TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

Neyi varya Milli takima giderken saglamda simdi mi rahatsis ikinci bir LinColn faciasi yasamayiz isanllaH

Hayda. ne Lincoln'u Tobi'si falan, adam alt tarafi midesini usutmus, o olmasa zaten takimla taktik idmana cikmamis daha kendimize gelelim :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

Lincoln falan yazma lütfen! :mad:

Adam midesini üşütmüş, önemli birşey değil.

Arkadaşım rüyasında 1-0 yenildiğimizi; golü de siyahi ve saçları örülü bir futbolcunun attığını görmüş. :o:confused:

bangoura.jpg

İnanıyorum ki tersi çıkacak, kazanacağız ! :cool:

Mide üsütmeyle basliyor bu isler saten ona bensicek demiyorum ama bize son senelerde brazilyalilar fazla yaramiyor

adam daha takimla taktik idmana cikmadi , yani ne bekliyoruz daha iki tane ileri geri pas atmadi adam takimdaki bir arkadasiyla.. en fazla fark yapsak 30 dakika formalite bekliyordum ben o da Arda'yla Elano'yu yanyana koyar mi acaba diye heyecanlandiriyordu..

Ayrica Frank isini bilir. Bence macin en zevkli yonu de onun nasil hamleler yapacagini izlemek olacaktir. Kimi nerede oynatacagi, ikinci yari neleri degisterecegi, Kader'in Denizli'nin tecrubesiz defansinin arasindan nasil ucarak gececegi olacaktir.

Bir daha soyleyelim, Frank isini bilir :yup:

Bu arada Galatasaray'ın yıldız transferi Elano Blumer'in midesini üşüttüğü ve rahatsızlandığı için Denizlispor maçı kadrosundan büyük bir olasılıkla çıkarılacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı taraftarların büyük bir merakla forma giymesini bekledikleri Brezilyalı yıldızın, maç saatine kadar tedavisinin süreceği ancak oynama ihtimalinin düşük olduğu bildirildi

kötü oldu

Re: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

Erken gol farkı getirir. Medyadan baya tepki aldılar geçen hafta (takım kalitesizliği bakımından) bundan dolayı, biraz daha hırslı oynayacakları düşüncesindeyim.

Bu arada forumda bayağı bir "kuş" var. Yönetimden rica etsek, üye olma işlemleri sırasında "Galatasaylı olduğuna dair şeref sözü" içeren bir bölüm onaylasalar?

Gerçi onlarda şeref....

adam daha takimla taktik idmana cikmadi , yani ne bekliyoruz daha iki tane ileri geri pas atmadi adam takimdaki bir arkadasiyla.. en fazla fark yapsak 30 dakika formalite bekliyordum ben o da Arda'yla Elano'yu yanyana koyar mi acaba diye heyecanlandiriyordu..

Ayrica Frank isini bilir. Bence macin en zevkli yonu de onun nasil hamleler yapacagini izlemek olacaktir. Kimi nerede oynatacagi, ikinci yari neleri degisterecegi, Kader'in Denizli'nin tecrubesiz defansinin arasindan nasil ucarak gececegi olacaktir.

Bir daha soyleyelim, Frank isini bilir :yup:

Milli takmda 50 dakika oynadi ve performansi cok iyidi iki tane ileri pas mi atmadi sen bunu Linderoth la karistiriyorsun geleli kac gün oldu takimdan ayri antreman yapiyor hazir degil dogru ama bir 45 dakika rahat cikarirdi

bazı arkadaşlar felaket tellallığı yapmaya başlamış.yok lincoln yok linderot

adam altı üstü midesini üşütmüş.ne var bunda bu kadar abrtılacak

Milli takmda 50 dakika oynadi ve performansi cok iyidi iki tane ileri pas mi atmadi sen bunu Linderoth la karistiriyorsun geleli kac gün oldu takimdan ayri antreman yapiyor hazir degil dogru ama bir 45 dakika rahat cikarirdi

Bence, Rijkaard, senden daha iyi biliyordur bu işi.

Ya arkadas, Brezilya milli takimindaki cogu adamla seneler boyu yanyana oynadi, yani onlarla top alip verirken zaten daha onceden olan bir alismisligi var adamin binlerce kez top alip vermis, Galatasaray'daki bir tane adamla bile iki tane pas yapmadi, dogal olarak milli takimdakilerle oynayabilmesi icin 100% hazir olmasi gerekmiyor taktik antrenman olarak, veya fizik olarak. Ama Galatasaray'daki durumu cok farkli, herhalde yeterince anlatabildim bu sefer?

Yoksa ben de cok merak ediyordum nerede oynatacak ne yapacak diye butun hafta sayfalar dolusu tartistik arkadaslarla, ama su goturmeyen bir gercek var:

Frank isini bilir :yup:

Cevap: Re: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:

Bu arada forumda bayağı bir "kuş" var. Yönetimden rica etsek, üye olma işlemleri sırasında "Galatasaylı olduğuna dair şeref sözü" içeren bir bölüm onaylasalar?

Gerçi onlarda şeref....

Bu kadar da olmayalım yahu. Lütfen. .

