TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 0-0 Diyarbakırspor | 7 Şubat | İkinci

Öyle ama yani, sezon basindan beri böyle 5-6 mac almislardir hep son dk golleriyle.

O zaman bunlar maalesef şampiyonluk alametleri son dakika golü ile daha çok maç kazanan takım genelde şampiyon oluyor.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 0-0 Diyarbakırspor | 7 Şubat | İkinci

siz jo ile dalga geçmeye devam edin angutlar,inş. Allah daha da beter edecek sizi..

Öncelikle Diyarbakırlı olduğumu belirtmek istiyorum.

Bilica 'ya kırmızı vermeyince sinirlenip kahveyi terk ettim.

Arkadaşlar bu yıl feneri şampiyon yapacaklar.

Maalesef.:(

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 0-0 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Devre

bide bu angutlar yabancı hakem istiyolar :D ulan bu ülke de yabancı hakem maçınızı yönetse hiçbir maçı 11 kişi tamamlayamazsınız,maç kazanamazsınız kolay kolay..

maç başlamadan biter. erteler yabancı hakem. her derbi öncesi sahaya bir şeyler atılır kafa yarılır, adam oynatmaz maçı. akıl ve mantık dahilinde bu hareket gerekiyor çünkü, akıl yerine beyninde 1.5 kıymalı pide taşıyan insanlar ise yardımcısının kafası yarıldığı halde oynatır.

fener'in kanatlar çokuyor (ozer, ugur boral):p

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 0-0 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Devre

maç başlamadan biter. erteler yabancı hakem. her derbi öncesi sahaya bir şeyler atılır kafa yarılır, adam oynatmaz maçı. akıl ve mantık dahilinde bu hareket gerekiyor çünkü, akıl yerine beyninde 1.5 kıymalı pide taşıyan insanlar ise yardımcısının kafası yarıldığı halde oynatır.

Köylü zihniyeti işte.

Diyarbakır bir süpriz olmassa gol falan atamaz.

Olucak galiba. ha gayret Diyar.

Öncelikle Diyarbakırlı olduğumu belirtmek istiyorum.

Bilica 'ya kırmızı vermeyince sinirlenip kahveyi terk ettim.

Arkadaşlar bu yıl feneri şampiyon yapacaklar.

Malesef öyle Kardes

fenerin kazandigi bütün lig ve kupa maclarinda bariz hakem hatalari var ve bu kararlar hep fener lehine bu tesadüf olamaz

Özerin ciddi birseyi varsa hic üzülmem söyle 7-8 hafta oynamasa ne güzel olur :). Göbek

atiyordu ezikler bizim jo sakatlandi diye zerre üzülmem eziklerin bi topcusu sakatlaninca.

Atıyordu Fener az daha.

fener'in kanatlar çokuyor (ozer, ugur boral):p

Açıkçası üzülmüyorum.Adamlar o kadar çok seviniyorlarki bizimn sakatlara umurum bile değil.

İnşallah Alex,Lugano,Gökan,Santos unda ciddi sakatlıkları doğar diyesim bile geliyor...:evilsmile::evilsmile::evilsmile:

diyar savunmaya çekilirse dayanamaz bi yerde patlak verir..

Denizli maçına dönecek buda ama diyar atamıyacak.

Ofsayt mofsayt, penalti menalti, 89-90-91 sansla balla, hertürlü bi sekilde alirlar.

Geri
Üst Alt