Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.882
- 8.082
- 1.898
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00
adamların sakatı yokki bizim gibi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-1 aldı
bjk macı ne oldu en son 1-1 di ama?
icimde bi his Rijkaard Keitayı son 30 dakka falan oyuna alır diyor.. yapma Rijkaard duy sesimi ..
su takımın en önemli oyuncusu keita .. Baros Jo kewell bu üçü oyunda olcagına keita olsun.
Keita 90 dakka oynarsa biz bu macı rahaat alırız santosu costurur kocum benim .
2.yarı kötü futbolun sebebi keitasızlıktır.
İşimiz zor. Hele Keita oynamazsa.
Ben Rijkaard ı biraz olsun tanıdıysam Keita yı oynatmaz.
beyler abartmayalım ya su kadroya bı bakın ya kım de var fenev dahıl
..............franco............
ugur...neil.......servet...hakan
.............m.sarp.................
........elano..e.colak(ayhan)..
.....gio..............arda..........
.............keıta....................
ama keıta olmazsa kotu olur hakkaten
beyler abartmayalım ya su kadroya bı bakın ya kım de var fenev dahıl
..............franco............
ugur...neil.......servet...hakan
.............m.sarp.................
........elano..e.colak(ayhan)..
.....gio..............arda..........
.............keıta....................
ama keıta olmazsa kotu olur hakkaten
Hakan'ı çıkar o kadrodan.Sakatmış![]()
Şimdi Keita'yı oynatmazsa neden oynatmaz bu nokta çok önemli aslında bugün Haldun Üstünel açıklamalarında ceza falan yok dedi demek ki zamanında gelmiş izin verilmiş. Peki sorun ne? Keita bu takımın 6 aydır futbolcusu. Yeni gelen Santos yarın büyük ihtimal ilk 11de olacak keza Neill da. Yeni transferler direk oynuyorsa Keita neden oynamıyor sebep ne? Kayseri'nin sol beki büyük sorun iken bizim için o bölge maden iken neden Türkiyedeki en iyi sağ kanat oyuncusu oynamaz? 1 haftadır idmanlara çıkıyor kondüsyon sorunu da yok.
Ben Keita'nın oynamaması için mantıklı bir sebep görmüyorum aksine oynaması için bir çok neden görüyorum.
Renktaş olay kadro da değil,isteksiz ve temposuz bir takım var şuan herkesin sıkıntısı bu yoksa kadro süper ligde ki en iyi kadro ama.Futbolcular oynamadıktan hırslı olmadıktan sonra.....