TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

sen körsün sanırım.Bu adama cevap vermeyin sinirlerimi hoplatıyor yine bazı kişiler!!!!

Gerçek taraftar gerçekleri görendir.. Kör taraftarlıktan kurtul birader.. Ya da bu futbola razıysan izle ne diyim.Ben bu sene hiç zevk almadım. Keita çalım atarsa Elano güzel pas verirse heyecanlanıyoruz işte arada.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

her GS maçından sonra burda kuş türüyo yaa :D inanılmaz bişey..

Elano bence golü o zamana kadar hic dogru dürüst pas gelmedigi ve macin icinde olmadigi icin kacirdi

Ben bir intihar edip geliyorum :o

Kendimi zor tutuyorum gerçekten. Benim gibi sakin bir insanı bile deli edersiniz.

KÖRMÜSÜN! RESİMDEKİ ORGANİZEYİ GÖRMÜYORMUSUN!

Elano diyorum başka bieşy değil :) Takımın tek oyuncusu.Bence biraz futbol ne öğren kardeş.

Keita'ya ver çalım atsın orta açsın boş kaleye atalım, Arda'ya ver çekil o nasılsa yapar bişeyler, Baros'a ver çekil o çalımlar gider... Bu takım bu işte zorlamayın bi gol gösteriyosun Keita çalım atıyo boş kaleye atırıyo.. Bütün gollerimiz bireysel beceriden gelen goller... Kör müsünüz?

Abartıyosun başka bişey değil .

Macin Kaderi:

En Önemlisi Kayseri Yönetiminin bu maci olmayacak sekilde Tansyonunu büyütmesi ve bu Tür aciklamalar yerine o Güzelim Stadin Zeminiyle ilgilenmemesi..Sanki Ahirda Mac yapildi...

Kayserispor´un ilk 30 Dakikada Galatasaray´a Fark atip Oyunu Rolantiye alamayisi ve gelmeyen Goller sonucu Yorgunluk basmasi....

Galatasaray´da Macin en iyileri...:

Lucas Neil...(Popescu´yu hatirlatti bugün bana)

Emre Güngör..(Büyük saygi duymaktayim okadar aradan sonra böyle bir Performans beklemezdim, Servet Cetin bence artik kizaga cekilmelidir..)

Kader Keita.....(Bu Zeminde elinden gelenin en iyisini yapti)

Mustafa Sarp..(ilk Dakikalarda cok az bocalasada iyi oynadi)

Galatasaray´daki hayal kiriklari...

Arda Turan...(Haala ortalarda bildigimiz Arda Turan yok. Yorgunlukla alakasi yokmus bu artik kesindir umarim..)

Elano..(Bence geldi geleli en kötü macini cikardi..)

Caner Erkin..(Ben hic Galatasaray´a yakistiramiyorum bu oyuncuyu.. Pozisyonu degildi diyenler cikar ama bence o yüksek performansla oynadigi maclara aldanmayin Galatasaray´in oyuncusu degil..)

Mehmet Topal..(Müthis Pas hatasi yüzdesiyle, ilk 30 Dakikada Trafik Polisi gibi Kayseri´ye yol acti sanki..)

Zaman´a ihtiyaci olanlar..

Dos Santos...daha Takim ona ayak uyduramadi, bircogu uydurmamaz´da.. Baros ve Kewell katilinca Takima cok farkli olacak..

Emre Colak...Macin icinde hep dedim al Emre Colak´i o atacak Golümüzü...Tempolu oyunuyla Kayseriyi zorlar diye düsündüm..Firsati´da buldu ama biraz sansizlik ve biraz tecrübesizlikle kacti...Arda Turan´dan cok daha iyi bir Kumas oldugunu tekrar söyleme isterim...

Ugur Ucar...Ben Fazla beklenti icinde degilim. Bu derecede sakatlanan bir Futbolcu icin Ugur bence iyi bile oynuyor diyebilirim ama daha yetersiz...

Galatasaray, Galatasaray gibi oynamasi icin sart olan Futbolcular..

Milan Baros...Saglik ekibinin kurbani oldu.. Saglik ekibimi Ajanmi ben anlamis degilim ama neyse...

Harry Kewell..Söze ne gerek var..?

Hakan Balta...Sol Kanatdaki saglamligi özledik...

ve en önemli iki kayip bence....

Sabri Sarioglu...Bence Galatasaray´in Temposunu hirsini yükselten oyuncu.. Galatasaray´a olan Aski yeter..!!!

Arda Turan.. Haala Kayip. Sahadaki Klonlanmis Arda olabilir.. Galatasaray´in Sabri gibi bi Diger Motivasyon kaynagi... Artik geri dönse iyi olacak..

Sonc olarak Denizli maci ve Antalya Maci gibi Ruhsuz degildi Takim.. Kaybettiginiz Puan icin Caniniz Sagolsun.. Savasin, Savasin, Savasin sonra isterseniz kaybedin. Ama yeterki Savasin.

Güzel analiz :2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Macin Kaderi:

En Önemlisi Kayseri Yönetiminin bu maci olmayacak sekilde Tansyonunu büyütmesi ve bu Tür aciklamalar yerine o Güzelim Stadin Zeminiyle ilgilenmemesi..Sanki Ahirda Mac yapildi...

Kayserispor´un ilk 30 Dakikada Galatasaray´a Fark atip Oyunu Rolantiye alamayisi ve gelmeyen Goller sonucu Yorgunluk basmasi....

