TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Oynatmayacaksa takimdan kovsun o zaman.Varmi böyle bisey?

Oyuncu yok elimizde bide hala cezalandiracak mi oyuncuyu? O zaman kadro disi biraksin yiyorsa.Yemiyorsa oynatacak mecburen

cezalandırma değil.dün açıklama yaptı raykart hocam kondisyonu yetersiz didi

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Her sezon kritik maçlar olur bazı noktalarda.Bu senenin kritik maçı da Kayseri maçı.

cok kritik bir mac, cok kritik bir evre. yenilirsek kotu gidisata dur diyemeyiz turkiye kupası ,lig ve uefa kupası macları oncesi cok kritik bir viraj

ligde :

Kayserispor v Galatasaray (zor)

Galatasaray v Ankaraspor

Beşiktaş v Galatasaray (zor)

Galatasaray v Kasımpaşa (zor)

Eskişehirspor v Galatasaray (zor)

Galatasaray v Ankaragücü

Trabzonspor v Galatasaray (zor)

Galatasaray v Fenerbahçe (zor)

kupada:

Galatasaray v Antalya

Uefa da:

Atletico Madrid v Galatasaray (zor)

Galatasaray v Atletico Madrid (zor)

bu yuzden bizi cok stresli bir mac bekliyor (hemde deplasmanda,kayserinin nasıl oynadıgı da malum ortada) ayriyeten kayseri klubu ile Galatasaray arasında ki soguk savas da bize dezavantaj (cunku hırslı oynayacaklardır) insallah yanılırım da yeneriz ve iyi oyunumuza doneriz donemezsek zaten tepe takla gideriz

Bu maci kazanmamiz gercekten cok zor takimin duzeni sakatliklardan sonra berbat sekilde bozuldu.

cezalandırma değil.dün açıklama yaptı raykart hocam kondisyonu yetersiz didi

O da ilginç. Adam milli takımda oynayıp gelmiş ama kondisyonu yetersiz. Ama 6 aydır yatan Jo ve Dos Santos gelir gelmez ilk 11de.

Son 2 maçın performansına bakılırsa beraberlik yeter diyebiliriz.

Ama sonuçta biz GALATASARAYIZ 3 puanın favorisi yine biziz.

Motive olsunlar yeterki.

O da ilginç. Adam milli takımda oynayıp gelmiş ama kondisyonu yetersiz. Ama 6 aydır yatan Jo ve Dos Santos gelir gelmez ilk 11de.

Onlar doğuştan kondisyonluymuş :)

Keita'yı mecbur oynatacak Kayseri maçında.

bu maçta en az iki tane yiycez. 2-3 tane attık attık.. yoksa sıvar takım bi süreliğine..

Kayseri - Beşiktaş - Eskişehir - Trabzon deplasmanı arada da Atletico deplasmanı bu maçların hiçbirine kazanabiliriz gözüyle bakamıyorum maalesef.Rijkaard'ın gereksiz disiplin gösterilerine girmemesi ve Keita'yı takıma monte etmesi lazım.Elimizde maç kazandırıcak sınırlı adam var zaten. Arda - Keita - Elano bu 3 lünün ayağına bakıyoruz. Dos Santos falan hikaye o adamdan 2 aydan önce iş çıkmaz. Zaten neden aldık anlayabilmiş de değilim 5 sene önceki fenerbahçeye özendik resmen. Takımın orta sahası yok habire kanat adamı alıp durduk.

Kayseri maçı çok zor mağlubiyet gelirse hiç şaşırmam.Hatta önümüzdeki şu 4 deplasmanda 0 çekersek dahi şaşırmam.Bu orta saha ile bizimle kedi fare gibi oynarlar bu takımlar.fenerbahçe ikinci devreye ne kadar iyi girdiyse biz de o kadar kötü girdik. Adamların fikstürleri de kolay şu arada farkı açarlarsa zaten toparlayamayız.

Bir mucize için dua ediyorum şu 4 deplasmandan 12 puan çıkarabilmek için :(

Kayseri - Beşiktaş - Eskişehir - Trabzon deplasmanı arada da Atletico deplasmanı bu maçların hiçbirine kazanabiliriz gözüyle bakamıyorum maalesef.Rijkaard'ın gereksiz disiplin gösterilerine girmemesi ve Keita'yı takıma monte etmesi lazım.Elimizde maç kazandırıcak sınırlı adam var zaten. Arda - Keita - Elano bu 3 lünün ayağına bakıyoruz. Dos Santos falan hikaye o adamdan 2 aydan önce iş çıkmaz. Zaten neden aldık anlayabilmiş de değilim 5 sene önceki fenerbahçeye özendik resmen. Takımın orta sahası yok habire kanat adamı alıp durduk.

Kayseri maçı çok zor mağlubiyet gelirse hiç şaşırmam.Hatta önümüzdeki şu 4 deplasmanda 0 çekersek dahi şaşırmam.Bu orta saha ile bizimle kedi fare gibi oynarlar bu takımlar.fenerbahçe ikinci devreye ne kadar iyi girdiyse biz de o kadar kötü girdik. Adamların fikstürleri de kolay şu arada farkı açarlarsa zaten toparlayamayız.

