TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

gelin etmeyin,eylemeyin,fener züpper takımdır,çoşkundur,aslandır,kaplandır,hızlı giden atdır,velhasılı on zürafa gücündedir.kih kih kih kıh kıh kıhhh:asd:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

antuda bahane hazir:

diyarbakir > kardes takim > devletin takimi > devlet > usa > mason > avrupa birligi > fransa > lyon > keita > iyi iliskiler > lise > susurluk > derin devlet > toki > federasyon > hakem > hoooooooooooooppppp galatasaray!!!! hahahah

asdfsdsad :D:D:D:ciftetelli::ciftetelli:

Ilahi Adalet

JOYA gülüyordunuz noldu

BURAYI OKUYAN ANGUTLAR DIYORUM NOLDU LAn

ÖNCE UGUR SONRA ÖZER VE EN SONUNDA LUGANO

BETER OLUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:evilsmile:

Lugano'da yirtik varmis

Özer'in durumu iyimis

Buradan bizi izleyen tüm angutlara gelsin

:f68.gif::f68.gif::f68.gif:

Ahmet Çakar FR laf dıyor :@

Lugano'nun sağ arka adalesinde yırtık şüphesi varmış,Özer'in durumu ise iyimiş.Yarın MR ları çekilecekmiş.

Net bir şekilde gördüm Lig tv tekrarda verdi. bilica erdinçe kalkarken arkadan tekme attı.

Lugano'nun sakatlığı ciddidir inşallah.

Ahmet Cakar; Turkiyeye gelmis gecmis en kotu teknik direktor Frank Rijkaard dir, Rijkaard Galatasaraya ihanet ediyor.

bu adamin futbolun f sini biliyorsa kendimi pencereden atarim.

neden fenerbahce konusulmuyorda herkes bizim ustumuze oynuyor anlamiyorum

arkadaslar size bir sorum olacak, hani o meshur denizli fener maci varya,sampiyonlugu kazandigimiz mac, o macin ardindan 100% futbol programinin videosu var mi acaba? o zaman sabaha karsi eve gelmistimde ridvani görmek isterdim

OHAAAAA :eek::eek:

Bu maç Diyarbakırın hakkıydı abi Emre,Bilica kırmızı kart görmeliydiler sor arkadaşlarına neden hakem bu futbolculara kırmızı kart göstermedi,küfür çirkefliğin Allah'ı vardı sahada

Ne küfürü ya Galatasaray'lıların uydurmasıdır dedi.

Ayrıca bize salak dedide onu söylemiyorum.

Kendisi angut arkadaşın.

Anlaşılan bu senenin şampiyonu en az puanla şampiyon olma rekoru kıracak :rolleyes:

hem topuz kirmizi yedi

puan kaybettiler lugano özer sakatlandi

belki sahalari kapanir belli olmaz

ne diyim

BETER OLUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaslar size bir sorum olacak, hani o meshur denizli fener maci varya,sampiyonlugu kazandigimiz mac, o macin ardindan 100% futbol programinin videosu var mi acaba? o zaman sabaha karsi eve gelmistimde ridvani görmek isterdim

Beni o gün fenerliler Erenköyde öldürüyorlardı :D fazla sevinmiştim bir kahvede içerideki herkes fenerliymiş :D

Ntvsporu izleyemedim o yüzden :D

antuda bahane hazir:

diyarbakir > kardes takim > devletin takimi > devlet > usa > mason > avrupa birligi > fransa > lyon > keita > iyi iliskiler > lise > susurluk > derin devlet > toki > federasyon > hakem > hoooooooooooooppppp galatasaray!!!! hahahah

Devlet > Tayyip > Aziz > Koray> Gencerler > Emre > Şeref > Yoksunu > Sarı > Lacivert > Dİyar > Bakır > 20. > Hafta > İyi > Geçirdi > Hooooooooooooooopppp 1 puan :asd:

O Rıdvan'a sorarlar, kendi takımında 10 tane mi forvet var diye. bizim gibi 5 as oyuncuları birden de değil, Lugano, Gökhan Gönül, Alex, Emre, Özer 5lisinden 2si 2 aylık bi sakatlık geçirse, alternatifleri var mı diye..

Kalbim temizmiş :D Haftaya görecem ben o Rıdvan'ı :D

Geri
Üst Alt