TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Shabani Nonda!!! Hayat ondaydı..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

O zaman şöyle diyelim, benim hayalimdeki Galatasaray'ın oyuncusu Tottenham'da 1.5 senede 7 maç oynayan, yetersiz bulunup Championship'e kiralanan adam değil. Seninki buysa saygım var...

Çok değil 20 gün sonra, Dos Santos kendine gelmeye başlar, takıma biraz uyum sağlar. O zaman onu önerenden de, getirenden de, oynatandan da duacı olursunuz. Sabır sabır sabır. Bahsettiğiniz adam, hem solda Caner'den, hem sağda Keita'dan, hem forvet arkasında Arda'dan daha iyi bi oyuncu.

S.Suha Doğan bu adam fbli sanırım

fena oynamadik bazi bolumlerde iyi oynadik, Giovanni cok ama cok kotu idi bugun bir turlu varlik koyamadi, sert hareketlerden mi korktu? tempo mu cabuk geldi? bir tur guvensiz bir goruntu cizdi.

fazla soylenecek birsey yok bence bu kadar kotu ve sakatliga uygun bir zemin yok galiba futbol sahalarinda... oyunumuzu cok kotu sekilde etkiledi.

Neill - Emre Gungor Ikilisi baya tempolu pas yapan defans ikilisi olusturdu ve bence guzel bir goruntu cizdi. (servet bu oyuna karsi yeri garanti diye birsey olmadigini anlamistir sanirim)

Ugur bir pozisyonda yatarak bir mudahale etti neyse ki topa da degil rakibe de degmedi ki hareketi direk tartisilmazca kirmizi kart ti (top taca ustu)

Caner ilk yari cok iyi oynamasina karsin son 20 dakikada bir olumlu pas yapamadi bir orta bile cikaramadi. cok heycanlanip bir de baski altinda kaldi galiba.

Mehmet topal kotu baslamasina karsin 10 dakika sonra toparladi kendini

Mustafa Sarp ve Elano idare etti ler ama Elano varlik koyamazken Mustafa da pas yapma temposu dusuk bunu kesinlikle hizlandirmali ama mucadelesine laf yok.

Keita bence cok iyi oynadi, ama zemin bir turlu rahat birakmadi kendisini. bu adam tartisilmaz bu kadroda, bir ara Caner yaninda iken kendisine pas vermeyince cok hakli bir sekilde cileden cikti.

Giovanni oynadimi oynamadimi hic anlamadim, tek gordugum olumlu notu son cizgiya indigi bir iki pozisyon ama zamani var, biraz ozguvensiz gibi sahada.

Arda ise santrafor mevkisinde kayib olup gitti, Arda topla ne kadar bulusur ise o kadar iyi oynar bu macta cok az bulustu.

Emre Colak bu saatlerde insallah fazla anlamda kendisine kizmiyordur.. o pozisyonu gol yapsaydi kahraman olurdu ama gelecegi acik.

0-0 ve rakibimiz 10 kisi bitirdi.. diyecek birsey bence birer puan macin hakkiydi, ki bence bizim penaltiya benzeyen bir Elano pozisyonu var Kayserisporun ise verilmeyen bir penaltisi var burda objektif olalim. Kayserispor 10 kisi kalana kadar macin daha iyisini gosterdi 10 kisi kaldiktan sonra da bir kac pozisyonda tehlikeli cikislar yaptilar.

telafisi olur bu maclarin. fenerin skoruna gore puan kayib etme tahamulumuz olurmu olmaz mi goruruz ama cok zor bir donem geciriyoruz ve burda iyi futbol guzel futbol bu taraftari (maglub olsak bile) kizdirmamali.

Frank Rijkaard konusunda yapabilecegim tek elestiri ise Giovanniyi niye daha erken cikarmadigi ama ne diyeyim Frank Rijkaard futbolu benden iyi biliyor.

Yeter artık.

Kovun şunu.

Sen mi fenerlisin kardeş yoksa .provokasyon dediğin bu işte.İnsanları galeyana getirmeye çalışıyorsun.Ben yorum yapıyorum dikkkatini çekerim..

ya şu maç 1-0 bitseydi %100 eminim burda gio'nun biraz daha zamana ihtiyacı var ona rağmen mücadelesi gayet iyiydi diye konuşucaktık

Galatasaray taraftarına yakışmıyor bu sözlerin.Antudakilerle dalga geçiyoruz ama özenip aynı şeyleri yazıyorsun. Forumun kalitesini düşürmeyelim lütfen. Herkes takımımızın iyiliği için fikirlerini yazıyor.

ilk balik düstü otkaya

Galatasaray taraftarına yakışmıyor bu sözlerin.Antudakilerle dalga geçiyoruz ama özenip aynı şeyleri yazıyorsun. Forumun kalitesini düşürmeyelim lütfen. Herkes takımımızın iyiliği için fikirlerini yazıyor.

neden?? zoruna mı gitti?? kaç mesajdır takip ediyorum ve provokeden başka birşey değilsin!!