Bir mucize için dua ediyorum şu 4 deplasmandan 12 puan çıkarabilmek için :(

Öyle bir yazmışsın ki; içemeye gidiyorum. Bu 4 deplasmandan 0 çekmeyeceğiz. 12 olur mu bilemem ama korkulacak bir şey yok.

Öyle bir yazmışsın ki; içemeye gidiyorum. Bu 4 deplasmandan 0 çekmeyeceğiz. 12 olur mu bilemem ama korkulacak bir şey yok.

Geçen seneki kabusu tekrar görmekten o kadar korkuyorum ki... ve maalesef gidişatta onu gösteriyor. Üstelik bu sene formda olan en azından maç kazanan bir fenerbahçe var.İş öyle bir noktaya geldiki seneye yeni stada şampiyonlar ligi ile giremessek 2 senedir yapılan yatırımın zerre manası kalmayacak.

Avrupa Ligi desek şansımıza edeyim en cenabet kurayı çektik bi sonraki tura kim gelse sakatlar düzeleceğinden korkmayacağım ama en eksik zamana bize en ters gelcek rakip denk geldi...

karamsar olmamak istiyorum ama gidişat maalesef iyi değil...

Biz şimdiden Kayseri'ye yenilmeye,gelecek maçlarda puan kaybetmeye hazırlanmışız.Yorumlara bakıyorum millet 4 deplasmanda 0 çekeceğiz diyor.Galatasaray bu kadar korkulacak ne yaptı yahu,siz resmen Antalya maçına yani 1 maçta olanlara bakıyosunuz.Olmaması lazım 1 maça bakarak görüş bildirmemek lazım.Yarın Kayseri'yi de yenicez,Antalya'yı da elicez,Atletico'yu da elicez.

Sanırım F.Bahçe'nin iyi top oynaması,bizim takımın gelecek zor maçlarda güven vermemesi taraftarı biraz etkilemiş.

Ben sonuna kadar Rijkaard'a güvenilmesi düşüncesindeyim..

Forvette kim oynarsa oynasın ben sağ kanatta Keita'yı istiyorum be abi. Hayvan gibi bindirir, içeri ortalar KS'lilerin kaba etine çarpar yine girer. :)

Insallah vur-kac yapariz Kayseri'ye

Caner'de sakat diyorlar haberi olan var mi?

Oda bişeymi Ufuk'ta sakatmış dün uyumamıştım bi kalktım Jo'yu okudum önce sonra caner ve ufuk'u okudum içesim geldi sabah sabah :D Nedir bu yav arkadaş takımın yarısı sakat.

Kurşunmu döktürsek nedir bu başımızdaki sakatlık belası...

Bir maç öncesi ilk defa bu kadar tedirginim. Bunun nedeni de uzun zamandır kötü futbol oynuyor olmamız. Kayserispor oyun disiplini olan, dirençli bir ekip. Kaldı ki çok daha sıradan takımlara karşı bile rahat oyun çıkaramıyoruz.

Evet biliyorum bu kadar karamsarlık bize yakışmıyor ama gerçeğide gizlemenin bir anlamı yok. Hiç bir zaman iyi oynarken ara sıra yapılan puan kayıplarına üzülmedim üzülmem de. Ama kötü oynayınca işlerr değişiyor.

Sonuç olarak orta sahanın daha dirençli oyunculardan oluşması gerektiğini düşünerek

............................Leo

Uğur.........Neil............Servet............Can er

......................M.Sarp.......Ayhan

.............................Arda

Elano......................Keita.................. ...Gio

tertibiyle çıkılması gerektiğini savunuyorum.

Kayseri gerçekten direçli bi ekip, Bizimde durumumuz ortada olduğundan hayati önem taşıyan bi maç bizim için. Kazanmamız gerekiyor bunu nasıl yapacağımıza gelince Galatasaray ruhunu ortaya koyarsak bu maçı alacağımızı düşünüyorum.Sakatlar vs vs gibi etkenler tabiki takımımızı çok etkiliyor ama sahaya çıkacak olan 11 tane Aslan'ın ellerinden geleni yapıp Galatasaray ruhunu sahaya yansıtmaları gerekiyor.

-----------Leo

Ugur----Neill----Servet----Caner(tabi maça yetişebilirse)

------Sarp-----Barış

----------Elano

Gio--------------------Arda

----------Keita

Bana göre bu 11 ile oynamamız gerekiyor ve gerçekten mücadele etmemiz lazım, En uçtaki oyuncumuzun bile geriye yardım etmesi lazım ve en önemlisi yine kanatlardaki oyuncularımızın geriye gelip yardımcı olması gerek.

Şu gayseriyi yenelimde görsün tüm elalem bu kadar sakata rağmen Galatasaray'ın bitmediğini...

Oda bişeymi Ufuk'ta sakatmış dün uyumamıştım bi kalktım Jo'yu okudum önce sonra caner ve ufuk'u okudum içesim geldi sabah sabah :D Nedir bu yav arkadaş takımın yarısı sakat.

Kurşunmu döktürsek nedir bu başımızdaki sakatlık belası...

Kurşun döktürmekle geçmez o sakatlıklar, önce hakemleri eğitmek lazım.

Geri
Üst Alt