TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

scoreDM0711_450x311.jpg

YouTube - Beşiktaş-Liverpool 8-0 Maç Sonu

Kalede sen olsan 8 yermiydin Sinan Engin ?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

Biz böyle kötü oynadıkça onlara gün doğuyor arkadaşlar.Eski oyunumuzu oynayıp,rakiplerimizi eskisi gibi ezmeye bir başlasak susacak bunlar!

@timblnt “Elano Brezilya’da oynuyorsa, Mustafa Sarp Arjantin’de

oynamaz mı?” diye sormuş Hakan Ünsal. Maradona'dan cevap bekliyoruz.

@timblnt “Elano Brezilya’da oynuyorsa, Mustafa Sarp Arjantin’de

oynamaz mı?” diye sormuş Hakan Ünsal. Maradona'dan cevap bekliyoruz.

Ben de Kripton'da oynarım. Dünya'ya 2 gömlek üstün gelirim. :rolleyes:

Telegol'de Neill'in posizyonuna penalti diyorlar

Biz böyle kötü oynadıkça onlara gün doğuyor arkadaşlar.Eski oyunumuzu oynayıp,rakiplerimizi eskisi gibi ezmeye bir başlasak susacak bunlar!

Kardeş bunlar gene bir kulp bulur.

sinan engin: vereceksem ona veririm

ahmet cakar: ona veremissin

:omg:

Ahmet Cakar'in tipine bakin konusurken hep tam bir sovmen

Dün şampiyonluk gitti şarkıları söyleyenler nerede?

Ya da şampiyon olduk diye sevinen rakip taraftarlar, şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan taraftarlar?

Dün pes etmişti herkes. Galiba bugün "şampiyon olacağız" diyebilecekler.:)

Ozeti gordum, Guiza'ya yapilan penalti virilmemis, ayrica Bilica'nin kirmizi kart gormesi gerekirdi 2 kere.

bilicaya bi de o sarı karttan sonra ben mi diyo !!

Pişkinliğin bu kadarı arkadaş..Beklemiyodu bile

ahmet cakar, ziya sengul,; giovani dos santos agir adam

Topuz kirmiziyi yidi, Lugano ve Özer sakatlandi zaten. Ugur Boral sezonu kapatti, hadi bakayim Fener, göreyim sizi...

Ya da şampiyon olduk diye sevinen rakip taraftarlar, şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayan taraftarlar?

Yahu o kadar dedim bizim topicte şampiyonluk yarışı belli olmaz D.Bakır zamanında fenere koymuştu düşme hattı şekillensin felan dedim

Hemen karşı çıkıldı "olur muu adamlar Bursayı yendi D.Bakırı mı yenemeyecek şampiyonluk gitti felaaan falaaaaan"

Tolga Aslan adlı arkadaş 7-1 maçı fenev alır demişti :asd:

Ama 2 saattir bekliyorum bir tanesini göremedim topicte:D

Yahu o kadar dedim bizim topicte şampiyonluk yarışı belli olmaz D.Bakır zamanında fenere koymuştu düşme hattı şekillensin felan dedim

Hemen karşı çıkıldı "olur muu adamlar Bursayı yendi D.Bakırı mı yenemeyecek şampiyonluk gitti felaaan falaaaaan"

Tolga Aslan adlı arkadaş 7-1 maçı fenev alır demişti :asd:

Ama 2 saattir bekliyorum bir tanesini göremedim topicte:D

O arkadaşın yorumları çok dengesiz zaten. Kayseri maçından önce fark yeriz diyordu. Maç sonu yorumlarında da gayet iyiydik dedi. :asd:

Öyle bir film yok renktaş daha çok maç var bir birde Galatasaray - Beşiktaş - Fenerbahçe - Trabzon bu takımlar birbirleri ile daha maç yapmadı.

Birde bizim Bursa rakiplerin de hem Bursa - hem Kayseri maçları var.

Daha nerler olur neler ama şu bizim sakatlar bir iyileşse ibre bize döner çok rahat.

Topuz kirmiziyi yidi, Lugano ve Özer sakatlandi zaten. Ugur Boral sezonu kapatti, hadi bakayim Fener, göreyim sizi...

Lugano 2 hafta oynayamayacakmis. Özer´in ciddi bir sakatligi yokmus.

Güiza Güiza diye agliyorlardi adami 1 haftada iyilestirdiler.Lugano´yu da ne yapip edip 1 haftada iyilestirir bunlar.Lugano bizim doktorlarin elinde degilki..

Keske bizim doktorlar tedavi etse adami...

Geri
Üst Alt