TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

hiiişt angutlar :f68.gif:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Allah aşkına arkadaşlar bu ne hiddet?Niye başkalarına malzeme veriyorsunuz.Altı üstü zor bir deplasmanda berabere kaldık.Ölelim mi yani?Birbirinizi kırmayın.Onlar da puan kaybedecek.Güvenelim takımımıza.Yıkıcı değil yapıcı olmak lazım.Çok yakında o güzel futbolumuzu oynayacağız merak etmeyin:2_thumbs_up_-_anima

8690286111211.jpg

Bu konuyu toplam 56 kişi okuyor. ( 25 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, [31 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.)

7642.jpg

Gökhan Ünal Fener'e geldiğinde antuda ''Kral Gökhan Ünal Fenerbahçe'de'' diye bir başlık vardı. Topaç bile böyle dönmez :D

emre güngör pas hatası yapmadı basit oynadı ve bazen neill emrenin açıklarını kapadı emrede neill'in açıklarını kapadı

neill'i birebirde geçmek çok zor

emre güngör pas hatası yapmadı basit oynadı ve bazen neill emrenin açıklarını kapadı emrede neill'in açıklarını kapadı

neill'i birebirde geçmek çok zor

Neillin stilini Luganoya benzetiyorum

takımın kendine güveni gelmesi için antalyayı yenmemiz lazım

Bugün beklediğim gibi bir maç izledim,sıkışık bir oyun,zor bir maçtı,Emre-Neill uyumu göze hoş geldi ve Servet'i izlememenin keyfine vardım,Uğur gerçekten en kötüsüydü takımın 10 kişi kalsalarda bizde 10 kişiydik,Keita'dan daha efektif oyun beklerdim,Santos fizik olarak hazır olmadığını belli etti biraz zaman gerek ona,Arda forvette etkisizdi fazlasını beklemiyordum,Emre Çolak gerçekten fırsatı kaçırdı o golü atabilirdi topun altına vursa 3 puan bizim olacaktı sorun değil,takımın galibiyet isteği bana yetti,iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum fakat zeminin kötülüğü bir çok atağımızı başlamadan bitirdi,bu puan kaybının normal olduğunu düşünüyorum,fakat forvet sorununu nasıl çözeceğiz hiç bilemiyorum,Keita'yı orada oynatmayı niye düşünmez Rijkaard!

Altına imzamı atarım.

Kewell gibi bir adam daha olsa şu takımda var ya.Adam nereye koyarsan koy oynuyor,geçen sene stoper bile oynadı.Şu sıkıntılı 1 ayı umarım iyi geçiririz,ondan sonra zaten Kewell dönecek.Forvet sıkıntımızda kalmaz

Kewell gibi bir adam daha olsa şu takımda var ya.Adam nereye koyarsan koy oynuyor,geçen sene stoper bile oynadı.Şu sıkıntılı 1 ayı umarım iyi geçiririz,ondan sonra zaten Kewell dönecek.Forvet sıkıntımızda kalmaz

1 aydan uzun sürer hocam rehabilitasyon çalışması ayrıca tekrar kondisyon yükleyip alışması derken sezon sonuna yetişir.

yarin Diyarbakir beraberligi kaparsa belkide galibiyet, haftayada mesela Simpson ve tayfasi bize kiyak yapip yenseler Fenerbahce'yi. Haftayi 1 puanla lider kapatip ve ferrah bir start verip ligin sonunu götürsek ne müthis olur ama ! :D

yapma renktaş ne boş kalesi adam kaÇ maçta arka direkte gol attı....

sizde yapmayın renkdaş mustafa forvetmi oynasın?

mustafayı beğenmiyoruz ama ortasahadaki presi gayreti hoşuma gidiyor bu gün 2 defa top kaybı yaptı

ben elanoya kızıyorum artık döktürmeye başla be kardeşim takımı 10 kişi bıraktı

Geri
Üst Alt