TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

nie yazmadğımı iki kere açıkladım ben. Hala niye bu ısrarın. Sen bana cevap yazmadan sebebiyle birlikde yazmışım oraya yazmıycam daha diye. Anlamadınmı anlamamakmı istedin :confused: Ben seviyeli cevap yazıyorumda noluyor. Her türlü seviyesiz cevaplarla karşılaşıyorum. Üstünede ceza alıyorum, cevap yazma hakkımda gidiyor. Böyle bir ortamda senle niye tartışmaya giriyim. Özelden yaz istersen her zaman cevabını aırsın.

Seninle dogru duzgun konusalim dedik. Konusamiyorsan susup gideceksin arkadas. Ne o özelden falan filan. Buraya gelmissin seni misafir gibi agirliyoruz sen ise bu tür seyleri yazarak insanlara provakasyon amaçli ince mesaj veriyorsun.

Seninde ne yapmak istedigin belli oldu kardes. Yazik. Üzüldüm açikcasi

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

bu maçı almalıyız mutlaka bence alıcağız galatasaraya güvenim sonsuz yalnız keita nın ceza almaması lazım alırsa kötü olur keita takımda kilit bir isim

bu maçı almalıyız mutlaka bence alıcağız galatasaraya güvenim sonsuz yalnız keita nın ceza almaması lazım alırsa kötü olur keita takımda kilit bir isim

Keita ceza kuruluna sevkedildi mi?

Seninle dogru duzgun konusalim dedik. Konusamiyorsan susup gideceksin arkadas. Ne o özelden falan filan. Buraya gelmissin seni misafir gibi agirliyoruz sen ise bu tür seyleri yazarak insanlara provakasyon amaçli ince mesaj veriyorsun.

Seninde ne yapmak istedigin belli oldu kardes. Yazik. Üzüldüm açikcasi

Bak şimdi senin seviyeli bi şekildecevaplar yazdığın doğru. Ama galiba herkesin senin gibi yazdığını sanıyorsun. En iyi niyetli mesajlarımın altında bile bi kötülük arandı. Biz burda tartışırız senle. Ama nolcağını söyliyeyim. Bir anda on onbeş kişi gircek araya. Hepsi bişeylerle suçlayacak ve cevap isteyecek. Bunların çoğunluğuda seviyesini korumayacak. Ben daha önce olanları yazıyorum kardeş ama sen istersen yinede oyle olmaz diyebilirsin. Özelden konuşalım demek de provakasyon oluyosa buraya hiç bişe yazmıyım artık...

Çok rahat söylüyorum, kazanacağız. ASY'deki performansımız ortada. Namağlup gidiyoruz içerde. Maç bizimdir.

Bak şimdi senin seviyeli bi şekildecevaplar yazdığın doğru. Ama galiba herkesin senin gibi yazdığını sanıyorsun. En iyi niyetli mesajlarımın altında bile bi kötülük arandı. Biz burda tartışırız senle. Ama nolcağını söyliyeyim. Bir anda on onbeş kişi gircek araya. Hepsi bişeylerle suçlayacak ve cevap isteyecek. Bunların çoğunluğuda seviyesini korumayacak. Ben daha önce olanları yazıyorum kardeş ama sen istersen yinede oyle olmaz diyebilirsin. Özelden konuşalım demek de provakasyon oluyosa buraya hiç bişe yazmıyım artık...

Ee peki simdi gerçekci ol ve benim sorumu cevapla. Ayni olaya tersine çevir ve düsün. Galatasarayli Fenerbahçe forumuna girip üye olsa sanki çokmu anlayisli karsilanacak? Orada Galatasaray lehine birsey diyen Fenerbahçeliyi bile banliyorlar be ustad. Yani burada hiç bir tepki almamayi bekleyemezsin. Dogrumu yanlismi?

Keita hakkaten o haraketi yaptı mı? Yaptıysa yuh artık keita. Su şişesi ayağına bile değmemişken kendini sakatlandım diye göstermen,üstüne de bu hareketi yapman(yaptıysan) yetti artık. Açıkçası şu fener maçında bu adamın gözüme geldi dediği su bardağından da şüphe ediyorum. Böyle şey olmaz. Olmayanı olur diye gösterirsin, bi gün sahiden başına gelir. Sonra kimse inanmaz sana. Ayrıca bu davranışları devam edecekse gitmeli bence. Ya da büyük para cezası verilmeli. Tabi şu tombala olayı doğruysa

Ee peki simdi gerçekci ol ve benim sorumu cevapla. Ayni olaya tersine çevir ve düsün. Galatasarayli Fenerbahçe forumuna girip üye olsa sanki çokmu anlayisli karsilanacak? Orada Galatasaray lehine birsey diyen Fenerbahçeliyi bile banliyorlar be ustad. Yani burada hiç bir tepki almamayi bekleyemezsin. Dogrumu yanlismi?

Doğru diyosun bu durum her takımların forumlarında olur. Dolayısıyla tepki almama gibi beklentim yok. Zaten bu yüzden sorularına cevaplar yazıp bu topicde tartışmaya girmememin sebebi bu. Sende orda beni yanlış anladın ama.

Doğru diyosun bu durum her takımların forumlarında olur. Dolayısıyla tepki almama gibi beklentim yok. Zaten bu yüzden sorularına cevaplar yazıp bu topicde tartışmaya girmememin sebebi bu. Sende orda beni yanlış anladın ama.

Neyse hadi ikimizde isimize bakalim. Sen sakin ve düzgün bir sekilde yazmaya devam edersen zaten sana (cogu) kisi normal bir sekilde konusmaya girecektir. Ama yani BÜTÜN herkes bu sekilde cevap verecek düzeyde degil ne yazikki. Ama bunun gibi bir beklentide dedigin gibi olamaz zaten.

"puan kaybetme lüksü"müzün olmadığı bir maç!

kazanamazsak çok şey yitiririz..

...

adamlari simdiden korku sarmis hergün antreman öncesi toplanti yapiyorlarmis beraber kahvalti yapiyorlarmis

bu kadar belli etmeyin korktugunuzu

ama bir yandanda ne kadarbüyük bi klub oldugumuzu kanitiliyorlar eyvallah angutlar

8 de 8 yapıcaz . Şampiyon olucaz . O kadar ulan !

birakin su intikam islerini

ortaligi germek icin hertürlü pisligi yapacaklar diyoruz sizde adamlarin ekmegine yag sürüyorsunuz

birakin su intikam islerini

ortaligi germek icin hertürlü pisligi yapacaklar diyoruz sizde adamlarin ekmegine yag sürüyorsunuz

intikam duygusu ayrı bişey pislik yaparak ortamı germek ayrı bişey benimde içimde intikam duygusu var kadıköyde olanlar ortada o maçın rovansını sahada farklı bi galibiyet ile almalıyız bu tarz intikam videolarında bi sakınca yok bence renkdaş;)

tek farkla dahi yensek en güzel intikamı almış oluruz

Geri
Üst Alt