TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

bilica maç biterken ceza sahası içinde erdinçe arkadan tekme salladı.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

zuahahahahhahaa hakem ha :D

bu mesajımı okuyan tüm angutlara o bilicanın verilmeyen kırmızı kartı :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 0-0 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Devre

Maç Kadıköy'de değil Diyarbakır' da oynanıyo olsaydı Bilica'nın pozisyonuna kırmızı çıkardı. Semih'in pozisyonuna penaltı diyosanız her maç, en az 7-8 tane penaltı olması gerek.

Fener'in fikstür avantajı var falan diye düşünmeye gerek yok, bu zeminde futbol oynamak isteyen kaybeder.

Bu arada, dün izlemediği halde, Galatasaray'a ve FR'ye sallayanlar, acaba şu maçı izliyolar mı? Sakat yok, cezalı yok ama Fener'in oynadığı bi cacık da yok. Ha olurda bu maçta Fener puan kaybederse, artık şampiyonluğa inanmıyorum diyen arkadaşlar ne diyecekler onu da merak ediyorum?

İki tane Türkiye Kupası maçı izleyip, Ömer Üründül'ün bol keseden attığı övgüler yüzünden gaza gelip Fener süper, hiç şansımız yok, şampiyon olamayız biz, hebele hübele yapmaya gerek olmadığını görmeniz için Fener'i mi yoksa Bizim maçlarımızı mı izlemeniz gerekiyo?

:) :) sorularımm hala geçerlidir?

Aaa öyle demeyin onlar çok formda. :D

Bursaspor yalakalarına 3 attılar.

Noldu ligin en ucuz takımını neden yenemediler.

Üstelik son dakikada attığı golle beraberliği yakaladılar.

bilica maç biterken ceza sahası içinde erdinçe arkadan tekme salladı.

Fotoğrafı varsa tff ye mail olarak atalım.

Ceza verilebiliyor öyle durumlarda.

Herkes atsın. En azından denemiş oluruz

antuda bahane hazir:

diyarbakir > kardes takim > devletin takimi > devlet > usa > mason > avrupa birligi > fransa > lyon > keita > iyi iliskiler > lise > susurluk > derin devlet > toki > federasyon > hakem > hoooooooooooooppppp galatasaray!!!! hahahah

Angut.com da konu başlıklar :asd:

Herkes Sakin Olsun !

Yazıklar olsun

Maçın başında birisi bize ''maç 1-1 bitsin istermisiniz'' diye sorsaydı hepimiz dünden razıyız derdik. Ama elde değil adamların son anda kaptıkları 1 puan içimizde biraz burukluk bıraktı. :)

Belliydi o golün olacağı ama ya!Boşver.Kayseri deplasmanı sorunsuz bitti.Güzel oldu bu hafta.

Offf fenere geçmiş olsun haftaya Manisa deplasmanındalarmış..

Manisanın kümede kalma savaşı olacak adamların 19 puanı var acayip kritik maç Manisa için :D

arkadaslar size bir sorum olacak, hani o meshur denizli fener maci varya,sampiyonlugu kazandigimiz mac, o macin ardindan 100% futbol programinin videosu var mi acaba?:D:D o zaman sabaha karsi eve gelmistimde :D:D ridvani görmek isterdim

ARkadaşlar Fenerli arkadaşa msj attım noldu son dk da paçayı kurtardınız diye

cevap aynen söyle; salak salak konuşma önce maçı izle penaltı verilmeme rekoru kırldı en az 4 penaltımızı yediler dedi

doğrumudur

beter olun serefsizler

hani fener fark atacakti nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D:D:D:D

beter olun!!!!!!!!!!!

Bu konuyu toplam 171 kişi okuyor. ( 95 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 76 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.)

Yav gidin kendi forumunuza.

Angutlar :D

cevap aynen söyle; salak salak konuşma önce maçı izle penaltı verilmeme rekoru kırldı en az 4 penaltımızı yediler dedi

doğrumudur

sizce doğru mudur ? :D

doğrumudur

Tipik fenerli : )

antuda bahane hazir:

diyarbakir > kardes takim > devletin takimi > devlet > usa > mason > avrupa birligi > fransa > lyon > keita > iyi iliskiler > lise > susurluk > derin devlet > toki > federasyon > hakem > hoooooooooooooppppp galatasaray!!!! hahahah

:ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

Tebrikler Diyarbakırspor'a. U'lan babam kahveye gidelim dediğinde zevksiz geçer boşver gelmeyeceğim falan dedim. Ayman çok güzel gol atmış söylediğine göre.

Geri
Üst Alt