TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

adamların sakatı yokki bizim gibi..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

icimde bi his Rijkaard Keitayı son 30 dakka falan oyuna alır diyor.. yapma Rijkaard duy sesimi ..

su takımın en önemli oyuncusu keita .. Baros Jo kewell bu üçü oyunda olcagına keita olsun.

Keita 90 dakka oynarsa biz bu macı rahaat alırız santosu costurur kocum benim .:)

2.yarı kötü futbolun sebebi keitasızlıktır.

adamların sakatı yokki bizim gibi..

Evet kimsenin sakatı yok bizim gibi.Evet belki kadro kurmakta zorlanıyoruz ama artık mazeretlerin altına sığınma zamanı geçti.Şampiyonluk lafını ediyorsak eğer bu maçlar bir şekilde kazanılmalı.Hem çıkaracağımız en kötü kadronun bile Kayseri'yle başabaş oynayamayacağını kim iddia edebilir?

İşimiz zor. Hele Keita oynamazsa.

icimde bi his Rijkaard Keitayı son 30 dakka falan oyuna alır diyor.. yapma Rijkaard duy sesimi ..

su takımın en önemli oyuncusu keita .. Baros Jo kewell bu üçü oyunda olcagına keita olsun.

Keita 90 dakka oynarsa biz bu macı rahaat alırız santosu costurur kocum benim .:)

2.yarı kötü futbolun sebebi keitasızlıktır.

vallahi benim içimde de öyle bir his var. Keitanın yerine barış oynayabilir.F.R keitanın hazır olmadığını düşünüyor.İnşallah böyle bir şey olmaz

Keita, Sabri, Baros, H.Balta (mecburen başka sol bek yok.), Kewel...takımın yarısı yok.özellikle Sabri ve Keita olmayışı felç etti sag kanatımızı.Bu futbolcularımız sakatlanmasaydı iddaa ediyorum uzak ara şampiyon olurduk.

beyler abartmayalım ya su kadroya bı bakın ya kım de var fenev dahıl

..............franco............

ugur...neil.......servet...hakan

.............m.sarp.................

........elano..e.colak(ayhan)..

.....gio..............arda..........

.............keıta....................

ama keıta olmazsa kotu olur hakkaten

Şimdi Keita'yı oynatmazsa neden oynatmaz bu nokta çok önemli aslında bugün Haldun Üstünel açıklamalarında ceza falan yok dedi demek ki zamanında gelmiş izin verilmiş. Peki sorun ne? Keita bu takımın 6 aydır futbolcusu. Yeni gelen Santos yarın büyük ihtimal ilk 11de olacak keza Neill da. Yeni transferler direk oynuyorsa Keita neden oynamıyor sebep ne? Kayseri'nin sol beki büyük sorun iken bizim için o bölge maden iken neden Türkiyedeki en iyi sağ kanat oyuncusu oynamaz? 1 haftadır idmanlara çıkıyor kondüsyon sorunu da yok.

Ben Keita'nın oynamaması için mantıklı bir sebep görmüyorum aksine oynaması için bir çok neden görüyorum.

Rijkaard Keita'yı oynatmazsa Galatasaray'a geldiği günden beri yaptığı en büyük hatayı yapar bence. Takım zaten formsuz takır takır pozisyona giren takım pozisyon bulamadan maç bitirir hale geldi. Bizi ileriye taşıyacak adamlar zaten belli. Arda Keita Elano bu 3'lünün oynaması lazım.Arkalarında oynayan (özür dilerim ama) kütüklerinde Galatasaray forması taşıdıklarını hatırlamaları lazım. Mustafa Sarp'ta yetenek olarak sınırlı bir adam ama hiçolmassa hangi takımda oynadığının bilincinde. Onu örnek alsalar bari...

Puan farkı BJK Trabzon maçlarından önce 4 olursa fenerbahçe maçında allah korusun kötü bir sonuç alırsak lig bizim için maalesef biter :(

Hakan'ı çıkar o kadrodan.Sakatmış:(

Sağ açıkta Barış'ın oynaması Kayserispor'un sorunlu bölgesini hiç kullanamamıza sebep olur. Yarın Elano'nun da kendisini öne çıkarması gerek.

Renktaş olay kadro da değil,isteksiz ve temposuz bir takım var şuan herkesin sıkıntısı bu yoksa kadro süper ligde ki en iyi kadro ama.Futbolcular oynamadıktan hırslı olmadıktan sonra.....

Şimdi Keita'yı oynatmazsa neden oynatmaz bu nokta çok önemli aslında bugün Haldun Üstünel açıklamalarında ceza falan yok dedi demek ki zamanında gelmiş izin verilmiş. Peki sorun ne? Keita bu takımın 6 aydır futbolcusu. Yeni gelen Santos yarın büyük ihtimal ilk 11de olacak keza Neill da. Yeni transferler direk oynuyorsa Keita neden oynamıyor sebep ne? Kayseri'nin sol beki büyük sorun iken bizim için o bölge maden iken neden Türkiyedeki en iyi sağ kanat oyuncusu oynamaz? 1 haftadır idmanlara çıkıyor kondüsyon sorunu da yok.

Ben Keita'nın oynamaması için mantıklı bir sebep görmüyorum aksine oynaması için bir çok neden görüyorum.

Aynen Renkdas :2_thumbs_up_-_anima

Bu macta Keita ilk 11'de oynamazsa Rijkaard hata yapmis olur

Renktaş olay kadro da değil,isteksiz ve temposuz bir takım var şuan herkesin sıkıntısı bu yoksa kadro süper ligde ki en iyi kadro ama.Futbolcular oynamadıktan hırslı olmadıktan sonra.....

o ısı rıjkaard ın halledecegıne ınanıyorum hallemelı de ayrıca arda ve ayhan a bu konu hakkında gorev verılmıs

Barışı bu maçtada izlemeye dayanamaz bu kalbim.

Geri
Üst Alt