TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 1-1 Fenerbahçe | 14 Şubat | Devre Ara

bu maç böyle biter, sölim..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 1-1 Fenerbahçe | 14 Şubat | Devre Ara

2.yarı m.kamil abitoğluna dikkat.kendileri kadrolu fener hakemidir.bu arada fenerin golünden sonra azizi gösteren ama yediği golden sonra azizi göstermeyip bizi bu zevkten mahrum bırakan lig tv yi kınıyorum:D

gösterdıler ya ısaac ın topa süstüğünu görunce gözluklerıyle oynuyodu ve yuzunde hoş bi gulumseme vardı :d :D

ilk yarım saati izledim, manisa rezalet oynuyordu. sonra kapadım. manisa gol atmış fakat birşey değişeceğini zannetmiyorum. daha üst üste iki pas yapamadı manisa. fener rahat alır bu maçı, sivas maçı gibi olur. kötümserlikle falan alakası yok, gerek manisanın kötülüğü, gerek hakemin maça etki edeceğini göz önünde bulunduruyorum.

ya bu feneri ne kadar abartıyosunuz ya yok iyi oynuyomuş yok bilmem ne fenerin nasıl oynadıgını 3 gün önce gördük adamlar iki pas yapınca bi maçda hemen iyi oynadı oluyo bu maçda puan kaybetsinler de sonra siz sabaha kadar diyip durun fener iyi oynuyo diye;);)

Manisa eğer puan alamazsan ligden düşersin haa.

Simpson adamdan korkmayıp o golü atsaydı çok iyi olacaktı.

Fenerbahçe'nin üzerine giden her takım gol atar.

Simpson'un golü var bu maçta.

2.yarı atar merak etmeyin.

fener gayet iyi oynuyor. manisa ilk 10 dakikada dagildi, mucadele edecek hali kalmadi. ancak ikiyi bulamadigin zaman hep risk oluyor, nitekim tum ilk yari maci gule oynaya alacak gibi gozuken fenerbahce az kalsin 2-1 maglup girecekti ikinci yariya. her ne kadar top fenerin ayagindayken cok iyi oynasa da fenerbahce bursaspor ve diyarbakir maclarindaki pres ve mucadele pek yok gibi. golu de biraz bu yuzden yediler.

ikinci yari ilginc olabilir. fener hemen bir gol bulamzasa yine garip bir gol yiyebilir. ama en azindan onceki senelere gore deplasmanda cok daha istekli, hucum etmek isteyen bir takim var. bu da uzun vadede cok olumlu olacaktir. ozer ve emre bu takimda beraber oldugu zaman zaten ister istemez hucum oynuyor fener.

O fenerin istegi degil,Manisanin isteksizligi,Manisa toplara lütfen giriyor,yukarida yazdigim gibi fenev bu maci güle,oynaya alir.Hatta kumara tesvik gibi olmasin ama su an icin nette Fener galibiyetine 1,80 veriyor ve ben 10€ feneve oynadim.Yani durumn o kadar vahim:D

yapma bilica döndürme gervinhoyu.......

fener iyi oynamıyor, manisa çok kötü oynuyor.

haydi manisaaaa

Benim aklim lille macinda :asd:

O fenerin istegi degil,Manisanin isteksizligi,Manisa toplara lütfen giriyor,yukarida yazdigim gibi fenev bu maci güle,oynaya alir.Hatta kumara tesvik gibi olmasin ama su an icin nette Fener galibiyetine 1,80 veriyor ve ben 10€ feneve oynadim.Yani durumn o kadar vahim:D

sen bi bardak soguk su iç;);)

Anaaa bi içeri gittim gol olmuş.Helal len manisa :D

Bu gece liderlik gecemiz olsun.İnşallah.

OOOOOOOOOOOO manisasipor oleyyyyyyyyyy

manisasipor oleyyy manisasipor oleyy manisasipor oleeeeyyyy

Geri
Üst Alt