TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

bu maçtaki tek kazancımız EMRE GÜNGÖR!!!umarım artık sorun yaşamaz

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Böyle karamsar olacağına biraz inanmayı öğren.Üslup bozmayım diyorum ancak biraz şu takıma inanın.Bu anadolu kulüplerine 4-5 atarken neler diyordunuz şimdi neler diyorsunuz.O bahsettiğin 3 haftada tüm kulvarlarda lider olduğumuzu gördüğünde nasıl konuşacaksın merak ediyorum.Hangi mantıkla hangi felsefeyle biteceğimizi düşünüyorsun o da muamma.Herşey forvet değil.

İnamakla olmaz genç futbolun ve hayatın gerçekleri vardır.

BEn diyorum ki iyi oynuyoruz kabul ama gol atamazsan golatacak adamın yoksa 5 de sakatın varsa senin takımın yenilmeye elenmeye ve hedefini kaybetmeye mahkumdur.

aksini neye daynarak iddia ediyorsun?

Bugün Tek kale oyna o kadar iyi pres yap yıtr kendini 90 dk.

4 net yakala forvetrsizlikten 0-0- bitsin.

Yarın A.Madrid e de böyle oynuca iyi basacaz vs ama admakar Kayseri değil 4 pozisyon yapparlar 4-0 geçer giderler. Bizde ağlarız iyi oynadık.

Sonuç?? elendin işte.

Bence de buyur burdan yak. boltladığım kısmı atlayım altını çizdiğim bölüme göre yorum yapıyosun ya aferin. Eğer iyi olsaydı, Barca bırakmazdı zaten gibi bi laf edeceksen önce Barca'dan neden ayrıldığını araştır sonra gel:D

Ronaldo "il fenomeno" gelsin ister misin forvete? Müthiş kariyeri var...

3 sene öncesiyle değerlendirmek anlamsız olur oyuncuyu...

Buyur şu Kayserispor maçını izle bir tane artısını söyle tamam diyeceğim.

Lucas Neill ve Emre Güngör dışında kimin artısı var ki ????

Neden sadece Gioya yükleniyorsunuz ??? adam koşuyor yırtıyor kendini en azından bir hırs var Arda Turanın zerre göstermediği hırsı gösteriyor adam...

Barcelona kaliteli adamı neden satsın(Fabregas hariç wenger keşfetti aldı paftan yanlış hatırlamıyorsam)

Bu mantığa kendin de inanıyosan bi tuhaflık var demektir.Biz Arda'yı satarsak kalitesiz olduğu için mi satıyoruz.Elano kalitesiz olduğu için mi satıldı?Hakikaten tuhaf durumlar.Barcelona Gio kalitesiz olduğu için değil kalitesini gösterebilmesi için satıldı.İlk 11 de Barca'da oynaması zordu,o kadar yıldızdan hangisini kesecek.Yedek kulübesinde mi futbolunu geliştirecek.

Elindeki tek forvet oyuncusunu sattı da sanırsın yerine stoper aldı. Ligin kasaplarına söveceğine hala elindeki tek forveti satarsan diye başlayan yorum yaparsan, bi tarafıyla güler herkes sana

Bu ne saçma bir yorum böyle..

Elindeki tek forveyt oyuncusunu satmışmış da yerine defans oyuncusu mu almış?

bak arkadaşım sen elinde ki tek forvet oyuncusunu satarsan ve bütün sezon boyunca yedek kalmış bir adamı getirip ligin ortasında bırak futbol stillerini adını bile bilmediği aynı adamlarla takıma koyarsan gol sıkıntısı yaşarsın bu birr..

