TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

Gökhan - Servet - Ayhan neden oynamıyor bilen var mı ? F.R nin kararı mı sağlık sorunu mu?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray - Denizlispor | 15 Ağustos | 21:45

40 dakika kaldı.Belki haftayı lider kapatabiliriz.

......................Leo Franco.........................

Uğur............EmreG......E.Aşık.............Volk an

....................Barış.........M.Sarp.......... .........

.............................Arda................. ...............

Keita.....................Baros................... ....Kewell

Bu ne yaa..?

Hohaohaohaoha,daha 2.haftadan geldi eleştiriler. :D :D Netanya maçının kadrosu işte,Hakan Balta yok sadece.Volkan Yaman'ı da görmek istemiştir,Hakan'ın pek artısı yoktu oynadığı maçlarda,Volkan defansı sağlam tutsun sorun yok. :)

Hiçbir problem olacağını sanmıyorum rahat kazanacağız bu maçı. Benim Rijkaard'ım işini bilir.:cool:

Radyodan dinleyebiliyorum şuan, maçı izleyemeyeceğim büyük ihtimal . :o:mad:

Muhabire bağlandılar az önce, maç kadrosunu veremedi muhabir . Kesin mi renkdaşlar yazdığınız kadro ?

Yanlız forumda bile böyle tepki oluyorsa spor yazarlarını düşünemiyorum. Yarın şimdi kimbilir ne şekilde yazılar çıkar. Tabiki hiçbiri umrumuzda değil. Rijkaard'a destek her zaman.

Milli takımdan dönenleri dinlendirmiş Rijkaard. Arda ve Baros oynuyor milli takıma gidenlerin içinde.

Tam sabri ye seviniyordum bu seferde barış çıktı. Neyse hayırlısı artık

Yuh volkanda oynuyormuş :) Galiba bilinçsiz taraftarlar tarafından F.R. nin kulaklarının çınlatılacağı ilk maç :)

Senin dehşet lülelerine can kurban F.R. m benim saygıyla öperim yanaklarından ('v')< ')

rijkaarda hep destek tam destek,yalnız nondayı tercih ederdim

başarılar aslanım

Arda da dinlenebilseydi iyi olurdu :) Bakalım bu savunma 4'Şüsü ne yapacak? En azından haftaiçi milliler yokken çalışmışlardır ;) Vardır Rijkaard'ın bir bildiği. :) ;)

ilk yarı fark olur

En güzeli valla keşke Arda'yıda dinlendirseydi.

Bu yaz aylarnda 3 günde bir maç robotmu bu futbolcular canım. Elinde iyi adamlar varsa rotasyon yapıp onlarıda göreceksin tabiki. Onlarıda deneyeceksin.

Baslamayın hemen yok gökhan,servet,ayhan nerde diye.

aslında bu fark beklentisi bizim başımızı yiyecek ya hayırlısı

Geri
Üst Alt