TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

Maçın başında birisi bize ''maç 1-1 bitsin istermisiniz'' diye sorsaydı hepimiz dünden razıyız derdik. Ama elde değil adamların son anda kaptıkları 1 puan içimizde biraz burukluk bıraktı. :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20.Hafta | Fenerbahçe 1-1 Diyarbakırspor | 7 Şubat | Maç So

TOPuz diyarbakırın 21 numaralı oyunucusunun boğazına sarıldı diye yemedi kırmızıyı kesinlikle.çünkü her ikiside sarıldı birbirinin boğazına.küfür etti topuz denilen denyo

Fenerin golunde faul varmis

bursaspor ve sivasspor satılmışları izlemişlerdir...

Utanın ulan,haysiyetsizler..

ARkadaşlar Manisaspor maçından sonraki hafta içerde Bursaspor ile oynayacaklar (:

bu arada erdinç ligtv de söledi.maç bitince fenerli bikaç futbolçu topları diyaarbakırlı futbıoolculara çekmişler.bu kadar çirkef olmak size yakışıyor şerefsizler topluluğu.ayrıca çok çöirkef oynuyolar dedi fenevliler

Emre maç boyunca hakemin yanında o kadar çok küfür ettiki sayısını hatırlamıoyrum. Kamera ne zaman zoom yapsa küfür ediyor rakibine.

ekşide falan okuyorum hakeme laf ediyor fenerliler.

iki kırmızı kart görmesi gereken futbolcu diyarbakırda mıydı yoksa fenerde miydi? evet bilicadan bahsediyorum. biri ilk yarıda diğeri son dakikada tekme atıyor. görüntülere göre ceza verilecek mi bakalım?

ayrıca emre bütün maç küfretti her kendine zoom yapıldığında gördük bunu. M. Sarp'a ceza verenler buna verebilecekler mi acaba?

yok efendim maç tam 90+5 te bitmiş, daha oynatmalıymış. Kardeşim golü attıktan sonra kendi yarı sahama ben mi geçmedim? Ben mi rakip takım oyuncusuna abanıp boğazını sıktım, ben mi herşeye itiraz ettim, ben mi kart istedim hakemden sonrada kaçtım iki saat naz yaptım kart göstermesin diye...

töbe töbe ya alışmış bunlar her hafta hakemle kazanmaya

D.Bakır daha önce de koymuştu fenere :asd:

Bursaspor utanmışmıdır acaba lig 3.cüsünüz hiçbir haltınız yok utanmaz herifler birde Sercan Yıldırımı 12 milyon €'a kakalamaya çalışıyorsunuz haysiyetsiz herifler :mad:

Antudaki ezikler ne diyor balonları 2 maç sonra patladı. :D:D

Yok mu hiç üyeliği olan oraya.

Biraz daha neşelenelim renkdaşlar. :D:D

Bu arada bilmiyorum dikkatinizi çekti mi fb'nin golünde Semih ne güzel perdeliyor kaleciyi.

ARkadaşlar Manisaspor maçından sonraki hafta içerde Bursaspor ile oynayacaklar (:

Sonra da ibb ile deplasmanda oynayacaklar.

Puan kayıpları garanti

Geri
Üst Alt