TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 09/10 | 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21.45 | İlk Go

Rijkaard skordan memnun olduğunu ve takımı tebrik ettiğini belirtiyor şu anki röportajında.

2. yarı iyi oynadık ve hakkettiğimiz bir galibiyet aldık dedi.

Seçtiği 11 için ise, çok maçımız var, herkes takımın bir parçası ve yorgun oyuncuları dönüşümlü kullanmamız doğal gibi şeyler söyledi.

Penaltıcımız konusunda ise detaya girmedi. Önemli olan goldü ve bunu başardık dedi.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Rıdvan yine sallıyor :42: Arda sahanın en kısası denizli nasıl kafa vurdurmuş. Doğru düzgün pozisyonumuz yokmuş. Denizlili oyuncu durduk yerde eliyle oynamış, penaltı olmuşta gol atmşız. Beğenmemiş Galatasaray'ı... Sonra Ntv taraflı deyince "sığ bakış" açısı diyen arkadaşlar alın size sığ bakış açısı.

Cevap: TSL 09/10 | 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21.45 | İlk Go

Rijkaard skordan memnun olduğunu ve takımı tebrik ettiğini belirtiyor şu anki röportajında.

2. yarı iyi oynadık ve hakkettiğimiz bir galibiyet aldık dedi.

Seçtiği 11 için ise, çok maçımız var, herkes takımın bir parçası ve yorgun oyuncuları dönüşümlü kullanmamız doğal gibi şeyler söyledi.

Penaltıcımız konusunda ise detaya girmedi. Önemli olan goldü ve bunu başardık dedi.

Abi buraya yanlislikla yazdin sanirim :sopa::D:D

Geçen sene Nonda bu sene Baros önüne gelen form düşüklügü yasıyor adam her topu ezdi:mad: Kosamıyor

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Devam Ediyor

Perşembe günü oynayacağımız Avrupa müsabakasında Baros 11 oynamalı ve gol ve goller atmalı anca o zaman ritme girer.

Evet aslında siftah yapınca golleri sıralamaması için sebep yok. Belki de biraz daha sabretmek gerekiyor.

geçen senede böyle başlamıştık ama bu seferki farkımız başladığımız gibi bitirebilmek olacaktır

güzel maç dahada iyi olacak

bizim talebeler tahtaya kalktı

Rıdvan yine sallıyor :42: Arda sahanın en kısası denizli nasıl kafa vurdurmuş. Doğru düzgün pozisyonumuz yokmuş. Denizlili oyuncu durduk yerde eliyle oynamış, penaltı olmuşta gol atmşız. Beğenmemiş Galatasaray'ı... Sonra Ntv taraflı deyince "sığ bakış" açısı diyen arkadaşlar alın size sığ bakış açısı.

Yattılar diyor üstü kapalı. Fener'li zihni...

Sıkma canını. Rıdvan kendi çapında konuşsun. :p

Açıkçası oynadığımız futboldan (özellikle ilk yarı) pek keyif almadım.

Biraz garip oynadık. Yine de kazanmasını bildik.

Uğurun sağlıklı bir şekilde oynadığını görmek bana yetti.

Kim nasıl düşünürse düşünsün bu maça bakarak söylemiyorum hep söyledim Nonda ile Baros arasındaki tek fark hız yoksa Nonda Baros kadar iyi

Açıkçası oynadığımız futboldan (özellikle ilk yarı) pek keyif almadım.

Biraz garip oynadık. Yine de kazanmasını bildik.

Aynen öyle. Rijkaard'ın takımı rötasyona götürmesi (ki bence doğru) olumsuz etkiledi takımı. Yine de kazandık. Mutluyuz,Umutluyuz. Güzel günler göreceğiz..

Tek diyeceğim oyun 4-1 olmuş dk. 89 ve takım hala hücuma çıkıyor.. Bu inanç herşeyi açıklıyor heralde.. Başka da birşey demeye gerek yok sanırım.. ;)

emre gungor yerdeyken Allah kahretsin dedim.

yine mi dedim tobi topal dan sonra olamaz derken ligtv tekrari gosterdi.

hak verdim savunmamiza

Geri
Üst Alt