TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Çok değil 20 gün sonra, Dos Santos kendine gelmeye başlar, takıma biraz uyum sağlar. O zaman onu önerenden de, getirenden de, oynatandan da duacı olursunuz. Sabır sabır sabır. Bahsettiğiniz adam, hem solda Caner'den, hem sağda Keita'dan, hem forvet arkasında Arda'dan daha iyi bi oyuncu.

Son cümledeki hiçbir harfe katılmıyorum. Hatta Arda'dan iyi olmasına pes diyorum...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Sizin gibi kör taraftarlar yüzünden böyle devam ederiz devam edin. Antu özentisisin birader kusura bakma. Bütün yazılarımı gözden geçirforumdaki anlarsın hangi takımlı olduğumu.. Kimse benim GALATASARAYLILIĞIMI tartışamaz.Hele sen gibi çocuklar asla!!!

Kimse senin Galatasaraylılığını sorgulayamazsa,sen de veya herhangi biri de burdaki Kimseyi Antu özentisi olmakla itham edemez.(nokta)

Tekrar oku yazdığını, mantıklı mı sence dediğin?

Ben Aydın'ın daha iyi olduğunu düşünenlerdenim, inşallah yanılırım. Şu an hepimiz işkembeden sallıyoruz, performansını görmek lazım önce. Bekleyelim görelim, sen yanlışsın ben doğru demeden bırakalım kim ne düşünürse düşünsün. Olur mu?

aydının performansını yıllardır gördük de ne oldu??? 2 maçla yargılamayın adamı. fm t.dleri

Bende dedim demekki önünde daha iyi adam var onu yedek kulübesinde oturtacak benim yazdığımla bunun arasında ne fark var disiplinsizlik mi...

Disiplinsiz olan bir adamı Rijkaard'ın tekrar istemesi hangi akla mantığa sığar bu da ilginçç..

Haklısın bıde burdan bakmak var.

Ne acıve komik değil mi arkadaşım.

Sen gördüğün gerçekleri söyle ,Galatasaray lılığın tartışılsın ,önce zihinler değişmeli.

Şak şakçı felsefeden olmayan adamlar niçin yıpratılıyor,yorumlarını okudum ,kendi özeleştirisni yapmış,

Niçin bu tahammülsüzlük,neden yoruma saygı yok..

İnan arkadaşım hala formam üstümde, burada fikirlerimi tartışmak istedim, genelde okurum sadece çok yorum yapmam. Ama bazı at gözlüğü takanlar yine ortaya çıktılar.Bizim Türkiye'miz böyle malesef. Ben herkesin fikirlerine saygı duyuyorum. Takımımızdan zevk alanlara birşey diyemem. Ben almıyorum ve kötü oynadığımızı düşünüyorum sezon başından beri.

Forum da provakatörler geziyor :evilsmile:

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima yorumları okuyorumda sinirden ne yapacağımı bilemiyorum.elanonun ardanın becerilsizliği yüzünden kazanamadık diye takım kötü oynadı oluyor

ooooo Rijkaard yalcin'a salliyor Helal

Jo'yu bilerek sakatladi diyor

Tek bir şey söylüyorum,bugün iyi oynamadık ama iyi mücadele ettik,bu iyi bir gelişme.Ama kreatif olması beklenen ayaklar pas tutunca Arda,Elano gibi kazanmamız zorlaştı.Bir de ben bir şeyi anlayamıyorum,Keita,Caner 2 side iyi hoş adamlar güzel oynuyorlar çoğunlukla ama niye illaki 1-2 spektaküler hareket yapıp adam eksilttikten sonra illa ki havadan orta yapıyorlar,gir çarpraz köşeden ceza sahasına zaten TSL de ki bütün kazmalar toplancak başında çıkar ceza yayı civarına topu 1 olmaz 2 olmaz 3 üncü de zımbalar Elano olsun,Sarp olsun,Arda olsun,ama takımın boy ortalaması 1.75 ceza sahasına orta yapıyorlar,ha Klose gibi,Hakan Şükür gibi,Crouch gibi adamın olur anlarım.Bu arada Emre Çolak o golü atsaydı Aydın gibi onuda kaybedebilirdik,ama şimdi en azından daha çok çalışması gerektiğini anlayıp eksiklerini görerek daha büyük bir futbolcu olabilir.

