuş diye, bu olay bir nevi ona benziyor. Kadro yazmaktansa beyin jimnastiği yapmanın daha sağlıklı olacağına inanıyorum. Çünkü kadro yazabilmemiz için hangi oyuncunun antrenmanlarda nasıl çalıştığını, diğer dış hayatta tam olarak nasıl bir ruh hali içinde olduğunu bilmek de gerekiyor.

Hepimiz teknik direktörüz aslında. Hani bazen eleştiriler oluyor ya, kahvedeki adam bile kendince kadro yapıyor diye, bu haliyle bizim de onlardan bir farkımız kalmıyor. Böyle çıkmasını isterdim, hayalimdeki kadro bu, temennim bu tarzı kadro olayına laf yok, sonuçta hayalperestlikten kim kaybetmiş gerçek mecralara akmadıktan sonra. Ama kadro muhakkak böyle olmalı, yoksa şu olur, bu olur tarzı kesin ve çokbilirlik endamındaki kadro yapış ve yorumlar sakat bir durumdur. Kesin kadro bu olmalı muhabbetine ve kadro yapma olayına, ilgili takımın hocasına hakaret olarak bakıyorum. Çünkü onu dışlamışızdır ve hoca biz olmuşuzdur. Oyuncular bir hafta ne çalışmış, evinde sorunu olmuş mu, morali bozuk mu, fiziksel durumu kaç fit gücündedir gibi şeyleri sallamayız bile.

Hatta öyle ki kadro yapıcılarına kalsa 50 maçın tamamında aynı kadro oynamalı. :)

elano kesinlikle ilk 11 de başlamalı.

Şu kadro yapma olayı çok ama çok sakat bir olay. Aslında orada tabii ki temenniler yazılıyor, kendimizce oynaması gereken adam yazılıyor ama gariptir ki, o adamlarla 1 hafta boyunca birlikte olan, antrenmanlarını yaptıran, başlarından neler geçtiğini bilen bizler olmadığımız halde oturduğumuz yerden şurada şu oynasın, burada bu oynasın tarzı ahkam kesmemiz garip geliyor bana. Hani diyorlar ya, herkes TD olmuş diye, bu olay bir nevi ona benziyor. Kadro yazmaktansa beyin jimnastiği yapmanın daha sağlıklı olacağına inanıyorum. Çünkü kadro yazabilmemiz için hangi oyuncunun antrenmanlarda nasıl çalıştığını, diğer dış hayatta tam olarak nasıl bir ruh hali içinde olduğunu bilmek de gerekiyor.

Hepimiz teknik direktörüz aslında. Hani bazen eleştiriler oluyor ya, kahvedeki adam bile kendince kadro yapıyor diye, bu haliyle bizim de onlardan bir farkımız kalmıyor. Böyle çıkmasını isterdim, hayalimdeki kadro bu, temennim bu tarzı kadro olayına laf yok, sonuçta hayalperestlikten kim kaybetmiş gerçek mecralara akmadıktan sonra. Ama kadro muhakkak böyle olmalı, yoksa şu olur, bu olur tarzı kesin ve çokbilirlik endamındaki kadro yapış ve yorumlar sakat bir durumdur. Kesin kadro bu olmalı muhabbetine ve kadro yapma olayına, ilgili takımın hocasına hakaret olarak bakıyorum. Çünkü onu dışlamışızdır ve hoca biz olmuşuzdur. Oyuncular bir hafta ne çalışmış, evinde sorunu olmuş mu, morali bozuk mu, fiziksel durumu kaç fit gücündedir gibi şeyleri sallamayız bile.

Hatta öyle ki kadro yapıcılarına kalsa 50 maçın tamamında aynı kadro oynamalı. :)

ama olayın güzelliği burada zaten ;) futbolun bu kadar ilgi çekmesnin nedeni de herkesin anllasın anlamasın bilgisi olsun olmasın bir fikrinin olması.

bende dahil olmak üzere 100 tane kadro varsa hemen hemen hepsi birbirinden farklı ;)

insanlar şu sıknıtılı şartlarda tek eğlenceli futbol kaldı onu da sanal ortamda düşnücelerimiz yazmak güzelce ifade etmek kötü bişi olmasa gerek.

