Alperen Göçmen
Sarı Üye
- 5 Aralık 2008
- 644
- 0
- 1.286
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 1-1 Fenerbahçe | 14 Şubat | Devre Ara
bu maç böyle biter, sölim..
bu maç böyle biter, sölim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.yarı m.kamil abitoğluna dikkat.kendileri kadrolu fener hakemidir.bu arada fenerin golünden sonra azizi gösteren ama yediği golden sonra azizi göstermeyip bizi bu zevkten mahrum bırakan lig tv yi kınıyorum![]()
manisa eğer puan alamazsan ligden düşersin haa.
fener gayet iyi oynuyor. manisa ilk 10 dakikada dagildi, mucadele edecek hali kalmadi. ancak ikiyi bulamadigin zaman hep risk oluyor, nitekim tum ilk yari maci gule oynaya alacak gibi gozuken fenerbahce az kalsin 2-1 maglup girecekti ikinci yariya. her ne kadar top fenerin ayagindayken cok iyi oynasa da fenerbahce bursaspor ve diyarbakir maclarindaki pres ve mucadele pek yok gibi. golu de biraz bu yuzden yediler.
ikinci yari ilginc olabilir. fener hemen bir gol bulamzasa yine garip bir gol yiyebilir. ama en azindan onceki senelere gore deplasmanda cok daha istekli, hucum etmek isteyen bir takim var. bu da uzun vadede cok olumlu olacaktir. ozer ve emre bu takimda beraber oldugu zaman zaten ister istemez hucum oynuyor fener.
Simpson adamdan korkmayıp o golü atsaydı çok iyi olacaktı.

Simpson akilli olsaydi Volkan kirmizilik hareket yapmisti...
O fenerin istegi degil,Manisanin isteksizligi,Manisa toplara lütfen giriyor,yukarida yazdigim gibi fenev bu maci güle,oynaya alir.Hatta kumara tesvik gibi olmasin ama su an icin nette Fener galibiyetine 1,80 veriyor ve ben 10€ feneve oynadim.Yani durumn o kadar vahim![]()