TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

Ntvspor linki var mı arkadaşlar?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

İç sahada puan kaybetmeleri çok çok iyi oldu. Kasımpaşa, Diyarbakır gibi takımlara puan kaybettikleri sürece evlerinde çok maçlarının olmalarının pek bir önemi kalmıyor.

Zor bir deplasmanı atlattık ve puan farkı açılmadı. Bu imkanı değerlendirmek elimizde artık.

Fenerbahçe 'ye geçmiş olsun. Bu sinir, stress, öfke ve hakeme tepki hakemi baskı altına almak içinse doğru ama cidden hatalı yönetim var diye inanıyorlarsa buna ne denir bilmiyorum.

Bence 2 maç saha kapatma cezası gelicek.

Özer sakatlandı galiba.

Haftaya Topuz ve Guiza Manisa'ya gitmeyecek.

Manisa en az 1 puan alır Fenerbahçe'den.

5-3 lük maç gibi de olabilir.

Joshua Simpson şov olur bence.

Ayrıca Manisa taraftarı delidir süper desteklerler takımlarını.

Fenerbahçeyi hiç sevmezler.

Bu kadar çirkef bir takım olamaz. Bilicanın 10 defa atılması lazımdı. Türkiyede liginde bilica gibilerinin ekmek yemesi haramdır.

Takimizdan hemen ümitleri eksmeyin demistik dimi? Evlerinde Diyarbakiri yenemediler, biz KAyseri deplasmanindan forvetsiz ciktik.Avantaj yine bizde. Noldu?

Ayman çok pis çakmış, ben bu adamı kazma bilirdim halbuki:D

Özer sakatlandı inşallah, Topuz ve Güiza da cezalı. Manisa haftaya bu Fener'den puan alır umarım.

puan kaybının dısında bu cok buyuk bır avantaj bızım ıcın sakatları bakalım ikame etmek kolaymıymıs cok fazla alternatıflerıde yok çift forvete donerlerse kasımpaşa macı gıbı olur umarım

Özer'in sakatlığı uzundur umarım.

Hakem mükemmel maç yönetti bence. Fenere geçmiş olsun. Özellikle o kadar gerginlik içinde saniye sayıp tam 5. dakikada bitirmesi çok ama çok hoşuma gitti. İşte gerçek irade bu. Hiçbirşeyden etkilenmedi ve mükemmel bir maç yönetti. Helal olsun.

İç sahada puan kaybetmeleri çok çok iyi oldu. Kasımpaşa, Diyarbakır gibi takımlara puan kaybettikleri sürece evlerinde çok maçlarının olmalarının pek bir önemi kalmıyor.

Zor bir deplasmanı atlattık ve puan farkı açılmadı. Bu imkanı değerlendirmek elimizde artık.

Fenerbahçe 'ye geçmiş olsun. Bu sinir, stress, öfke ve hakeme tepki hakemi baskı altına almak içinse doğru ama cidden hatalı yönetim var diye inanıyorlarsa buna ne denir bilmiyorum.

Aynen.İçerde Es-Es , Bursa , Trabzon ,Beşiktaş , Kayseri maçları var.Hangi maçı garanti fenerin.Hiçbir maçı garanti değil.

Rıdvan Dilmen'in ilk lafı

Diyarbakır taş gibi takım :asd:

ziya ya bakin nasil sinirli MUAHAHAHAHA hakem maci katletti diyor :D:D

arkadaşlar dışarı çıkmıştım murfağa gittim anamlar yeteneksizsinzi açmışlar orda beyaz konuktu bi baktım surat bir karış aha dedim fener yedi golü girdim forma yemiş golü :D :D

Fenerbahçe 44

Galatasaray 43

Bursa 39

Kayseri 39

Beşiktaş 38

Trabzonspor 36

Beşiktaş ve Trabzon'un işi hala zor..

Beşiktaş ve Bursa'nın 1 maçı eksik :D

Fener şampiyon :D feneeeeeeeeeer

Ayman fena çaktı ama. Top ayağına geldiğinde ayaktaydım, orta aç laaaan diye bağırdım. Adam kaleye vurdu ya. Hem de ne vurdu. Biraz daha iyi zıplasaydım başım tavana çarpacaktı. Gitti 2 puan yahu. Biraz daha dikkatli olamadılar.

Hakemi kutluyorum. Eyyamcı hakemlerden bıkmıştık iyi bir ders olmuştur bu fenere...

dünyanın en berbat ülkesinden hakemi getir emre denilen futbol düşmanı sinir küpü herifi 3 defa atmıştı.yazık valla.fener yine balıyla attı.

Özer Hurmacı mafiş sanırım

Bizim sakatlıklara oh çeken fenerliler belasını buluyor sanırım

ah rıdvan ah..:D:D:D

heryerinizinden öpüyorum diyarbakır...

utandırdınız beni,tşkler...

Geri
Üst Alt