Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lugana haberi doğru mu gerçekten?Sakatlanmış mı?
Lugana haberi doğru mu gerçekten?Sakatlanmış mı?
Benim işte itiraz ettiğim nokta bu. Çünkü özel bir kanal değil. Kurumdur. Ne bizi övsünler nede başkalarını. Maçlarda yorumcu olayına zaten şiddetle karşıyım. Ömer,ahmet,mehmet olsada bu konuya itiraz ederim. Aslında ikimiz aynı şeyleri savunuyoruz.
Beyler Trt yi açın bakın kesinlikle son anlarda Bilica nın Erdinç e yaptığı pozisyonu göstereceklermiş.Ben çok merak ettim eğer ki ciddi bir şey varsa bu adama gereken ceza verilmesi için baskı yapmak lazım.
Çok nefret ediyorum Bilica dan geçen sene niye bu kadar şirkeflik yapamıyordu.Çünkü anadolu klübü idi oynadığı takım ama bu sene gerçek yüzünü gösterdi(bir futbolcu bu kadar pislik-çirkef olur mu? fener de fazlası var uzağa gitmeye gerek yok)
Bilica-Emre-Lugano şu adamlara özel maç içinde 5. hakem koymak lazım sadece bunları izleyen.Bunlar top yokken rakipe küfür eder,tekme atar,dirsek atar vs herşeyi yaparlar.Bunları tez konusu almak lazım okadar yani
Evet tam çirkeflik ,kırmızı kartlık hareket yapmış.
Maçtan sonra ceza vermek çok yaygın değil ülkemizde ama umarım ceza verilir.
Sinan Engin ben olsam Neill'i almazdım dedi.Gerçekten bu adamı nasıl spor yorumcusu diye koyuyorlar buraya anlamıyorum.
Rıdvan o harekete tekme demedi ama![]()
Sinan Engin ben olsam Neill'i almazdım dedi.Gerçekten bu adamı nasıl spor yorumcusu diye koyuyorlar buraya anlamıyorum.
Evet tam çirkeflik ,kırmızı kartlık hareket yapmış.
Maçtan sonra ceza vermek çok yaygın değil ülkemizde ama umarım ceza verilir.
Yok o pozisyon değil Erdinç e afederisin poposuna tekme atıyor kastiiiiii.

Hehe anladım .Bende ondan bahsediyorum.Çirkeflik yapmış, böyle adamlara göstericen kırmızıyı abi.Bunlarla futbol oynanmaz.![]()
Hakem görmedi o pozisyonu. Zaten maç bitmiş gibiydi o hareketi yaptığı sırada.