TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 0-0 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Devre

isde.. senin gibi seviyesi düsük kisilerle tartisilmiyor bile...

Bu forum bana gore angut.com degildir ve her takimin taraftari girebilir ( tabi saygisizlik yapmaz ve kiskirtmazsa ). O arkadasta yanli cvp vermis, fakat sizinlede bence tartisilmaz. Sen sadece penalti pozisyonunu konusursan ve Emrenin yaptiklarini, Bilicanin gormedigi kirmizi karti konusmazsan bencede sizinle tartisilmaz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 0-0 Diyarbakırspor | 7 Şubat | İkinci

Huramcı sakat olan ayağından sakatlandı galiba yazık ya efendi bi adam hemde yetenekli seviyorum f5li olmasına rağmen

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 0-0 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Devre

Bence Galatasaray'ın uefa'ya başvurup fenerin bu son 4-5 maçlık periyodundaki ''tesadüfi'' sonuca etki eden hakem hatalarını incelettirmesi lazım.

bide bu angutlar yabancı hakem istiyolar :D ulan bu ülke de yabancı hakem maçınızı yönetse hiçbir maçı 11 kişi tamamlayamazsınız,maç kazanamazsınız kolay kolay..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 0-0 Diyarbakırspor | 7 Şubat | İkinci

Diyar'a 2. yarıda başarılar.

80-90 arasi ezikler atar , bosa ümitlenmeyelim...

Herkes böyle diyor,Fenerbahçe bile bu kadar inanmıyordur buna bu kadar.Lütfen sürekli böyle konuşmayın,tüylerim diken diken oluyor.

özer sakatlandı

Güizaaaa güizaaaaaaaa :D

çaldıysalarla yürümüyo bu işler,ikili ağız yapmaya gerek yok..

Net kırmızı varsa vardır yoksa yoktur...

? Hakem caldigina göre, orada faul tespit etmis.. ozaman vereceksin kirmiziya.. senin ne demek istedigini anlamadim

Nözer sakatlandı,tüh.

Özer sakatlandı.

guiza giriyor

Özer sakatlandı.Yerini Guizaya bıraktı

özer çıkdı guıza oyunda

Kırmızı kart kesindi o pozisyonda,antu bile kabul etmiştir herhalde o pozisyonu.

Bir iki kişi kabul etmeye yeltenmiştir sonrasında da toplu saldırıya uğramıştır. O forumdakilerin görme organları, insanlarınkinden tamamen farklı :)

ulan sansa dogru degisiklik

en kotu adamlari sakatlandi guiza giriyo

Herkes böyle diyor,Fenerbahçe bile bu kadar inanmıyordur buna bu kadar.Lütfen sürekli böyle konuşmayın,tüylerim diken diken oluyor.

Öyle ama yani, sezon basindan beri böyle 5-6 mac almislardir hep son dk golleriyle.

? Hakem caldigina göre, orada faul tespit etmis.. ozaman vereceksin kirmiziya.. senin ne demek istedigini anlamadim

çaldığına göre demek saçma,o zaman sana göre kırmızı da olmayabilir anlamı da çıkıyo ama çalmış yapacak bişey yok kırmızı demekle geçiştiriyosun..

eĞER SAKATLIGI CİDDİ İSE KANAT ADAM KALMADI GİBİ BİRŞEY.AAAAAAA WEDERSON VAR:(

Öncelikle Diyarbakırlı olduğumu belirtmek istiyorum.

Bilica 'ya kırmızı vermeyince sinirlenip kahveyi terk ettim.

Arkadaşlar bu yıl feneri şampiyon yapacaklar.

güiza sakat değilmiydi yaw topuğundan:confused:

Geri
Üst Alt