Sen mi fenerlisin kardeş yoksa .provokasyon dediğin bu işte.İnsanları galeyana getirmeye çalışıyorsun.Ben yorum yapıyorum dikkkatini çekerim..

Buradakiler beni yeterince tanır.

Senide tanıyan tanıdı.

O zaman şöyle diyelim, benim hayalimdeki Galatasaray'ın oyuncusu Tottenham'da 1.5 senede 7 maç oynayan, yetersiz bulunup Championship'e kiralanan adam değil. Seninki buysa saygım var...

Hayallerinle yaşamaya devam et o zaman ne diyelim..Benimde hayalimde dos santos yerine Ronaldo var ama naaparsın yetersiz yönetim alamadı Real kaptı..

S.Suha Doğan bu adam fbli sanırım

Sizin gibi kör taraftarlar yüzünden böyle devam ederiz devam edin. Antu özentisisin birader kusura bakma. Bütün yazılarımı gözden geçirforumdaki anlarsın hangi takımlı olduğumu.. Kimse benim GALATASARAYLILIĞIMI tartışamaz.Hele sen gibi çocuklar asla!!!

Bu arada son dakikada Emre Çolak'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyona benzer bir pozisyonu ilk yarıda Giovani Dos Santos'ta yaşadı kaleciyle karşı karşıya kaldı çaprazda top biraz daha önüne gelse gol atacaktı,Arda'nın pasına iyi hareketlenmişti...

O zaman kimse Gio'ya birşey demiyecekti...

Sizin gibi kör taraftarlar yüzünden böyle devam ederiz devam edin. Antu özentisisin birader kusura bakma. Bütün yazılarımı gözden geçirforumdaki anlarsın hangi takımlı olduğumu.. Kimse benim GALATASARAYLILIĞIMI tartışamaz.Hele sen gibi çocuklar asla!!!

sadece gülüyorum:D

Çok değil 20 gün sonra, Dos Santos kendine gelmeye başlar, takıma biraz uyum sağlar. O zaman onu önerenden de, getirenden de, oynatandan da duacı olursunuz. Sabır sabır sabır. Bahsettiğiniz adam, hem solda Caner'den, hem sağda Keita'dan, hem forvet arkasında Arda'dan daha iyi bi oyuncu.

Doğru söze ne denir ki...Adam çabalıyor böyle çabalamaya devam ederse medya ve taraftar onu yıldırmazsa bekleyin görün diyorum. Jo iyiki gol attı yoksa o da bitmişti nasıl taraftarız yaa gol atınca kral atamayınca topçu diil çok komik

Antu güzel bir sitemiki özenti olacağız.

Hadi git.

Burda antu reklamı yapma bize.

Yahu siz değilmiydiniz Dos Santos geldiğinde ''Yeter Haldun Üstünel Yeter'' diyen?

Şimdi de gelmiş transfer politikamıza laf atıyorsunuz.4-6-0 sistemiyle oynuyoruz aklınız almıyor sanırım.Bugün Emre Güngör ve Lucas Neill çokmu kötüydü? Her ortasaha mücadelesinde 2 kişinin arasından geçebilen Sarp çokmu kötüydü? Rakibi tek başına 10 kişi bırakan Keita çokmu berbattı?

Arkadaşlar konuyu çok dağıttınız.Karamsar olabilirsiniz anlıyorum.Ancak bunu bu siteye bu şekilde yansıtmayın.Skor taraftarı olmuş çoğunuz.Stada giden oldumu aranızda? Sen kendi görevlerini yaptınmı? Santos'a 2 maçla birşey bilmeyen bebe diyenler futboldan ne kadar anlıyor? Lütfen konunun sınırlarını aşmayın.Kitlemek zorunda kalmasın kimse.

Buradakiler beni yeterince tanır.

Senide tanıyan tanıdı.

o zman Galatasaray taraftarına yakışır şekilde davran çocukça yorumlara gerek yok.. İlla fenere küfür mü edeyim.Ben zaten normal hayatta sürekli sövüyorum fenere ama burası forum. Herşey takımımızın iyiliği için.. Kendine gel.

Geri
Üst Alt