TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 2-1 Fenerbahçe | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 2-1 Fenerbahçe | 28 Şubat | Maç Sonu

Sezon ortasında o büyük takımlar transfer yapıyor mu diyen Aziz Yıldıram'a selamlarımı iletiyorum. Chelsea kulübesindeki adam 19'luk Sturridge, ya da Deco. Senin yedek kulübende Selçuk Şahin, Deniz var lan. Ayıp yahu. Ondan sonrada rakibinin transferine laf at.

İskender'e sevgiler. Kartal'da gösterdiği başarıyı Belediye'de de gösteriyor. Seviyoruz seni!

Evet hocam katılıyorum . Kartallı Büyük İskender :cool:

Geçen seneden ;

n1047177158_321440_8292.jpg

n1047177158_321441_8564.jpg

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 2-1 Fenerbahçe | 28 Şubat | Maç Sonu

Hepimiz diyorduk. Fenerin önemli 2 adami eksik olsun bu takim küme düser diyorduk. Simdi izliyoruz medyanin büyük Fener´ini. Bunun yaninda Alex de 2 hafta yok. Hep dedik bu takim Fenerbahce degil Alexbahce. Fener´i oynatan 3 adam var. Olmayinca ne oldugunu görüyoruz. Biz 2 senedir ne mücadeleler veriyoruz. Hep en kilit adamlarimiz aylarca sakatlaniyor. Bunlar gibi 1-2 hafta da degil. Ama mücadelemizi aslanlar gibi sürdürüyoruz.

Bence kötü niyet yok.Önceki pozisyonda sinirlendi diye sonraki her hareketinde kötü niyetli oalcak diye bir kural yok.Önceden verirdin sarıyı şimdide atardın ikinci sarıdan.Benim için pozisyonda Alex ne yaptıysa İBB'li oyuncuda onu yapmıştır.İkisininde ayağı aynı mesafeye kalkıp iniyor.Hızla oluşan pozisyonda ayağını her zaman kontrol edemezsin.Ancak Alex'in ayağı rakibinin dizine geldiği için sarı kartı görmesi gereken o oluyor.

10013233.jpg

adszxby.png

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ; FB'nin atttığı golde ben Santos'un bir müdahalesini görmedim. Neden iptal edildi gol ?

Alex'in pozisyonunda art niyet yok diyebilmek için, insanın vicdanını tuvalete düşürmesi falan gerekir.

Maçın özeti
ezikfb336.jpg

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ; FB'nin atttığı golde ben Santos'un bir müdahalesini görmedim. Neden iptal edildi gol ?

müdahale etmesi gerekmiyor. Kaleciyi şaşırttığı için ofsayt pozisyon. Helal olsun yardımıya..

Rıdvan ofsayt deil demek ıcın elınden gelenı yapıyo...:(Tam şerefsız yaaa

Fener hızla bizim geçen sene düştüğümüz pozisyona doğru gidiyor,bugün kazanırsak hiç bir motivasyonları kalmaz.Hele haftaya Antalya veya olmadı Gençlerbirliğinden biri de bunları yenerse o zaman görün cümbüş'ü.

1. goldeki pas tek kelimeyle süper.

Fikstür avantajı da çok iyiymiş Fener'in ha.Adamlar 3 sezondur Belediye'ye yenliyor,maç İstanbul da diye Fikstür avantajı var diyor.

İyi güzel resmi her yere koyuyursun da İBB'li oyuncunun ayağına bakmıyor musunuz?Daha sonra Alex etrafında döndüğü için İBB'li oyunucun ayağı Alex'in bacağına gelmiyor.Yoksa o da Alex'in dizine vurabilirdi.Bence kırmızı değil.Ayrıca hakem gerçekten kötüymüş.Cristian'ı atmamış.Güzia'yı indiren oyuncuyu atmamış.İki tarafada hatalar yapmış.

Fener ilk önce Bursa'yı geçsin. :asd:

Ahmet Cakar: Feneri hakem yakti.

Ulan nasıl şerefsizler. Hakem burda sarıyı verse, o pozisyonda Alex daha dikkatli olur kırmızı görmezdi belki diyo:D

Puhaha İBB'nin ikinci golüne ofsayt demek için yırtınıyo. Güntekin, adam topun gerisnde diyo, Rıdvan gerisinde olsun diyo :D

Geri
Üst Alt