TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

Anladım o zaman sana türkmax,jojo gibi kanallar birde Lig tv verilmiş.Maçları Lig tv den izleyeceksin.eğer aynı saatte maç olursa diğer kanallardanda maç veriliyor hayırlı olsun lig tv :)

Sagol kardesim:D Bu kadroya deger verdigim paralar..Yardimin icin tesekkür ederim

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

Ben 1 sene digitürk müşteri temsilcisi olarak çalıştım aklında bir soru varsa sorabilirsin..

bu uzaktan kumandadan verilen komut neden anca sonraki mevsime anlasilabiliyor dekoder tarafindan? uydular falan konmus tepemize yok HD yayinlar(!) falan ama su kumanda dekoder arasindaki teknolojik problemi neden cozemiyoruz? :)

bu maçta Elano'nun oynama şansı nedir? Bilen arkadaşlar yazabilirler mi?

Fark bekliyorum..Bi kasimpasa,eskisehir maclarini hatirliyorum ama yok en az 5 :o

Erken gol atarız ve maçı çözeriz diye umuyorum.

Güzel oyun + 3 puan bekliyorum. :)

Elano yu bir görelim birde.

Kadro tahmini :

----------Leo-----------

Sabri-Gökhan-Servet-Balta

M.Sarp-----Ayhan---Arda-

Keita------Baros-----Kewell

2. Yari veya 60´dan sonra Elano´yu izlemek umudu ile. :)

Basarilar Galatasaray.

Fark bekliyorum..Bi kasimpasa,eskisehir maclarini hatirliyorum ama yok en az 5 :o

Fark olursada itirazim olmaz hani. :o

Bu arada Hosgeldin Aysel. :)

Güzel oyun + 3 puan bekliyorum. :)

Elano yu bir görelim birde.

Kadro tahmini :

----------Leo-----------

Sabri-Gökhan-Servet-Balta

M.Sarp-----Ayhan---Arda-

Keita------Baros-----Kewell

2. Yari veya 60´dan sonra Elano´yu izlemek umudu ile. :)

Basarilar Galatasaray.

Fark olursada itirazim olmaz hani. :o

Bu arada Hosgeldin Aysel. :)

Bence artık Gökhan ve Sabri olmasın yeter :(.

Bence artık Gökhan ve Sabri olmasın yeter :(.

Gökhan´in ben fazla hatasini göremedim. Suan gayet iyi oynuyor.

Sabri´nin alternatifi yok gibi suan. Yoksa oynatmazdi Rijkaard.

Ugur ve Serkan tam olarak hazir olmadiklari icin sabriye mecuburuz.

Denizlispor'un, değişen ve gelişen Galatasaray karşısında fazla bir şansının olmadığını düşünüyorum. Tabiki bu demek değildir ki, Galatasaray karşısında ezilecek. Aksine Galatasaray ile oynamanın verdiği heyecanla, maça tam konsantre olup, iyi bir mücadele örneği göstereceklerdir. Fakat öyle tahmin ediyorum ki bu mücadele gücü, ilk yarının 20.dakikasından sonra kırılacak ve Galatasaray bu maçı en az 3 farklı skorla kazanacaktır..

Denizlispor 6 yıldır kazanamıyor!

Galatasaray ile Denizlispor, yarın yapacakları Turkcell Süper Lig maçında lig tarihinde 37. kez karşı karşıya gelecek.

İki ekip arasında geride kalan 36 maçın 23'ünü Galatasaray galibiyetle kapatırken, 5 maçı Denizlispor kazandı, 8 maç da eşitlikle sona erdi.

Galatasaray'ın toplamda attığı 66 gole, Denizli ekibi 31 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Galatasaray, İstanbul'da 4-1, Denizli'de de 2-0'lık skorlarla kazanmıştı.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR

Galatasaray ile Denizlispor, lig tarihinde İstanbul'da 18 kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında İstanbul'da yapılan maçlarda Galatasaray 12, Denizlispor 3 galibiyet alırken, 3 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılılar, İstanbul'da attığı toplam 36 gole karşılık, kalesinde 15 gol gördü.

DENİZLİSPOR'UN SON GALİBİYETİ 2003'TE

Denizlispor, ligde son 4 maçta da yenildiği Galatasaray karşısında son galibiyetini 2003 yılında aldı. ''Horozlar'', 2003-2004 sezonun ilk yarısında Denizli'de yapılan maçı 2-1 kazandıktan sonra, Galatasaray ile oynadığı son 11 maçtan da 3 puanla ayrılamadı. Denizlispor ile Galatasaray arasında yapılan son 12 maçta alınan sonuçlar şöyle:

Kaynak : AA

Severim Denizli'yi Daum'un ve fenerin sonunu ve Galatasaray'in unutulmaz sampiyonluguna vesile olduklari icin. Ama yarin olacaklari engelleyemez bu, yarin sov bekliyorum takimimizdan.

herkes şov bekliyor ama nedense içimde oyle bir his yok

1-0 olsun bizim olsu:o

Kapanmazlarsa kolay maç olur. Ancak oynatmamaya oynarlarsa biraz sıkıntı çekebiliriz.

Inşallah şöyle 4-5 tane atarız :)

Hala fark bekliyorsunuz.1 - 0 olsun bizim olsun.

bence bu mac bizim acimizdan ,kolay gececek.3-0:D:

Fenerbahçe maçında izlediğim Denizli fazla konsantre olamamıştı. Biz yinede dikkatli olalım ilk hedefimiz maçı kazanmak olsun. Fark değil. :)

Geri
Üst Alt