TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

Digitürk 50 ytl.bu parayı verene kadar gider stadyumda çıplak gözle maç izlerim daha iyi

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

Merakla bekliyoruz.

Aslanlarımıza başarılar.

Elano kesin oynar haftasonu, bugün milli macta 2. yari 45dk forma giydi. Hazir olmasa dunga oynatmazdi herhalde....

Elano kesin oynar haftasonu, bugün milli macta 2. yari 45dk forma giydi. Hazir olmasa dunga oynatmazdi herhalde....

Fizik olarak hazırdır da takımla antrenman yapmadı hiç. Ama sonradan oyuna girebilir tabi.

Bence yeneriz de okadar sandinis kadar kolay olmaz bu is...daha yepyeni basladi saison 2 takim da daha kendilerini alistirmasi lazim yani süpriz gelebilir.

Elano gecen hafta niye oynamadi ben anamadim???

Bence yeneriz de okadar sandinis kadar kolay olmaz bu is...daha yepyeni basladi saison 2 takim da daha kendilerini alistirmasi lazim yani süpriz gelebilir.

Elano gecen hafta niye oynamadi ben anamadim???

Bence dogru bir karardi.Takimla daha antreman bile yapmamisti.

Kondisyoner esliginde sadece kosuyordu ve fitness calisiyordu.

Hatta Denizli macinda da cok oynayacagini sanmiyorum Elano´nun.45 dakika filan oynayacaktir bence..Rijkaard bu. Fener gibi aldigi oyuncuyu antreman bile yapmadan oynatmayiz biz..Rijkaard = Adalet

Arda belki yedek oturacakmis.

Arda belki yedek oturacakmis.

Rahat maç olacak.3-4 atarız bu Denizli'ye.

Bizden sonra ki favori takımın şansa bala yendiği takımı mutlak suretle darma dağın edip cümle aleme göz dağı vermek şart oldu.

Digitürk 50 ytl.bu parayı verene kadar gider stadyumda çıplak gözle maç izlerim daha iyi

En azından bir ay içinde kendi takımının ve en önemli rakiplerinin dahil toplam 16 maçını izleyebiliyoruz. Hem takımı hem de rakiplerimizi inceleyebiliyoruz. D-Smart gibi soyup soğana çevirmediklerini söyleyebilirim. Hele D-Smart bu ligleri alırsa ortalığın içine eder.

Sigara içenlere sormak lazım. Bir ayda kaç paralık sigara içiyoruz? Sigara parasıyla digitürk parasını kıyaslayınca digiturk bayağı ucuz. :)

evet maça 2 gün kaldı. İşallah şu maça Linderoth hariç tam kadrıo çıkabiliriz.

Sağlık ekibi M. Topal 10 gün yok dedi 1 ay oldu bu maçta oynucak umarım.

.................Leo Franco......................

Sabri........G.Zan.........Servet.....H.Balta

........M.Sarp..................M.Topal.........

.......................Elano........................

Keita.........................................ARDA

.....................Baros..........................

şu 11 i heyecanla bekliyorum.

Rijkaard hocamız - Sabri yerine Uğur M.Topal yerine Ayhan ı da tercih etse olur.

haydi Aslanlar güzel oyun sonra güzel skor.

Parçalı forma ile çıkıyoruz...

Arkadaşlar Bu maç günlerini kim, nasıl ayarlıyor anlamadım ?

UEFA Maçları aynı gün; GALATASARAYIMIZIN Maçı Ali Samiyende, febe ve Sivassporun deplasmanda.

Nasıl oluyorda Milli Takımlarda en çok oyuncusu olan TAKIMIMIZ Cumartesi oynuyorda adamlar Pazar oynuyor?

Cumartesi Sivas-febe Pazar GS maçı olsa her takım için ve LIGTV için daha iyi olurdu kanımca.

---------------------------Leo Franco--------------------------

------------------Servet--------------E. Güngör--------------

Ugur------------------------------------------------------Balta-

---------------------------Mustafa----------------------------------

------------Elano------------------------Arda-------------------

-------------------------------------------------------------------

--Keita------------------------------------------------Aydın------

------------------------------Nonda-------------------------

Böyle bekliyorum Rijkaard formda bir Nondayı kenara almaz gibime geliyor. Umarım yine Sabri oynamaz.Ekran basında kanser oluyoruz:(:mad:

evet maça 2 gün kaldı. İşallah şu maça Linderoth hariç tam kadrıo çıkabiliriz.

Sağlık ekibi M. Topal 10 gün yok dedi 1 ay oldu bu maçta oynucak umarım.

.................Leo Franco......................

Sabri........G.Zan.........Servet.....H.Balta

........M.Sarp..................M.Topal.........

.......................Elano........................

Keita.........................................ARDA

.....................Baros..........................

şu 11 i heyecanla bekliyorum.

Rijkaard hocamız - Sabri yerine Uğur M.Topal yerine Ayhan ı da tercih etse olur.

haydi Aslanlar güzel oyun sonra güzel skor.

Renkdaş yanlış yazmışsın galiba:)Ayhan ın yerine M.Topal diyecektin sanırım:D

yok doğru yazdım :) M.Topal düzeydiyse o oynasın yoksa Ayhan la devam ;)

Ayhan da ciddi düşüş var milil takımda iyiydi ama GS de iyi değildi.

Geri
Üst Alt