Coşkun Ertaş
Kırmızı Üye
- 10 Kasım 2009
- 1.208
- 0
- 1.146
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So
Ntvspor linki var mı arkadaşlar?
Ntvspor linki var mı arkadaşlar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İç sahada puan kaybetmeleri çok çok iyi oldu. Kasımpaşa, Diyarbakır gibi takımlara puan kaybettikleri sürece evlerinde çok maçlarının olmalarının pek bir önemi kalmıyor.
Zor bir deplasmanı atlattık ve puan farkı açılmadı. Bu imkanı değerlendirmek elimizde artık.
Fenerbahçe 'ye geçmiş olsun. Bu sinir, stress, öfke ve hakeme tepki hakemi baskı altına almak içinse doğru ama cidden hatalı yönetim var diye inanıyorlarsa buna ne denir bilmiyorum.
Özer sakatlandı inşallah, Topuz ve Güiza da cezalı. Manisa haftaya bu Fener'den puan alır umarım.
İç sahada puan kaybetmeleri çok çok iyi oldu. Kasımpaşa, Diyarbakır gibi takımlara puan kaybettikleri sürece evlerinde çok maçlarının olmalarının pek bir önemi kalmıyor.
Zor bir deplasmanı atlattık ve puan farkı açılmadı. Bu imkanı değerlendirmek elimizde artık.
Fenerbahçe 'ye geçmiş olsun. Bu sinir, stress, öfke ve hakeme tepki hakemi baskı altına almak içinse doğru ama cidden hatalı yönetim var diye inanıyorlarsa buna ne denir bilmiyorum.

Fenerbahçe 44
Galatasaray 43
Bursa 39
Kayseri 39
Beşiktaş 38
Trabzonspor 36
Beşiktaş ve Trabzon'un işi hala zor..