Galatasaray´da Macin en iyileri...:

Lucas Neil...(Popescu´yu hatirlatti bugün bana)

Emre Güngör..(Büyük saygi duymaktayim okadar aradan sonra böyle bir Performans beklemezdim, Servet Cetin bence artik kizaga cekilmelidir..)

Kader Keita.....(Bu Zeminde elinden gelenin en iyisini yapti)

Mustafa Sarp..(ilk Dakikalarda cok az bocalasada iyi oynadi)

Galatasaray´daki hayal kiriklari...

Arda Turan...(Haala ortalarda bildigimiz Arda Turan yok. Yorgunlukla alakasi yokmus bu artik kesindir umarim..)

Elano..(Bence geldi geleli en kötü macini cikardi..)

Caner Erkin..(Ben hic Galatasaray´a yakistiramiyorum bu oyuncuyu.. Pozisyonu degildi diyenler cikar ama bence o yüksek performansla oynadigi maclara aldanmayin Galatasaray´in oyuncusu degil..)

Mehmet Topal..(Müthis Pas hatasi yüzdesiyle, ilk 30 Dakikada Trafik Polisi gibi Kayseri´ye yol acti sanki..)

Zaman´a ihtiyaci olanlar..

Dos Santos...daha Takim ona ayak uyduramadi, bircogu uydurmamaz´da.. Baros ve Kewell katilinca Takima cok farkli olacak..

Emre Colak...Macin icinde hep dedim al Emre Colak´i o atacak Golümüzü...Tempolu oyunuyla Kayseriyi zorlar diye düsündüm..Firsati´da buldu ama biraz sansizlik ve biraz tecrübesizlikle kacti...Arda Turan´dan cok daha iyi bir Kumas oldugunu tekrar söyleme isterim...

Ugur Ucar...Ben Fazla beklenti icinde degilim. Bu derecede sakatlanan bir Futbolcu icin Ugur bence iyi bile oynuyor diyebilirim ama daha yetersiz...

Galatasaray, Galatasaray gibi oynamasi icin sart olan Futbolcular..

Milan Baros...Saglik ekibinin kurbani oldu.. Saglik ekibimi Ajanmi ben anlamis degilim ama neyse...

Harry Kewell..Söze ne gerek var..?

Hakan Balta...Sol Kanatdaki saglamligi özledik...

ve en önemli iki kayip bence....

Sabri Sarioglu...Bence Galatasaray´in Temposunu hirsini yükselten oyuncu.. Galatasaray´a olan Aski yeter..!!!

Arda Turan.. Haala Kayip. Sahadaki Klonlanmis Arda olabilir.. Galatasaray´in Sabri gibi bi Diger Motivasyon kaynagi... Artik geri dönse iyi olacak..

Sonc olarak Denizli maci ve Antalya Maci gibi Ruhsuz degildi Takim.. Kaybettiginiz Puan icin Caniniz Sagolsun.. Savasin, Savasin, Savasin sonra isterseniz kaybedin. Ama yeterki Savasin.

Caner bugün takımın en ,iyi oyuncularından biriydi.Elanoda elinden geleni yaptı. Defansa katkısı çoktu bugün..

Sen aldanma o laflara.Şikayetin varsa şikayet et.Kimse kimsenin Galatasaraylığını sorgulamaya hakkı olamaz.

iyide ligin ilk haftalarıda aynı kötü oyunu oynadığımızı ve bala kazandığımızı ima ediyo bunu onaylıyosan eyvallah:rolleyes:

Sen aldanma o laflara.Şikayetin varsa şikayet et.Kimse kimsenin Galatasaraylığını sorgulamaya hakkı olamaz.

Forumumuzu çok kaliteli biliyorum ama bazı kişiler kör fanatiklik yüzünden komik duruma düşüyor ve taammul edemiyor hiç bişeye.. Yazık.

bence sivaslı yasin neill'den daha iyi defans oyuncusu :o

bazı arkadaşlar kapatsınlar çenelerini tüm eksiklere ragmen baya iyi oynadık emre çolak'ın pozisyonu gol olsa herkes ne dicekti. bu takım daha napsın nolursa olsun ŞAMPIYONUZ!

Yalnış transfer tabiki.Kalitesine yorum yok ama.Yanlış zamanda yapılmış bir transfer.

Yorum asıl kalitesine olmalı. Aydın kesinlikle daha iyi oyuncu dos Santos'tan. Aydın'ı yollandı daha kötüsü geldi...

---

Kayseri beraberliği bence iyi sonuç. Kayseri'yi evinde yenmek kolay iş değil. Hiçbir antrenör sezon planlaması yaparken 3 puan yazmaz bu maça. 3 puanı geçtim 1 puan dahi yazmaz, alınan her puan extra olur çünkü. Hakem sağolsun bari 3 puan kaybedilmedi...

Futbol'u değerlendirmek gerekirse takım bugün Fenerbahçe gibiydi Kayseri eksilene kadar. Son 3-4 maçtır gidişat tempo yapıp önde oynayan takımdan Fenerbahçe gibi ağır aksak oynayan bir ekibe doğru. Önlem alınmalı, alışkanlık olursa geri dönüş çok zor olur çünkü...

Elano bence golü o zamana kadar hic dogru dürüst pas gelmedigi ve macin icinde olmadigi icin kacirdi

Maçın içinde olamaması mı var lan kaç saniye boyunca bekledi vurmadı topa.Vurana kadar adam geçti önüne zaten.Kızmayın ama abicim Alex bu topları ayak içiyle köşeye takıveriyor.Bu işn lamı cımı yok.3 puan geri düşeceğiz işte yazık değil mi bu kadar emeğe?

Geri
Üst Alt