Tolga Aslan
Cezalı
- 23 Kasım 2008
- 2.897
- 0
- 286
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son
Shabani Nonda!!! Hayat ondaydı..
Shabani Nonda!!! Hayat ondaydı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerekçesi bunlar dğeil arkadaş biraz önce yazmıştı sagolsun.
O zaman şöyle diyelim, benim hayalimdeki Galatasaray'ın oyuncusu Tottenham'da 1.5 senede 7 maç oynayan, yetersiz bulunup Championship'e kiralanan adam değil. Seninki buysa saygım var...
kaynak nedir*
Yeter artık.
Kovun şunu.
Galatasaray taraftarına yakışmıyor bu sözlerin.Antudakilerle dalga geçiyoruz ama özenip aynı şeyleri yazıyorsun. Forumun kalitesini düşürmeyelim lütfen. Herkes takımımızın iyiliği için fikirlerini yazıyor.
Galatasaray taraftarına yakışmıyor bu sözlerin.Antudakilerle dalga geçiyoruz ama özenip aynı şeyleri yazıyorsun. Forumun kalitesini düşürmeyelim lütfen. Herkes takımımızın iyiliği için fikirlerini yazıyor.
Sen mi fenerlisin kardeş yoksa .provokasyon dediğin bu işte.İnsanları galeyana getirmeye çalışıyorsun.Ben yorum yapıyorum dikkkatini çekerim..
O zaman şöyle diyelim, benim hayalimdeki Galatasaray'ın oyuncusu Tottenham'da 1.5 senede 7 maç oynayan, yetersiz bulunup Championship'e kiralanan adam değil. Seninki buysa saygım var...
S.Suha Doğan bu adam fbli sanırım
ilk balik düstü otkaya
Sizin gibi kör taraftarlar yüzünden böyle devam ederiz devam edin. Antu özentisisin birader kusura bakma. Bütün yazılarımı gözden geçirforumdaki anlarsın hangi takımlı olduğumu.. Kimse benim GALATASARAYLILIĞIMI tartışamaz.Hele sen gibi çocuklar asla!!!
Çok değil 20 gün sonra, Dos Santos kendine gelmeye başlar, takıma biraz uyum sağlar. O zaman onu önerenden de, getirenden de, oynatandan da duacı olursunuz. Sabır sabır sabır. Bahsettiğiniz adam, hem solda Caner'den, hem sağda Keita'dan, hem forvet arkasında Arda'dan daha iyi bi oyuncu.
Sizin gibi kör taraftarlar yüzünden böyle devam ederiz devam edin. Antu özentisisin birader kusura bakma. Bütün yazılarımı gözden geçirforumdaki anlarsın hangi takımlı olduğumu.. Kimse benim GALATASARAYLILIĞIMI tartışamaz.Hele sen gibi çocuklar asla!!!
Buradakiler beni yeterince tanır.
Senide tanıyan tanıdı.