Tabiki futbolun kendisinde birçolk değişken var hocanın Felsefesi farklıdır. dediğiniz gibi mesela biz Kewell deriz adam bakar kewell 3 gün antrenmanda isteksiz yatmış gider Yaser i koyar 11 e bişi diyemeyiz sadece herkesin hayalindeki 11 i yazıyor.

herkes bişiler yazsın ki forum canlansın eğlence artsın :)

ama olayın güzelliği burada zaten ;) futbolun bu kadar ilgi çekmesnin nedeni de herkesin anllasın anlamasın bilgisi olsun olmasın bir fikrinin olması.

bende dahil olmak üzere 100 tane kadro varsa hemen hemen hepsi birbirinden farklı ;)

insanlar şu sıknıtılı şartlarda tek eğlenceli futbol kaldı onu da sanal ortamda düşnücelerimiz yazmak güzelce ifade etmek kötü bişi olmasa gerek.

Tabiki futbolun kendisinde birçolk değişken var hocanın Felsefesi farklıdır. dediğiniz gibi mesela biz Kewell deriz adam bakar kewell 3 gün antrenmanda isteksiz yatmış gider Yaser i koyar 11 e bişi diyemeyiz sadece herkesin hayalindeki 11 i yazıyor.

herkes bişiler yazsın ki forum canlansın eğlence artsın :)

O yüzden özellikle beyin jimnastiği sınırları içerisinde kalmalı demiştim. Söylediklerinde haklısın ve çizilmesi gereken sınırlar dediğin sınırlar içinde kalmalı. İş beyin jimnastiğinden çıkıp agresif bir duruma geldiğinde, bu nasıl hoca, bu topçunun burada ne işi var, bu oynamalı tarzı şeylere girdiğinde iş biraz şekil değiştiriyor. Asıl kastettiğim şey buydu. Biz o lafı ettiğimiz an, teknik direktörü direkt kenara atıyor ve kendimizi oraya yerleştiriyoruz. Tabii karşıdaki hoca ne kadar güven duyulan biriyse kadro kurmalara dair eleştiri o kadar az oluyor.

O yüzden özellikle beyin jimnastiği sınırları içerisinde kalmalı demiştim. Söylediklerinde haklısın ve çizilmesi gereken sınırlar dediğin sınırlar içinde kalmalı. İş beyin jimnastiğinden çıkıp agresif bir duruma geldiğinde, bu nasıl hoca, bu topçunun burada ne işi var, bu oynamalı tarzı şeylere girdiğinde iş biraz şekil değiştiriyor. Asıl kastettiğim şey buydu. Biz o lafı ettiğimiz an, teknik direktörü direkt kenara atıyor ve kendimizi oraya yerleştiriyoruz. Tabii karşıdaki hoca ne kadar güven duyulan biriyse kadro kurmalara dair eleştiri o kadar az oluyor.

bak o konuda %100 haklısın bizdeki sorun zaten burada adam kafasındaki 11 e veya belli 2-3 adama takar maç sonu olmazsa gelir burada delirir :) BAn ı yer rahatlar hehe...

bizim yapımız bu malesef bu forum değil hemen her platform da böyleyiz. herşeyi işin uzmanından iyi bilme illa benim dediğim olsun olayı var ama dediğim gibi dğeiştirmek zor. sakin güzelce olsa daha ii olur. Bu işi bilen insana saygı duyup hakaretsiz ve güzelce ifade etmek en iyisi..

1 hazırlık maçında berabere kaldık diye bile burada kıyamet kopmuştu. sabır ve saygı duyarsak bence GS miz en iyiye gidecektir.

düşüncelerinize %100 katılıyorum.

bak o konuda %100 haklısın bizdeki sorun zaten burada adam kafasındaki 11 e veya belli 2-3 adama takar maç sonu olmazsa gelir burada delirir :) BAn ı yer rahatlar hehe...

bizim yapımız bu malesef bu forum değil hemen her platform da böyleyiz. herşeyi işin uzmanından iyi bilme illa benim dediğim olsun olayı var ama dediğim gibi dğeiştirmek zor. sakin güzelce olsa daha ii olur. Bu işi bilen insana saygı duyup hakaretsiz ve güzelce ifade etmek en iyisi..

