TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Galatasaray 4 - 1 Denizlispor | Maç Sonu

uğur uçar hiç hazır değil..

en kötü 6-7 haftaya ihityacı var sabrinin ölüsü formayı giymeye devam eder sağ bekte..

volkan yaman çok iyi niyetli ama kapasitesi GSARAYA yetmiyor ısrarın anlamı yok..

sol bek için yedek medek adam şart..

ferrari almışsın sol arka kapısı tahtadan gibi bişey..

rijkaard kendine güveni abartmasın lütfen..

daha sezon başı takım yeni sistemi hazımsamadan 6-7 adam değiştirmek mantıklı değil..

denizliyi 4-1 yenmek ben yaptım olduyu tatmin edici kılmaz..

rotasyonsa anlamı ardayı kes takımdan da görelim derim..

3 günde bir bütün resmi maçlarda oynadı bu delikanlı kaptan..

servetin baltanın değil ardanın rotasyona ihtiyacı var asıl..

nonda nerde?

latif doğanın meşhur küstüm şarkısını söyletmek mi istiyoruz şabani nondaya..

milanın bu kadar formsuz olduğu maça nonda neden girmez?

aydın yılmazdaki form moral ve güven patlamasına milyonlarca alkış ve sevinç benden..

ve abdel kader tabiki..

hızlı teknik zenci..

çok seviyoruz biz bu tür adamları..

takla atsın atmasın..

Nondayı çok küçümsüyorsunuz o şanssız sakatlıgı geçirmese rüyanızda bile göremezdiiz .Adamın kıymetini bilin:)

Yaptığı en iyi iş 2007-2008 sezonu ali samiyendeki fenerbahçe maçında attığı gol başka önemli olayını hatırlamıyorum çok ağır isteksiz yaşlı bu benim görüşüm teşekkürler

angutlar kendilerini nasıl kandırıyolar..korkudan napcaklarını şaşırmışlar:)

Baros çok kötü oynuyor.Zaten çok iyi bir golcü değil, bunun üzerine bir de güçsüzlüğü eklenince çekilmez oluyor.Son pozisyonda ayağını kaldırıp topa vuramadı.Perşembe günü Nonda'yı görebiliriz sahada.

1 Maçla Baros golcü değil,güçsüz şöyle böyle mi oldu ?.Dostlar kendinize gelin.

Baros çok kötü oynuyor.Zaten çok iyi bir golcü değil

Ya arkadaşlar gerçekten anlamıyorum ya bizim destek anlayışımız neden böyle ya zaten iyi bi forvet değil dediğimiz adam içinn daha 4 ay önce sokaklarda nağralar atmadıkmı uefada tur üstüne tur atlatmadımı bu adam tek başına maç çevirmedimi ezeli rakibin 17 milyonluk golcüsünü susturmadımı gol kralı olmadımı 30 kusur gol atmadımı

Ve nonda için hamburg maçında azmı küfür ettik 80 yaşındaki dedeleri azmı kahratti bi lincoln kewell arda önünde ağır gitmeli denmedimi gerçekten anlamıyorum ya nasıl bu sözleri söyleyebiliyorsunuz

Galatasaray geçen haftaya oranla daha iyi oynadı. Tabi bunda rakip farkı da önemliydi. Denizli çok pasif kaldı bize karşı. Tek atakları da gol oldu zaten. Bugün maçın yıldızı Keita'ydı. 2 penaltı yaptırdı 1 de kendi kalesine attırdı. Ayrıca sağ kanatta çok güzel işler yaptı. Bu sene çok can yakacağa benziyor. Kewel ve Arda da bugünün iyilerindendi. Maç sonuna doğru hepsi birden Baros'a gol attırmaya çalıştı ama kısmet değilmiş.

Elano'nun takıma girmesiyle bu takım daha iyi işler yapacağa benziyor. Yalnız Mehmet Topal'ın biran önce dönmesi lazım. Çünkü Mustafa Sarp uzun süreçte o bölgeyi kaldıracak tipte değil.İyi oynuyor ama heran hata yapacakmış gibi duruyor. Sanırım Mehmet dönünce o bölgede Barış-Mehmet ikilisi oynayacak. Çünkü bugün gördük ki Barış Ayhan'a oranla daha hırslı ve daha etkili oynuyor.

