TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

Dostum masum tabi.

Fenerbahçeli bir oyuncunun kırmızı kart görmesi için adamın ayağını kırması lazım.

Kırdığında da belki kırmızı gelir.

Ayağını kırsa da görmüyor ki renktaş adamların hakemler tarafından dokunulmazlığı var.Ulan Emre sana ne desem bilmiyorum ki bize verdiğin zarar yetti arttı be Barossssssss...............

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

Arkadaşlar şunu izleyin Osman abi lafı nasıl sokmuş febeli kıvrandı.YouTube - Tamburacı Lolipop Yalatmaca

nondanın lolipopundan bahsediyor galiba bu denyo.tadı damağında kalmıştır bu dingilin.bu arada verkaç bi efsaneydi ama maalesef fox tv bayanlara yönelik olan pazar gecesi spor programı yayınlıyor:D

"Sercana acil önlem almalı fener defansı" diyen bir kişiyi savunuyormusun?

Bak renktaş adamın bir lafını beğenmedik diye adamı yerin dibine sokmamalı yada bir lafını beğendik diye adamı göklere çıkarmamalıyız.

İnsanların her dediklerine katılmalıyız diye bir düşünce yok.O olaya öyle bakar başkası başka türlü bakar.Sorun burada adamın bir lafından dolayı adamı asmamamız.Adamın o düşüncesi sana ters gelmiş olabilir.Herkes olayı aynı şekilde görmeyebilir.

Örneğine gelirsek;20 milyonluk taraftarlardan bahsediyoruz.Bir maçı kim izler Tv'de.Fener ve Galatasaraylılar izler.Ona göre yorumlar yapılır ona göre programlar yapılır.Ayrıca örneğinde art niyet göremiyorum ben.

diyarda ne kadar cok zenci var :D

aslina fenere karsi oynadimi taktik belli koyun zencilerin hepsini ilk 11e salin üstlerine gerisi gelir :D

Bak renktaş adamın bir lafını beğenmedik diye adamı yerin dibine sokmamalı yada bir lafını beğendik diye adamı göklere çıkarmamalıyız.

İnsanların her dediklerine katılmalıyız diye bir düşünce yok.O olaya öyle bakar başkası başka türlü bakar.Sorun burada adamın bir lafından dolayı adamı asmamamız.Adamın o düşüncesi sana ters gelmiş olabilir.Herkes olayı aynı şekilde görmeyebilir.

Örneğine gelirsek;20 milyonluk taraftarlardan bahsediyoruz.Bir maçı kim izler Tv'de.Fener ve Galatasaraylılar izler.Ona göre yorumlar yapılır ona göre programlar yapılır.Ayrıca örneğinde art niyet göremiyorum ben.

Bir devlet televizyonun maçlara göre hareket etmesi gerektiğini mi? Düşünüyorsun.

Bugün keyfim çok yerinde fener puan kaybetti,iddia tuttu deme keyfime:D

Kardeş doğru söylüyorsun kesinlikle katılıyorum çünkü bunlar senin olaya bakış açın ve düşüncenlerin kesinlikle sana göre doğru olan bu.Bize bunları yanlış demek asıl yanlış olandır.

Ben daha farklı bakarım,başkası daha farklı bakar her insan kendi hissettiklerine göre yorumlar.

Onun için fazla uzatmaya değmez...

Özgür kardeş bırakalım şu Fener puan kaybetmiş tadını çıkaralım.Uzatmaya gerek yok çünkü.

Bir devlet televizyonun maçlara göre hareket etmesi gerektiğini mi? Düşünüyorsun.

Elbetteki ben öyle birşey istemiyorum.Maalesef Trt'de bu geleneğe uydu.Çünkü insanlar onları istiyor ve izliyor ama tabiki bende yapmamasını iserim.

Sen olayı farklı yere taşıdın.Demek istediğim bu değildi benim.

Ama şuda bir gerçek ki aşağı yukarı her spor programında 2.yarı Galatasaray takıma karşı alınmış bir cephe var.Bunu anlamak mümkün değil.Bu çok can sıkıcı işte.

Söyle Fener söyle söyle ne oldu,...

Kardeş doğru söylüyorsun kesinlikle katılıyorum çünkü bunlar senin olaya bakış açın ve düşüncenlerin kesinlikle sana göre doğru olan bu.Bize bunları yanlış demek asıl yanlış olandır.

Ben daha farklı bakarım,başkası daha farklı bakar her insan kendi hissettiklerine göre yorumlar.

Onun için fazla uzatmaya değmez...

Tabiki.Uzamasın bencede.Mutluyuz bugün,neşemizi bozmayalım.;)

Kanal 24'e bakalım biraz da,bakalım ne konuşuyorlar..

Elbetteki ben öyle birşey istemiyorum.Maalesef Trt'de bu geleneğe uydu.Çünkü insanlar onları istiyor ve izliyor ama tabiki bende yapmamasını iserim.

Sen olayı farklı yere taşıdın.Demek istediğim bu değildi benim.

Benim işte itiraz ettiğim nokta bu. Çünkü özel bir kanal değil. Kurumdur. Ne bizi övsünler nede başkalarını. Maçlarda yorumcu olayına zaten şiddetle karşıyım. Ömer,ahmet,mehmet olsada bu konuya itiraz ederim. Aslında ikimiz aynı şeyleri savunuyoruz.

Bırakın Ömer Üründül'ü falan arkadaşlar.Fener ikram yaptı sağolsun:)

Fenerbahçe'nin farklı galip gelmesini bekliyordum. Beni yanılttıkları için teşekkür ederim. Fenevin fikstürü kolay diyenler bir daha düşünsün. Çünkü hangi takımlara karşı puan kaybedeceklerini kestirmek çok zor.

97qn8k.jpg

Macin kader ani

Geri
Üst Alt