2.si belli bir maç temposuna ulaşmamış adamları sahaya salıverirsen lifi de atar,bacağıda kırılır bu ikii

3.sü sen büyük takımsan şampiyonluğa oynuyorsan takımın kaderini dün gelen bir adama devredemzsin ,devredersen böle golcüsüz jkalırsın bir takımda en az 3 santrofor olmalı forvet değil,tabi aradaki farkı biliyorsan bu üçç

4.sü Nondayı yollayıpta aldığın Gio forvet değil kant adamıdır,ligin sert olduğunu ve adamlarının patı patır sakatlanarak takımını eksik bıraktığını bildiğin halde jo nun alternatifi olamdığını bilen yönetim bu adamın sakatlanacağını ve sakatylandığında kimin yerine konulacağını düşünmemişse bu futbol kasaplarının sorunu değildir dört

5.artık şu mazaret bulma laflarını bırakın,sen futbol kasapları yüzünden iyi oynayamadığımızı söylüyorsan en büyük komedisi sensin ,böle bir savunma mekanizması görülmüş şey değildir adama sormazlar mı bu bütün ligde ki takımlar için aynı ,aynı koşullarda müğcadele ediyorsun diye bu da beşş

bence böle komik yorumları ya da at gözlüklerini artık çakarmanın vakti geldi,çünkü bu takım,takım değil..

Yahu Allah Allah demekki o mevkide oynayan oyuncusu var Giovani Dos Santos'tan iyi neden sattı o zaman Eto'yu çünkü İbrahimoviçi var neden sattı Ronaldinho'yu çünkü Messi'si var neyini anlamıyorsun dostum

Şimdi oldu mu ????

Gerekçesi bunlar dğeil arkadaş biraz önce yazmıştı sagolsun.

burda kendini ne kadar galatasarayli gösterip aslinda ezik olan varsa hepsinin sülalesine selamlarimi gönderiyorum

:tiphat:

Galatasaray taraftarına yakışmıyor bu sözlerin.Antudakilerle dalga geçiyoruz ama özenip aynı şeyleri yazıyorsun. Forumun kalitesini düşürmeyelim lütfen. Herkes takımımızın iyiliği için fikirlerini yazıyor.

Bu arada yarın kura çekimi var.

Galatasaray taraftarına yakışmıyor bu sözlerin.Antudakilerle dalga geçiyoruz ama özenip aynı şeyleri yazıyorsun. Forumun kalitesini düşürmeyelim lütfen. Herkes takımımızın iyiliği için fikirlerini yazıyor.

Yeter artık.

Kovun şunu.

Yahu ne bu hiddet bu celal dos santosa yüklendikçe yükleniyorlar Rijkaard oyuna ikinci yarıda alırdı santosu hazır olmadan sürüp böyle yorumlar yedittirmezdi o adama bu kadar sakatlık olmasaydı mecbur kaldı da oynattı yoksa Rijkaard biliyor hazır olmadığını hazırlanınca sürseydi maça böyle olmazdı ama şanssızlık işte çocuk parlayamadan bitecek bu medya ve taraftar baskısıyla medya yapıyor bari biz yapmayalım kendi oyuncumuza. Neymişte epl den kovulmuş bilmemne orada oynayamadı ya da oynamadı diye adam yeteneksiz beceriksiz işe yaramaz mı oldu anlamıyorum ki

Fener'de 3 forvet var. GS de 1 forvet yok!!!

Yönetimin tek saçmalaması Nonda oldu. Nonda oynasa en azından Elano oynamazıdı belki.

Makakıla bizde olsa 4-0 biterdi bu maç.

Makakıla kim? Barçadamı oynuyor:rolleyes::p

Lucas Neill ve Emre Güngör dışında kimin artısı var ki ????

Neden sadece Gioya yükleniyorsunuz ??? adam koşuyor yırtıyor kendini en azından bir hırs var Arda Turanın zerre göstermediği hırsı gösteriyor adam...

Bravo kardeşim. Burda bir tek ben mi hatalı bakıyorum diyorum ama takımımız gerçekten performans olarak yerlerde sürünüyor. En iyimiz defans hattımız ise vay halimize.. Bir aralar fenerde volkan salağı en iyi olurdu dalga geçerdik o hale düştük.

Geri
Üst Alt