TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Boşuna kadro yazmaya gerek yok rijkaardın kafasındaki kadro belli değil mi kaç maçtır

*************Leo Franco**************

Emre Güngör***Neill*******Servet*****Uğur

********Topal***************Sarp*****

***Keita******Gio*******Arda*******Caner

Forvetsiz 4-2-4 oynayacağız

Elano oynamayacak mı?

Yine sağda Emre solda Uğur olacak?

Rijkaard bunları asla yapmaz bu maçta.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Aslında Kayseri şöyle bizi küçümser gibi ukalaca ve kendini favori gösteren demeçler verseydi ben daha sevinirdim.Çünkü bizimkiler o zaman gaza geliyor:D

Valla onu bunu bilmem Mine bu maçta koşmayan mücadele etmeyen sorumluluk almayan benim için biter.Asıl böyle maçta almıyorlarsa bundan sonrada hiç almasınlar zaten.

Ya mücadele edecekler yada mücadele edecekler.

Ben sahada çaresiz ne yapacağını bilemeyen bir Galatasaray görmek istemiyorum.

Mücadele etsinler yenilelim farketmez ama mücadele etmeden yenilmek çok koyuyor insana ki zaten bu takım mücadele ettimi herzaman kazanırr.

Beyaz formayada ben bir türlü alışamadım.Mor formada anlaşalım :D

Mor olmuyor galiba

Kayseri sari kirmizi giyerse renk tonlari ayni oldugu icin olmuyor galiba mecbur Beyaz giyicez :D

Bak şöyle söyliyim. Arda takım oyuncusu gibi oynasın bize Keita ile Elano'nun hırsı Santos'un kendini gösterme çabası yeter. Geri kalan oyuncular normal performans sergilese de sorun olmaz. Ama yeter ki kendileri için değil takımları için oynasınlar ve üzerlerinde taşıdıkları armayı taşıyabilmenin gereğini yerine getirsinler. Yeteneksiz olsunlar sorun değil ruhsuz olmasınlar yeter ki.

Giovani kendini göstermeye çalışmazsa kazanırız

Arda pas yapmanın,çalım yapmaktan daha önemli olduğunu anlarsa

Keita ilk 11 oynarsa

Elano Antep maçında ki gibi olursa kazanırız

ÜCRETSİZ ULAŞIM

06.02.2010 tarihinde oynayacağımız Kayserispor - Galatasaray müsabakasının öncesi ve sonrasında raylı sistemde ulaşım ücretsiz yapılacaktır. Kayseri Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.

Kayserispor Resmi İnternet Sitesi

Bizim icinde aynisi gecerlimi bilmiyorum

Giovani kendini göstermeye çalışmazsa kazanırız

Arda pas yapmanın,çalım yapmaktan daha önemli olduğunu anlarsa

Keita ilk 11 oynarsa

Elano Antep maçında ki gibi olursa kazanırız

Ben ne dedim :rolleyes:

o degıl de sımdı daha bjk macının ozetını ızledım.bu m.pektemegı alacaktık hıc kım oynayacak dıye konusmayacaktık pektemek bızde olsa arda 7-8 asıst daha yapardı insallah seneye sercan yada pektemegı alırız

-------------- Leo Franco -------------

Emre G. --- Neill ----- Servet ---- Uğur

------------- Mehmet Topal ------------

-------- Elano B. ------- M.Sarp --------

Giovani ------------------------- Arda T.

------------- Kader Keita --------------

Tahminim Rijkaard böyle başlayacaktır. İleri üçlüde (Gio, Keita, Arda) değişimli olarak forvette oynayabilir. Aslında Arda oynar fakat ben Keita yazdım oraya. Çünkü teknik heyet Ardanın meziyetlerinin forvet için daha ideal olduğunu düşünüyor. Rijkaard Galatasaray Tvde bir röportajında söylemişti bunu.

İçimde bir his var, müthiş futbol oynayarak kazanacağımız bir maç olacağı yönünde. Umarım bu his beni yanıltmaz. Arda Kadir Has stadını sever.

o degıl de sımdı daha bjk macının ozetını ızledım.bu m.pektemegı alacaktık hıc kım oynayacak dıye konusmayacaktık pektemek bızde olsa arda 7-8 asıst daha yapardı insallah seneye sercan yada pektemegı alırız

Bence sene sonu alacağız. O olmasa bile Gençlerden biri gelecek. Mustafaya gelince yaşıtlarına göre fiziki olarak kendini en çok geliştiren adamdır. Mental olarak da çok iyi komple bir oyuncu.

Tahminim Rijkaard böyle başlayacaktır. İleri üçlüde (Gio, Keita, Arda) değişimli olarak forvette oynayabilir. Aslında Arda oynar fakat ben Keita yazdım oraya. Çünkü teknik heyet Ardanın meziyetlerinin forvet için daha ideal olduğunu düşünüyor. Rijkaard Galatasaray Tvde bir röportajında söylemişti bunu.

İçimde bir his var, müthiş futbol oynayarak kazanacağımız bir maç olacağı yönünde. Umarım bu his beni yanıltmaz. Arda Kadir Has stadını sever.

İyi hoş da Emre Güngör'den sağ bek olmaz yahu:(

Elano oynamayacak mı?

Yine sağda Emre solda Uğur olacak?

Rijkaard bunları asla yapmaz bu maçta.

Bence oynatmayacak. Geçen haftalar bunu belli etti fazlasıyla İkinci yarı girecektir elano

Caner nerde?Uğur sol bek oynayacağına Caner oynasın.

Emre ve Uğurla başlamayız beklerde yani Antalya maçındaki durum ortada. Başlarsak çok yanlış bir karar olur bence.

Maç bu gece değil Necati :D

Bence oynatmayacak. Geçen haftalar bunu belli etti fazlasıyla İkinci yarı girecektir elano

Naptı da belli etti? Adamın böbrek taşı sorunu vardı. Bence yarın adı ilk yazılacak adam Elano'dur.

Acaba Mehmet Topal ilk 11'de mi başlayacak

Geri
Üst Alt