TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

Lugana haberi doğru mu gerçekten?Sakatlanmış mı?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

Benim işte itiraz ettiğim nokta bu. Çünkü özel bir kanal değil. Kurumdur. Ne bizi övsünler nede başkalarını. Maçlarda yorumcu olayına zaten şiddetle karşıyım. Ömer,ahmet,mehmet olsada bu konuya itiraz ederim. Aslında ikimiz aynı şeyleri savunuyoruz.

Evet aynı şeyleri düşünüyoruz.Bende dediğin gibi isterim.Özellikle Trt'nin öyle yapmasına karşıyım çünkü kurumların değil Türkiye'nin kanalı.

Beyler Trt yi açın bakın kesinlikle son anlarda Bilica nın Erdinç e yaptığı pozisyonu göstereceklermiş.Ben çok merak ettim eğer ki ciddi bir şey varsa bu adama gereken ceza verilmesi için baskı yapmak lazım.

Çok nefret ediyorum Bilica dan geçen sene niye bu kadar şirkeflik yapamıyordu.Çünkü anadolu klübü idi oynadığı takım ama bu sene gerçek yüzünü gösterdi(bir futbolcu bu kadar pislik-çirkef olur mu? fener de fazlası var uzağa gitmeye gerek yok)

Bilica-Emre-Lugano şu adamlara özel maç içinde 5. hakem koymak lazım sadece bunları izleyen.Bunlar top yokken rakipe küfür eder,tekme atar,dirsek atar vs herşeyi yaparlar.Bunları tez konusu almak lazım okadar yani

Beyler Trt yi açın bakın kesinlikle son anlarda Bilica nın Erdinç e yaptığı pozisyonu göstereceklermiş.Ben çok merak ettim eğer ki ciddi bir şey varsa bu adama gereken ceza verilmesi için baskı yapmak lazım.

Çok nefret ediyorum Bilica dan geçen sene niye bu kadar şirkeflik yapamıyordu.Çünkü anadolu klübü idi oynadığı takım ama bu sene gerçek yüzünü gösterdi(bir futbolcu bu kadar pislik-çirkef olur mu? fener de fazlası var uzağa gitmeye gerek yok)

Bilica-Emre-Lugano şu adamlara özel maç içinde 5. hakem koymak lazım sadece bunları izleyen.Bunlar top yokken rakipe küfür eder,tekme atar,dirsek atar vs herşeyi yaparlar.Bunları tez konusu almak lazım okadar yani

Evet tam çirkeflik ,kırmızı kartlık hareket yapmış.

Maçtan sonra ceza vermek çok yaygın değil ülkemizde ama umarım ceza verilir.

ahmet cakari dinleyin allaskina

Sinan Engin ben olsam Neill'i almazdım dedi.Gerçekten bu adamı nasıl spor yorumcusu diye koyuyorlar buraya anlamıyorum.

Sinan Engin ben olsam Neill'i almazdım dedi.Gerçekten bu adamı nasıl spor yorumcusu diye koyuyorlar buraya anlamıyorum.

ZZaten bıraktığı takımdada eskiden nasıl oyuncular aldığı belli oluyodu defansa :D gerçi hala daha öle ama :D

Gösteriyor trt

Evet tam çirkeflik ,kırmızı kartlık hareket yapmış.

Maçtan sonra ceza vermek çok yaygın değil ülkemizde ama umarım ceza verilir.

Yok o pozisyon değil Erdinç e afederisin poposuna tekme atıyor kastiiiiii.

vlcsnap-2010-02-07-21h19m30s54.jpg

Ananı satim o ne.:evilsmile:

Kanal 24'de gayet güzel efendi efendi yorum yapıyorlar.Fener son 20 dk hariç ne yaptı diyorlar,gayet doğru.

Yok o pozisyon değil Erdinç e afederisin poposuna tekme atıyor kastiiiiii.

Hehe anladım .Bende ondan bahsediyorum.Çirkeflik yapmış, böyle adamlara göstericen kırmızıyı abi.Bunlarla futbol oynanmaz.:)

angut'u açtılar, nasıl gülüyorum yazılanları okuyunca :asd:

Hehe anladım .Bende ondan bahsediyorum.Çirkeflik yapmış, böyle adamlara göstericen kırmızıyı abi.Bunlarla futbol oynanmaz.:)

Hakem görmedi o pozisyonu. Zaten maç bitmiş gibiydi o hareketi yaptığı sırada.

Geri
Üst Alt