Sonuçta herhangi bir konu üzerinde topluca konuşulması için vardır forumlar. "Burası Galatasaray forumu ama¿?" şeklindeki iletini şimdiden görebiliyorum renkdaşım. Lakin biz; Galatasaraylılığı bir din, bir mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inanç olarak görenler; herhangi bir rakibin taraftarlarıyla medeni bir şekilde tartışamayacak kadar aciz miyiz ? Buyursun Fenerbahçeli, Ordusporlu arkadaşlarımız da katılsınlar aramıza.Tartışalım; sadece Galatasaray'ı değil, Türk futbolunu tartışalım. Gerçi arkadaşlarımız dedim; ona da kızacaksınız, şerefsiz çünkü hepsi değil mi ? Benim babam şerefsiz, sizlerin teyzeleriniz, kayınpederleriniz, kuzenleriniz, belki de en yakın arkadaşlarınız. .

Ya arkadas, Brezilya milli takimindaki cogu adamla seneler boyu yanyana oynadi, yani onlarla top alip verirken zaten daha onceden olan bir alismisligi var adamin binlerce kez top alip vermis, Galatasaray'daki bir tane adamla bile iki tane pas yapmadi, dogal olarak milli takimdakilerle oynayabilmesi icin 100% hazir olmasi gerekmiyor taktik antrenman olarak, veya fizik olarak. Ama Galatasaray'daki durumu cok farkli, herhalde yeterince anlatabildim bu sefer?

Yoksa ben de cok merak ediyordum nerede oynatacak ne yapacak diye butun hafta sayfalar dolusu tartistik arkadaslarla, ama su goturmeyen bir gercek var:

Frank isini bilir :yup:

Tamam Hasta olmasaydi bir kac dakikada olsa oynamcik miydi sen onu bana bi söyle...

Tamam Hasta olmasaydi bir kac dakikada olsa oynamcik miydi sen onu bana bi söyle...

Sana soyleyebilecegim su: Ben oynamasini umit ediyordum, yoksa benim Galatasaray teknik ekibi uzerinde bir yaptirim gucum yok malesef. FR boyle yaptigina gore en iyisi bu!

Yine yaziyim sunu buraya, Gecenlerde bir arkadas demisti (saygilar Erdem Erkan :) )

500 kere aynen yaziyoruz hep beraber,

Frank futbolu benden iyi biliyor, Frank futbolu benden iyi biliyor, Frank fut..

Kisacasi ben sadece Frank'in yaptiklarina buradan bir anlam vermeye calisiyorum kendimce, cunku inaniyorum ki bu adam futbolu benden iyi biliyor. :yup:

Re: Cevap: Re: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos |

Sonuçta herhangi bir konu üzerinde topluca konuşulması için vardır forumlar. "Burası Galatasaray forumu ama¿?" şeklindeki iletini şimdiden görebiliyorum renkdaşım. Lakin biz; Galatasaraylılığı bir din, bir mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inanç olarak görenler; herhangi bir rakibin taraftarlarıyla medeni bir şekilde tartışamayacak kadar aciz miyiz ? Buyursun Fenerbahçeli, Ordusporlu arkadaşlarımız da katılsınlar aramıza.Tartışalım; sadece Galatasaray'ı değil, Türk futbolunu tartışalım. Gerçi arkadaşlarımız dedim; ona da kızacaksınız, şerefsiz çünkü hepsi değil mi ? Benim babam şerefsiz, sizlerin teyzeleriniz, kayınpederleriniz, kuzenleriniz, belki de en yakın arkadaşlarınız. .

Önder kendi takım kimliğini ortaya koyduğu sürece baş tacımdır, ama GALATASARAY taraftarı kimliğne bürünüp, provoke mesajlar yazan....

11. Galatasaray ‘lı olmamasına rağmen, kendini Galatasaray ‘lı tanıtan bir üyenin forumda provoke çalışması yapması durumda ise, forumdan direkt olarak ihraç edilecek, üyelik bilgileri teşhir edilecektir.

;) Bu kadar basit işte . . ;)

Sana soyleyebilecegim su: Ben oynamasini umit ediyordum, yoksa benim Galatasaray teknik ekibi uzerinde bir yaptirim gucum yok malesef. FR boyle yaptigina gore en iyisi bu!

Yine yaziyim sunu buraya, Gecenlerde bir arkadas demisti (hatirlayamiyorum, ciksin ortaya saygilarimi sunayim :) )

500 kere aynen yaziyoruz hep beraber,

Frank futbolu benden iyi biliyor, Frank futbolu benden iyi biliyor, Frank fut..

Kisacasi ben sadece Frank'in yaptiklarina buradan bir anlam vermeye calisiyorum kendimce, cunku inaniyorum ki bu adam futbolu benden iyi biliyor. :yup:

Bizden iyi bildi KESIN orasi tartislmaz bille böyle sacma seyler yasanlara ben sasiriyorum ve gülüyorum anca

Benim demek istedim ben Elanonun 90 dakika oynamasini ölümüne mücadele etmesini beklemiyordum zaten 10 dakikada olsa sahada görmek isterdim ve hasta olmasaydi bana göre son dakikalar oynatirdi

Bizden iyi bildi KESIN orasi tartislmaz bille böyle sacma seyler yasanlara ben sasiriyorum ve gülüyorum anca

Benim demek istedim ben Elanonun 90 dakika oynamasini ölümüne mücadele etmesini beklemiyordum zaten 10 dakikada olsa sahada görmek isterdim ve hasta olmasaydi bana göre son dakikalar oynatirdi

hasta degilmis hazir gormemis onu Frank, bilir abi bu adam isini biz hic moral bozmadan seyredelim bakalim neler yapacak.. :)

Renkdaş, Rijkaard, Elano'yu hazır değil diye kadrodan çıkarmış. Bizden iyi bildiği kesin diyorsun ama "45 dakika rahat çıkarırdı." da diyorsun. :confused:

Bırakalım, işini yapsın adam.

Geri
Üst Alt