TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Devam Ediyor

müthiş skor, müthiş futbol özellikle Ayhan'ın girmesiyle pas trafigi müthiş hızlandı, top göstermedik, rezil ettik:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Devam Ediyor

Macin adami Keita :)

carlosun simdiden ruyalarina giriyordur Keita :D

Nsıl oynadık renkdaşlar izleyemedim :(

Elano...

İyi bir futbolcu olduğu kadar da iyi bir baba anladığım kadarıyla.

Guzel Oyun Guzel Skor.. Keita attıgı gole inanamadı.. Tebrikler Aslanlar..

İkinci 3 puanımızda hayırlı olsun..

Linda nasil guzel uyuyor,kiyamam,cok seviyorum seni elano :o

Keita mükemmel demiş arkadaşlar, katılıyorum ama bana biraz bencil gibi geldi.

Ayhan ve H. Balta girdikten sonra oyunun seyri değişti

Bu sistemde pas yapan adamlar olmalı maalesef barıs cok calısıyor ama pas yüzdesi cok düşük

7 olurdu bu maç lakayt oynamasak sonlara doğru, elin İngilizi acımıyor, Arsenal, evinde Everton'a 6 attı bugün. Bizimkiler oh ne ala. Neyse olacak olacak.

Yalnız ikinci penaltıdan sonra Kewell ve Arda'nın sarılmasını gördüm ya, içime su serpildi. O ne içten bir sarılmaydı öyle:) Maçtan sonra da Harry Ayhan'la şakalaşıyordu. Güzel görüntüler bunlar.

Baros'a çok üzülüyorum yalnız. Bir gol atsa devamı gelecek eminim. Bir pozisyonda Arda'ya çok kızdım, orda Baros bombos, ona verse %100 gol ama vermedi. O pozisyondan sonra da tribünler başladı Milaan Baroos oley oley diye. Taraftarımızın en sevdiğim yanı bu, kimin morali bozuksa hemen başlıyoruz tezahürata. Başkaları gibi iki üç maç kötü oynayan futbolcuya tepki göstermiyoruz, kazanmaya çalışıyoruz.

Ben bu takımı çok seviyorum ya:) Daha güzel günler yakındır...

İlk yarıda geciken gol ve yediğimiz kaza golü,bi an olsun umutsuzluğa sevk etmedi beni.Rahat bir şekilde gakip geleceğimize emindim.Bunun nedeni takım oyununun tam olarak oturması değil,hücum hattındaki klas isimlere olan güvencimden kaynaklanıyordu.Takımımız kötü bile oynasa,maçın gidişatını değiştirecek isimlere sahip.Bu bizim için çok büyük bir avantaj.Ayrıca bu gün kötü futbolda oynamadık,ama ileride oynayacağımız futbolun yanında bu futbol da çok sönükk kalacaktır.Rijkaard için,takımın uyum sürecinde olduğu ilk maçlar çok önemli.Bu maçlardan ne kadar az puan kaybıyla ayrılırsak o kadar kardır bizim için.İleride takım oyunu oturduğunda bizi kimse tutamaz...Uzun zaman sonra TSL'de rahat bir maç aldık,tadı damağımda kaldı...

Vakitsiz öten horozun başı kesilir...Keita gerçekten mükemmeldi,Arda bildiğimiz gibi,Mustafa Sarp çalışkandı ve görünmemesine rağmen büyük iş yaptı,Volkan Yaman gerçekten futboldan soğutur adamı biran önce nereye giderse gitsin,Baros'un öz güven kazanması gerek bildiğimiz Baros bu olamaz,onun dışında güzel galibiyet oyuncuları kutluyorum.!

10 numara oyun 10 numara skor

Daha alışma devresinde olan takımımız için bu maçları telafisiz geçmek çok iyi sistem ve oyun mantalitesi oturdukça daha da iyi olacağız

hani golü yedik ya.

bi gram korkum yoktu..

bu duyguyu en son Hagi li kadromuzla hissedebiliyordum...

bu sadece oyuncu kalitesi değil... geçen senede iyi bi kadro vardı.

bu takım teknik ekibiyle ve oyuncusuyla komple güven veriyor..

gözümden kaçmayan ise Baros biraz tutuktu..

ben demedim mi ibrahim bunun karısı tutturur şimdi ingiltere ingiltere diye!

ayrıca Uğur Uçar tam bir sağ bek MAŞALLAH!

Keita penaltı attırılmayınca umarım küsmemiştir..

kewell da zaten keita yı görmezden gelip arda ya gitti...

Umarım böyle devam eder.

Super skor, Kewell icin ozellikle sevindim. Tebrikler aslanlar. Baros'ta moralini bozmasin, ona guveniyoruz.

Geri
Üst Alt