Kimse senin Galatasaraylılığını sorgulayamazsa,sen de veya herhangi biri de burdaki Kimseyi Antu özentisi olmakla itham edemez.(nokta)

Antuda kendi taraftarını eleştirenlere kedi diyorlar, burda da kuş diyenler var. Bu antu özentili başka bieşy değil. Onlara gülerken kendi başımıza gelmiş haberimiz yok.

Arkadaşlar konu nereden nereye geldi.Kimi suçlayacağımızı, forumda kimin kalbini kırarım düşüncesi boy göstermeye başladı, futbolcularımızı küçük görmek, havaya kaldırdığınız Üstünel'i 2 maçta idam etme.Yazık gerçekten.Biraz kendinize gelin.Kilit

Ayrıca şu bu adam kuş laflarından da vazgeçin,bir şüpheniz,şikayetiniz varsa şikayet edin biz takip edelim kararı verelim.Yargısız infaz yapıyorsunuz,üstüne üstlük antululaşma sürecinin hızlanmasına malesef katkıda bulunuyorsunuz.

Daha düzgün yorumlar atınız lütfen , şüphelendiklerinizi de şikayet ediniz.

her şeyi geçtim de, bu ligin tüm takımları neden ''Galatasaray düşmanlığı'' nı benimsemiş onu anlayamadım. ne yaptık biz? demek ki fenerbahçe gibi yavşak olmak lazım yaranmak için. lig takımları fenerbahçeye köpeklik yapmaya başladı iyice. kayserispor öncülük ediyor bu maçla belli oldu.

Makukula ne yapmaya çalışmış onu da anlamadım. hayvan diyorlardı şimdi ruh olarak da hayvanın önde gideni olduğu anlaşıldı.

Arkadaşlar biz acilen savaşçı, kavgacı, çirkefe çirkeflik futbolcularla doldurmasak kadroyu harcanıcaz bu ligde. kasap lazım bize de acilen. çok medeni kaldık bu ligde bu tip oyuncularla.

"GALATASARAY BU KADROYLA 2. BİLE OLAMAZ"

NTV’de yayınlanan yüzde 100 futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın Kayserispor’la berabere kaldığı maçtan sonra tartışılacak açıklamalar yaptı.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın devre arasında yaptığı transferleri eleştirirken çok konuşulacak bir de iddiada bulundu: Galatasaray bu kadroyla 2. bile olamaz!

İşte Rıdvan Dilmen’in söyledikleri:

“Galatasaraylı taraftarların çok sevdiği yöneticilerinin yaptığı transferler rezalet. Galatasaray gibi büyük bir takımın, iddialı bir takımın en az 4-5 tane hücum oyuncusu olması lazım, forvet oyuncusu olması lazım ama yok. Kendi takımlarında aylardır oynamayan oyuncuları alırsanız işte Jo gibi sakatlanır daha 2. maçta. Galatasaray’ın ilk 11’ini ve yedeklerine de bakarsak bu takımın 2. bile olması zor.”

ne denir ki bu adama

Saçmalıyor...saçmalıyor sinan engin saçmalıyor

yanlız neill taş gibi savunma.. hem iyi savunma yapıyor hemde çok iyi top çıkarıyor

( 17 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 45 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.)

Sinan Engin'nin dediği tek şeye katılıyorum. GS ne yapsın ne etsin Baros'u geri getirsin. :)

neden dinliyorsunuz sunlari valla anlamiyorum

adamlar zaten tetikde bekliyor her macdan önce bizi elestirmek icin

Gio ipswichten ayrıldığından beri doğru düzgün top oynamadı buda daha 3. maçıydı onun hakkında yorum yapmak erken..

Keita 60dan sonra oyundan düştü

Arda'nın forvet oynayamadığını neden hala göremedi çok şaşırıyorum

Elano'nun temposunda eksiklik var

Uğur futbolu unutmuş gibi davranıyor

Ama bunlara rağmen tarlada oynanan bu oyun, takımın isteği ve sahada izlediğim emre- neill ikilisi gelecek adına umutlanmama neden oldu

İyi oynanayan topal'ın çıkıp yerine barış'ın girmesiyse ilginçti gerçekten

Şu saçma yorumcularıda buraya taşımayalım lütfen onların ne olduğunu hepimiz biliyoruz..

Umarım bundan sonra herşey istediğimiz gibi olur..

''Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter''

Geri
Üst Alt