Kısacası bu sezon çok eğlenecez. Takım her geçen hafta üstüne koya koya ilerliyor. Darısı Talin maçına...

1 Maçla Baros golcü değil,güçsüz şöyle böyle mi oldu ?.Dostlar kendinize gelin.

Bunu bana söylüyorsanız, ben geldiğinden beri söylüyorum Baros golcülüğüyle değil, rakip defansı yıpratma özelliğiyle marka olmuş bir isimdir.Güçsüzlüğüne gelince, evet güçsüz, son dakikalara doğru top sürecek hali kalmıyor.İyi başlamadı Baros sezona, bir an önce toparlanması dileğiyle...

uğur uçar hiç hazır değil..

en kötü 6-7 haftaya ihityacı var sabrinin ölüsü formayı giymeye devam eder sağ bekte..

volkan yaman çok iyi niyetli ama kapasitesi GSARAYA yetmiyor ısrarın anlamı yok..

sol bek için yedek medek adam şart..

ferrari almışsın sol arka kapısı tahtadan gibi bişey..

rijkaard kendine güveni abartmasın lütfen..

daha sezon başı takım yeni sistemi hazımsamadan 6-7 adam değiştirmek mantıklı değil..

denizliyi 4-1 yenmek ben yaptım olduyu tatmin edici kılmaz..

rotasyonsa anlamı ardayı kes takımdan da görelim derim..

3 günde bir bütün resmi maçlarda oynadı bu delikanlı kaptan..

servetin baltanın değil ardanın rotasyona ihtiyacı var asıl..

nonda nerde?

latif doğanın meşhur küstüm şarkısını söyletmek mi istiyoruz şabani nondaya..milanın bu kadar formsuz olduğu maça nonda neden girmez?

aydın yılmazdaki form moral ve güven patlamasına milyonlarca alkış ve sevinç benden..

ve abdel kader tabiki..

hızlı teknik zenci..

çok seviyoruz biz bu tür adamları..

takla atsın atmasın..

Boldladığım bütün cümleleriniz şahsım adına saçmalık.

Yaptığı en iyi iş 2007-2008 sezonu ali samiyendeki fenerbahçe maçında attığı gol başka önemli olayını hatırlamıyorum çok ağır isteksiz yaşlı bu benim görüşüm teşekkürler

yani yuuuh Nonda Avrupa maçları dahil 15 gol attı o sezon

maçta iyi oynadık tek zaafımız gol pozisyonu yaratmada eksiğiz elano derdimize derman olur inş belkide gol pozisyonu yaratamamızın sebebi oyun kurucusuz oynamamızdır Arda da çizgide oynadı çünki

Elano hastalanmasa belki Arda'yı da dinlendirebilirdi bugün Frank.. 45 dk.'da olsa.. Güzel bir maçtı.. Yarın, blogları ve yazıları büyük bir keyifle okuyacağım her zamanki gibi..:coffee:

Yenmemize ragmen arasıra takım cıvıttı şımardı ama olumlu futbol sürüyor 10.haftaya kadar kayıp olmucagını düşünüyorum...

Zayıf rakiplerle oynayıp alınan farklı galibiyetlerden sonra Gaziantepspor maçında takım biraz olsun fikir vermeye başlamıştı ve bu sefer Ali Sami Yen'de konuk Denizlispor'du.

Ligin kendi sahamızda ilk maçı olması sebebiyle taraftarda farklı bir heyecan vardı.Maç biletleri önceden tükenmiş ve herkes takıma destek olmak için maçın başlamasını bekliyordu.Elano'nun forma giyecek olmasınında heyecanı vardı bizlerde ancak talihsiz rahatsızlığı yüzünden forma giyemedi.(aceleside yok zaten... :) )

İlk olarak Ahmet Çakar'a maç başlamadan tepkimizi gösterdik,gerçi kendileri alışkın küfür yemeye ama bir kez daha Sami Yen tribünlerinden kendi payına düşeni aldı.

Ardayla uğraşmak senin neyine............

