TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

O Rıdvan'a sorarlar, kendi takımında 10 tane mi forvet var diye. bizim gibi 5 as oyuncuları birden de değil, Lugano, Gökhan Gönül, Alex, Emre, Özer 5lisinden 2si 2 aylık bi sakatlık geçirse, alternatifleri var mı diye..

En büyük dostumuz kendimizdir ellerinden geleni yapacaklar. Taraftarımızla yönetimimizle futbolcularımızla kenetlenmek zorundayız. Antalya maçında bunu bekliyorum.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

O kıskanç Rıdvana sormak lazım bu Gulizar nerden gelmiş kaç milyona gelmiş kaç maçta kaç gol atmış.? bizim yedegimiz ve yolladıgımız Nonda dan kaç gol fazla atmış ? ve ayrıca kaç aydır sakat olan Barostan...

Sanırım farklı maç izlemişiz biz senle toplasan 3 tane gol pozisyonumuz bile yoktur.Tamam Caner kötüydü ama Arda kötü falan değildi bugün Emre Güngörle beraber takımın en çok mücadele eden ismiydi.

Ben bugün Keitanın daha yararlı olmasını beklerdim.Tamam iyi oyuncusun ama takımın tek yıldızı sen değilsin be adam; sol kanatta Canerin orta açtığı pozisyonda ona yaptığı hareketler kabul edilecek gibi değil resmen çileden çıkarttı bizi.Takımdaki oyuncular ne olursa olsun birbirini kollamalılardır.Bu takımda oynayacak oyuncular önce birbirini kollamalılardır.

Maçta Elano , M.topal ve Gio hiç de iyi oynamadı;bence Emre Çolak Gio yerine daha fazla şans bulmalıdır.

Şu maçta Keita'ya laf atarken, maçı nasıl izledin diye sorasım geldi. Ne yapsın Keita, maçın ilk 60 dakikası sadece Keita'nın üzerine oynamaya çalıştık. Caner'e sinirlendiği poziyonda da gayet haklıydı, Caner topu ona atmayı akıl edebilseydi, hatta adamın 10 metre öteden bağırışlarını duyabilseydi, ceza sahasına kadar önü bomboştu. Elano hakkında yorum yapmaktan bıktım ben bu forumda, adam Mustafa Sarp'ın arkasında oynamak zorunda kalıyo yahu el insaf, Topal'ın neyini beğenmediğini sormayacam bile. Gio zamanla iyi olacaktır, olmak zorunda aksi halde kendine yazık etmiş olur.

Düşündükçe canım sıkılıyor ne kadar şanssız yahu.

Neılla sırıttı,Topal sahanın en iyisiydi diyenle,uzun uzun tartışmak gerek.Neill sanki 5 yıldır Galatasaray'da oynuyor gibiydi,Topal hayatının en kötü maçlarından birsini çıkardı.Elanonun Galatasaraya bir şey vereceğini sanmıyorum,artık bundan sonra birşeyde beklemiyorum,buraya yazıyorum GİO 2-3 maç 11 de oynasın bu takımı uçurur,Arda'dan forvet olmaz,ya açıklar yada ofansif orta saha oynarsa yarar sağlar.Bugün takım güzel işler yaptı,Sabri ve Balta gelirse çok daha iyi oluruz.Keitayıda allah başımızdan eksik etmesin,bugün müthiş oynadı,ilk yarıda her 2 dakikada top ondaydı,adam gibi forvet olsa mutlaka asisti vardı.Bu arada Galatasaray'ın maç boyunca 5 tane gollük pozisyonu vardı.bu tarz maçlarda yakaladınmı atacaksın arkadaş.

topal mücadele adına iyiydi onun dışında elle tutulur birşey yapmadı. Dikine oynamadığı ve ofansa gerektiği gibi katkı yapmadığı sürece herzaman eleştiri alıcak kendisi.

topal mücadele adına iyiydi onun dışında elle tutulur birşey yapmadı. Dikine oynamadığı ve ofansa gerektiği gibi katkı yapmadığı sürece herzaman eleştiri alıcak kendisi.

Adamın görevi bu fazlasını bekleyen yok.

Neill sırıtıyorsa,Servet kahkaha atıyor takımda!

Neil ve Emre takımın en iyisiydi.Gereğine birşey yazmayacağım.Bir takım kötü oynadıgı maçöları alıyorsa Şampiyon olur, ki zaten iyi oynadıklarını alır.Ama iyi oynadıklarından 3 puan alamıyorsa(Kayseri,İBB,Es-Es,Manisa) KİMSE ŞAMPİYONLUK HAYALİ KURMASIN...Ayrıca hafta içi de kupaya veda ederiz.

Antalyayı eleyeceğiz.

Neil ve Emre takımın en iyisiydi.Gereğine birşey yazmayacağım.Bir takım kötü oynadıgı maçöları alıyorsa Şampiyon olur, ki zaten iyi oynadıklarını alır.Ama iyi oynadıklarından 3 puan alamıyorsa(Kayseri,İBB,Es-Es,Manisa) KİMSE ŞAMPİYONLUK HAYALİ KURMASIN...Ayrıca hafta içi de kupaya veda ederiz.

