TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

çok güzel bir sistem olur. 4-2-3-1 şu an için hem savaşçı orta saha hem de ilerde pas yapacak 3'lü, artık keita da milli takımında attığı gole benzer birşeyler atar inşallah. yalnız elano nerede?

Elano'yu bu maçta hucumcu olarak oynatacak gibi duruyor..Mehmet ve Mustafa orta sahada oynıcak gaLiba..Ama bence caneri sol becke çekip yerine Gio alsa çok mantıklı oLur..Böyle olursa ugur sag beck caner sol beck olur.. Emre g. beck oynıyamıyor..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

---------------------LEO---------------------

Ugur---------Neill-------Servet------Caner--

------------------------------------------------

-------------Topal---------Mustafa----------

---Elano------------Arda-----------Giovani---

-------------------------------------------------

--------------------Keita---------------------------

Sanki şampiyonlar ligi maçı izleyecem o kadar heyacan yaptım ya... Kazasız belasız şu 4 deplasmanı bi atlatabilsek...

---------------------leo---------------------

ugur---------neill-------servet------caner--

------------------------------------------------

-------------topal---------mustafa----------

---elano------------arda-----------giovani---

-------------------------------------------------

--------------------keita---------------------------

nokta:D

Kadroya bakıyorumda.. Bu kadronun Türkiye'de kendisine rakip bırakmaması lazım. 3er 4er sallaması lazım her takıma. Sorun nerde anlayamıyorum ama inşallah bu akşam o sorun çözülür "şiir gibi" top oynarız.

leo

uğur****neill***servet***caner

topal

elano******sarp

gio******************arda

keita​

Leo

Neill, Emre, Servet, Uğur

Sarp, Topal

Elano, Arda, Caner

Keita

Tahminimce şöyle çıkacağız;

-------Leo-------

Uğur--Neill--servet--Caner

-----Barış--Sarp------

Keita----Elano------Arda

------Dos Santos-----

Tek gözüme batan isim Uğur. Sabriyi arıyorum ne yalan söyleyeyim.

Tahminimce şöyle çıkacağız;

-------Leo-------

Uğur--Neill--servet--Caner

-----Barış--Sarp------

Keita----Elano------Arda

------Dos Santos-----

Tek gözüme batan isim Uğur. Sabriyi arıyorum ne yalan söyleyeyim.

En doğrusu bu Keita Gio yer değiştirirse sağ kanadın çökme ihtimali var :D Keita sağda daha sağlam olur :D

Cangele'ye dikkat.

Umarım Rijkaard Uğur'u sol Emre'yi sağ bek oynatmak gibi bir hataya düşmez:confused:

Gayserie forumu cökmüs :D

yenmemiz sart iyi konstrante olmusuzdur umarim

Fenerin kayseriyle berabere kaldigi mactan sonra, is yerindeki Fener tayfasi icin pastirma paketletip suslemistim. icini actiklarinda notumu okudular.

Hakiki pastirma kayseriden baskasina bastirma diye, Okuduklarinda renkleri resmen solmustu.

Simdi o hediyeyi geri almayi hic istemiyorum. Haydi Galatasarayim bastir bastir bastir

Hakem kim

Tolga Özkalfa

Fenerin kayseriyle berabere kaldigi mactan sonra, is yerindeki Fener tayfasi icin pastirma paketletip suslemistim. icini actiklarinda notumu okudular.

Hakiki pastirma kayseriden baskasina bastirma diye, Okuduklarinda renkleri resmen solmustu.

Simdi o hediyeyi geri almayi hic istemiyorum. Haydi Galatasarayim bastir bastir bastir

Güzelmiş söz :D

bir maç kaybettik diye guç kaybetmedikki keita elano dos santos arda var gerekirse servet gol atar

Geri
Üst Alt