Maça gelirsek ilk yarı takım biraz tutuktu.Ligin ilk maçına göre tamamen değişen geri 4'lü,ortada Barış ve Kewell Gaziantep maçından farklı olarak sahadalardı.38.dakikadada hucuma çıkarken Barış'ın kaptırdığı topta hızlı çıkan Denizlispor belkide maçtaki tek atağı olan pozisyonda golü buldu.Başkada birşey yaptıkları yoktu.Kalecileri vakit geçirmeye çabalamaktan başka birşey yapmadı ve yıldız oyuncuları (!) Murat Hacıoğlu da hakemlere itiraz etmekten oynayamadı zaten.

İlk yarının son dakikalarında buduğumuz golle 2.yarıya rahat başlamıştık ve 45.dakikadan itibaren tabiri caizse sazı elimize aldık.

Arda'nın bu sefer kornerden gelen topu tamamlaması,Kewell'ın 2.penaltısı ve Keita'nın golleriyle aradaki fark açıldı ve maç sona erdi.

Leo Franco'ya iş düşmedi.Kalede olmasada birşey fark etmezdi.Çünkü Denizli'nin atağa çıkma gibi bir niyetide yoktu zaten.... :)

Defansta Emre'lerden Güngör olanının oyunu pek tat vermedi ancak mücadeleci bir oyun sergiledi.Emre Aşık ise yerinde kademeleriyle herzamanki gibi oynadı.

Volkan Yaman'ın bu maçtan sonra mecbura kalmadıkça forma giyeceğini düşünmüyorum..Belkide gönderilir.Uğur ise Netanya maçı kadar olmasada iyi bir oyun sergiledi denebilir.

Barış bazen Keita gibi olmaya çalışıyor ancak olmuyor tabiki.Gol de, hücuma çıkarken kaptırdığı toptan geldi.Bu tip hareketler yapmayıp esas görevini yapsa daha iyi olacak...

Mustafa Sarp bu takımda her zaman olmalıdır.Rijkaard'da bunu görüyor ve devamlı ilk 11'de sahaya sürüyor kendisini.

M.Sarp hakkında belki de maçtaki tek pozisyon ne kadar gerekli olduğunu gösterdi.Bir pozisyonda Denizli hızlı hücuma çıktı ve geride eksik yakalandık.Rakip ceza sahasından geriye öyle bir koşuşu vardıki takdir etmemek elde değil.(tv'ye gelmiştir umarım)

Helal olsun Mustafa...

Keita ise ipe dizer gibi oyuncu geçiyor.Yaptırdığı penaltı ve attığı golle başarılı bir oyun sergiledi.

Kewell bu takıma her zaman lazım.Yedektede beklese onun gibi bir profesyonel bu takımın kadrosunda her zaman yer almalıdır.Bugünde etkili bir oyun sergiledi.2 penaltı golü ve Arda'nın golünde kornerden ceza sahasına kestiği topla birkez daha gönülleri fethetti... :)

Milan Baros bir türlü golü bulamıyor,bu maçta birkaç pozisyonda şans bulmasına rağmen değerlendiremedi.Belkide tam olarak hazır değil.Gol atamaması moralinide bozuyor,her halinden belli bu.Tabiki bunu gören biz taraftarlar maç içinde Milan Baros'a uzun süre tezahurat yaparak destek verdik.Kendine gelecektir Baros,aceleci olamamak lazım...

ve Arda Turan.Büyük Kaptan.Kendisi tam bir orkestra şefi gibi.Bu tabir tam ona göre.2.yarıya başlarken Kapalı'nın önüne gelip taraftarı ayağa kaldırması ve maç devam ederken bir kez daha Kapalı'ya dönüp adeta el hareketleriyle 'gaz vermesiyle' bizleri coşturmasını bildi.Oyunu için birşey söylemek gereksiz.O görevini her zaman yerine getiriyor.

10 numarayı ve Kaptanlığı fazlasıyla hak ediyor Arda Turan...

Hakem ise çok kötüydü çook,bu hakemlerle bu senede lig bitmez!!!

Deniz Çoban...

Sonuç olarak içerde oynayacağımız peş peşe 3 maçın ilkini bol gollü galibiyetle tamamladık.Böyle devam etmesi ümidiyle...

(Maçtan gelince Blog'uma yazdıklarım... :) )

Rjikaard'ın Galatasaray'ı.

Artık bir sonraki maçları iple çekiyorum. Sizede öyle oluyor mu bilmiyorum...

Geri
Üst Alt