TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

o ısı rıjkaard ın halledecegıne ınanıyorum hallemelı de ayrıca arda ve ayhan a bu konu hakkında gorev verılmıs

Arda Ayhan?????? şu görüntüleriyle kendilerini düzeltseler yeter.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Renktaş olay kadro da değil,isteksiz ve temposuz bir takım var şuan herkesin sıkıntısı bu yoksa kadro süper ligde ki en iyi kadro ama.Futbolcular oynamadıktan hırslı olmadıktan sonra.....

Doğru yazmışsın.Bu takımın çok daha fazla hırslı oynaması lazım.Maçları istemesi lazım.Ben şu takımın kalitesinin %50'sini bile yansıtmadığını düşünüyorum.O kadar kaliteli futbolcumuz var,ligin açık ara en iyi kadrosu bizde ama takım olamadıktan sonra.Herkesin ayakları yere basmalı,isimlerle maç kazanılmıyor maalesef.Eskiden yıldızları var ama takım ruhu yok dediğmiz Fener bile takım oyunu oynamaya başladı.Ayıp oluyor bence.

Tam kadro 4'ledik biz bunları kendimize gelelim biraz.Tamam sakatlarımız var ama onların da ciddi eksikleri var.Toledo yok, Ali Turan yok, Bilal yok. Savunmalarının delik deşik olması muhtemel.Keita ve Mehmet Topal oynayabilicek.Bu maçı kazanacağız ve sonra burda Antalya'yı tokatlıcaz.Galatasaray ruhuna sahip olsunlar ve nasıl oynamaları gerektiğini bilsinler yeter.

KONSANTRASYON

Arda kendi için değil Galatasaray için oynar umarım yarın.

Ben Arda'dan çok şey bekliyorum.Son haftalarda Arda attığı gollerin dışında ağırlığını koymuyor takıma.Çok daha fazlasını yapacak yeteneği var.Bizi şampiyon yap öyle git Arda:)

Keita-Arda-Elano-Neill-Caner.

Bu adamlar nasıl oynarsa öyle kazanırız.

beyaz.jpg

Ya sanki rijkaard'ın agzından duyduk keita yarın oynamıcak diye:)Rahat olun arkadaşlar kara şimşek yarın akşam sahada.Onun sahada oluşu yüzde yüz Elano'yu da etkiliyor.İkisindende şov bekliyorum allahın izniyle.

ARkadaşlar içimden bir ses en az 5 gol atacağız diyor.

Kayseri'nin ofans gücü de çok yüksek bunu da unutmamak lazım. Cangele, Makukula iyi bitiriciler Makukula'yı tutamamıştı Servet ilk yarı sorun teşkil edebilir. En iyi defans hücumdur mentalitesiyle oynamamız lazım.

Ben Arda'dan çok şey bekliyorum.Son haftalarda Arda attığı gollerin dışında ağırlığını koymuyor takıma.Çok daha fazlasını yapacak yeteneği var.Bizi şampiyon yap öyle git Arda:)

Umarım yarın Santos'a Elano'ya pas atmamazlık yapmaz. Topu her aldığında gereksiz çalıma girmez. Eğer Elano'nun liderliğini kabul edersek takım çok daha iyi yerleşiyor ve yönleniyor. Keita'nın oynaması diğer oyuncuların performansını da yükseltecektir bu arada.

Valla Keita-Santos-Arda-Elano diyorum.Hepsi çok iyi oynayacak.

Neill de Cangele ve Makukulaya geçit vermeyecek.

Tabata ne oynamış yahu.

Ağzından da bal damlıyor.Dediğin gibi olur inşaallah:)

Ali Turan yok.

Sonra arkadaşların dediği ve benim bilmediğim eksikler varmış.

Adamların savunması delik deşik olacak.

Ayrıca %100 Gs'yi yeneriz düşüncesiyle çıkacaklar darmaduman edecez yahu.

bize karsi olan herkes tetikde bekliyor yarin kesin yenilecegiz gözüyle bakiyorlar

yarinki macdan sonra suratlarini merak ediyorum bu kisilerin !!

Geri
Üst Alt