1 hazırlık maçında berabere kaldık diye bile burada kıyamet kopmuştu. sabır ve saygı duyarsak bence GS miz en iyiye gidecektir.

düşüncelerinize %100 katılıyorum.

Şu koyu sınırlandırılmış yeri çok iyi hatırlattın. Neler neler diyorlardı, demediklerini bırakmıyorlardı. Bir çok şeyden soğuyordum resmen ve tepki gösteriyordum. Daha yolun başında olup adı üstünde hazırlık maçı oynamamıza rağmen demediklerini bırakmıyorlardı. Şimdi ise bir anda tüm oklar kına yerleştirilmiş vaziyette, güller ve çiçekler savruluyor. Yarın öbür gün bir mağlubiyet aldığımızda o oklar yine çıkartılacaktır, bir galibiyet sonrası da güller...

Ama olaya yukarıdan ve geniş bir şekilde baktığımızda bu takımın, takım olma olgusunun, teknik heyetinin çalışkanlığının, futbolcu kalitesinin, kolej havasının ve her geçen maç sunulan ışıkların neticesinde bu takım iyi yolda demek hiç zor bir şey değil. Ama asıl potansiyele ne zaman ulaşırız sorusuna hemen yanıt veremeyiz. Çünkü bunun için çok uzun bir zamana ihtiyaç var. Bu kadronun asıl potansiyelini gösterebilmesi için bir yıl beraber olması lazım ki makine düzenine geçebilsin.

Dun gorduk ki, Elano tam olarak hazir durumda. Rijkaard'in 90 dakika oynatacagini sanmiyorum ama bence 90 dakikayi dahi kaldirabilir.

Haha koptum ya. Aslan cim bom programinda Danimarka'da yasayan fanatik Galatasarayli bir aileyi gosterdi 3 cocuktan birinin adi Cimbom. :D

Dun gorduk ki, Elano tam olarak hazir durumda. Rijkaard'in 90 dakika oynatacagini sanmiyorum ama bence 90 dakikayi dahi kaldirabilir.

hazır değil bence.. en fazla 45 - 60 dk arası kaldırır. 7-8 günlük daha çalışma yapması gerekli gibi geldi bana tam rahat basmıyor yere.

ama 11 de çıkıp yorulunca çıkartabilr.

Bence bu ilk 11 ile başlamalıyız 2.yarı kewel nonda ve aydın oyuna girmeli...

leo franco

sabri g.zan servet hakan

ayhan m.sarp arda

keita baros elano

Maca gitmeyi düsünüyorum

En uygun bilet Ne kadar acaba ?

Maca gitmeyi düsünüyorum

En uygun bilet Ne kadar acaba ?

Galatasaray'ın bu sezon ligde ilk kez taraftarının karşısına çıkacağı maçın bilet fiyatları tribünlere göre 35 ile 385 TL arasında değişiyor.

Belki bilet kalmamistir bile.

Serdar bir 45 dakika oynar insallah kaliteli oyuncu ligdede gormek lazim kendisini.

çok rahat kazanırız hiç zorlanmadan

Rahat bi mac bekliyorum. Fener karsısındaki denizli olursa lig tarihinin yeni bi rekoruna imza atabiliriz. Elano'nun bu macta ilk 11 oynaması lazım yavas yavas mac kondisyonu kazanması lazım bu mac 45 dk onun icin yeterli olacaktır zaten 45 dk icinde oyunda muazzam bi etkisi olur diye dusunuyorum.kewellı bu mac 11 de izlemek daha faydalı olur gibime geliyor muthiş bi prof olsada moral bozmaması icin kadrodaki yerini alması lazım küstürmemek lazım kewelli.

Kafamdaki takım ise;

leo-sabri(ben istemesemde) g zan(emre olsa daha iyi olur)-servet-balta

sarp-arda-elano(ayhan veya barıs)

keita(aydın)-baros-kewell (serdar)

Elano'dan daha ilk maçında muazzam bir katkı beklemek yanlış olur. 4-5 maçlık hatta daha fazla bir uyum süreci vermek zorundayız. Dünkü maçta güzel oynadı ama o takımdaki 36. maçıydı. Aynı performansı beklemeyelim bence.

Elano'yu 2.yarı oyuna alır bence Rijkaard

Geri
Üst Alt