Senin yaptığın hesaba göre şampiyon olan takımın 34x3 puan alması lazım.

Elanonun Galatasaraya bir şey vereceğini sanmıyorum,artık bundan sonra birşeyde beklemiyorum,buraya yazıyorum GİO 2-3 maç 11 de oynasın bu takımı uçurur.

Ben de tam tersi Gio'nun gereğinden fazla abartıldığını, gerek şu anki görüntüsüyle gerek sakatların düzelecek olmasıyla birlikte ilk 11'de kesinlikle yer bulamayacağını düşünüyorum. Umarım yanılırım.

Elano'dan ise maç boyunca çok fazla öne çıkmasa bile en net 4 pozisyonun 2'sinin içinde (Boştaki top + E.Çolak'a verdiği pas) olmasından dolayı daha umutluyum açıkçası.

Ben de tam tersi Gio'nun gereğinden fazla abartıldığını, gerek şu anki görüntüsüyle gerek sakatların düzelecek olmasıyla birlikte ilk 11'de kesinlikle yer bulamayacağını düşünüyorum. Umarım yanılırım.

Elano'dan ise maç boyunca çok fazla öne çıkmasa bile en net 4 pozisyonun 2'sinin içinde (Boştaki top + E.Çolak'a verdiği pas) olmasından dolayı daha umutluyum açıkçası.

Gio %10 ile oynuyor henüz,yavaş yavaş bu çocuk laylay yapmaya gelmedi biraz sabır.

Şu maçta Keita'ya laf atarken, maçı nasıl izledin diye sorasım geldi. Ne yapsın Keita, maçın ilk 60 dakikası sadece Keita'nın üzerine oynamaya çalıştık. Caner'e sinirlendiği poziyonda da gayet haklıydı, Caner topu ona atmayı akıl edebilseydi, hatta adamın 10 metre öteden bağırışlarını duyabilseydi, ceza sahasına kadar önü bomboştu. Elano hakkında yorum yapmaktan bıktım ben bu forumda, adam Mustafa Sarp'ın arkasında oynamak zorunda kalıyo yahu el insaf, Topal'ın neyini beğenmediğini sormayacam bile. Gio zamanla iyi olacaktır, olmak zorunda aksi halde kendine yazık etmiş olur.

Arkadaşım takımdaki hiç kimsenin kimseye o tarz harekette bulunması doğru değildir.Tamam; maç boyunca kötü oynayan Caner o pozisyonda Keitayı görmedi belki; görse daha iyi olacak mıydı evet belki Keita orta açıp gol attıracaktı ama zaten kampa geç gelen disiplin sorunları olan bir oyuncunun el kol hareketleriyle bu tarz davranışta bulunmasını yadırgarım.Kimsenin takım huzurunu bozmaya hakkı yok.

Yere göğe sığdıramadığınız Mehmet Topal sorumluluk almayarak maçı bir şekilde oynayalım gidelim edasında oynadı kimse bana kestiği bir iki pozisyonu göstererek yorum yapmasın...

Elano böyle temposuz oynayıp,takımı en önemli maçlarda eksik bırakıyorsa yemişim net pozisyona girmesini,girdide naptı,GİO ile ilgili söylediklerimin arkasındayım,uzun süredir maç yapmıyor ve henüz takımla yeni yeni oynamaya başladı,2-3 maç sonra eminimki Galatasaraya katkısı olacaktır.Sabri ile Balta iyileşsin başka bişe istemiyorum.

İyide Mehmet Topal defansif orta saha adam bugün görevini layığıyla yerine getirdi. Ne bekliyordunuz Topal'dan 10 kişi çalımlayıp gol atmasını mı ?

İyide Mehmet Topal defansif orta saha adam bugün görevini layığıyla yerine getirdi. Ne bekliyordunuz Topal'dan 10 kişi çalımlayıp gol atmasını mı ?

O zaman m.topalı defansın göbeğine koyalım daha çok iş yapar ne dersin?Orta saha oyuncusu dediğin top dağıtacakİ;kimse ondan çalım attıp gol attırmayı falan beklemiyor; bunu yapamıyorsa bu takımda işi yok; defansta, en geride kullanmazsak tabi...

ultraslan istifaa.. fes etsinler grubu

O zaman m.topalı defansın göbeğine koyalım daha çok iş yapar ne dersin?Orta saha oyuncusu dediğin top dağıtacakİ;kimse ondan çalım attıp gol attırmayı falan beklemiyor; bunu yapamıyorsa bu takımda işi yok; defansta, en geride kullanmazsak tabi...

Barcelona'da Xavi dururken Yaya Toure oyun kurmaz. Ayrıca bugün Topal'ın pasları gayet iyidi.

Geri
Üst Alt