TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Aha bunlar yokmuş Toledo yok, Ali Turan yok, Bilal yok.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Arkadaşında dediği gibi İstediği zaman pozisyona giren takım şimdi pozisyona giremeden maç bitiriyor

madem iyi dusunmeye basladık ben de ıcımdekını dıyım bana da rahat gececez gibi geliyor yalnız bır sart var o da 4-3-3 e donmeliyiz bence bu keita dan daha önemli

Parçalıyı giymeyi düşünmüyoruz galba

Ali Turan yok.

Sonra arkadaşların dediği ve benim bilmediğim eksikler varmış.

Adamların savunması delik deşik olacak.

Ayrıca %100 Gs'yi yeneriz düşüncesiyle çıkacaklar darmaduman edecez yahu.

Yenemeyiz demiyorum ancak senin söylediğin kadar da basit olmaz.

Kayseri deplasmanında galibiyetimiz yok bu arada sanırım hiç bir ilkin daha zamanı geldi :)

------------Leo

uğur----neill----servet---caner(pardon :D )

--------topal---sarp

------------elano

gio--------keita--------arda

Çok zor maç . . Pek umudum yok ama umarım kazanırız .

Yenemeyiz demiyorum ancak senin söylediğin kadar da basit olmaz.

Kayseri deplasmanında galibiyetimiz yok bu arada sanırım hiç bir ilkin daha zamanı geldi :)

Son 3 maçtır kötü oynuyoruz.

Kötü gidişe dur demenin zamanı.

Oyuncular büyük hırsla çıkacaktır.

Elano,Neill,Caner,Keita,Arda,Santos,Topal iyi oynasın yeter.

Son 3 maçtır kötü oynuyoruz.

Kötü gidişe dur demenin zamanı.

Oyuncular büyük hırsla çıkacaktır.

Elano,Neill,Caner,Keita,Arda,Santos,Topal iyi oynasın yeter.

Alper 7 adam iyi oynasın yeter dedin farkında mısın :) Bu 7 adam iyi oynarsa zaten diğerleri kötü oynasa bile gözükmez :) Ayrıca bu 7 adam iyi oynasın aynı anda bizim yenemeyeceğimiz takım yok yani ;)

Alper 7 adam iyi oynasın yeter dedin farkında mısın :) Bu 7 adam iyi oynarsa zaten diğerleri kötü oynasa bile gözükmez :) Ayrıca bu 7 adam iyi oynasın aynı anda bizim yenemeyeceğimiz takım yok yani ;)

Bu maç oynayacaklar :D

Çünkü dediğim adamlar hırslı.

En hırslıları Arda,Neill,Elano,Keita

Sonra Caner Gelir.

Sonra Mehmet Topal ile Giovani.

İnşallah süper oynayacaklar

rijkart reyis gider koyarsa düzelir takım

bakın 2. yarılarda kötü gidiyosa toparlanıyoruz rijkaard çok gider koyuyomuş iyi fırçalıyomuş normalde oldugundan daha farklıymış demişti tekihtimal.

i

Aslında Kayseri şöyle bizi küçümser gibi ukalaca ve kendini favori gösteren demeçler verseydi ben daha sevinirdim.Çünkü bizimkiler o zaman gaza geliyor:D

Boşuna kadro yazmaya gerek yok rijkaardın kafasındaki kadro belli değil mi kaç maçtır

*************Leo Franco**************

Emre Güngör***Neill*******Servet*****Uğur

********Topal***************Sarp*****

***Keita******Gio*******Arda*******Caner

Forvetsiz 4-2-4 oynayacağız

Bu maç oynayacaklar :D

Çünkü dediğim adamlar hırslı.

En hırslıları Arda,Neill,Elano,Keita

Sonra Caner Gelir.

Sonra Mehmet Topal ile Giovani.

İnşallah süper oynayacaklar

Bak şöyle söyliyim. Arda takım oyuncusu gibi oynasın bize Keita ile Elano'nun hırsı Santos'un kendini gösterme çabası yeter. Geri kalan oyuncular normal performans sergilese de sorun olmaz. Ama yeter ki kendileri için değil takımları için oynasınlar ve üzerlerinde taşıdıkları armayı taşıyabilmenin gereğini yerine getirsinler. Yeteneksiz olsunlar sorun değil ruhsuz olmasınlar yeter ki.

Aslında Kayseri şöyle bizi küçümser gibi ukalaca ve kendini favori gösteren demeçler verseydi ben daha sevinirdim.Çünkü bizimkiler o zaman gaza geliyor:D

Fener maçlarında ters tepiyor ama o :)

Geri
Üst Alt