TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart | 19.00| Bekl

Rüyada mikrofon görmek, siyasi hayata atılacağınıza işarettir.

Rüyada mikrofon görmek, politikayla uğraşacağınıza yorumlanır.

Duyulduğunda heyecan yaratacak söz, ani haberdir.

tüm yorumlar iş üzerine umarım hayırlısı olur :)

Eyvalllah kardesim saolasın. Zaten iş ile ilgili gelişmelervardı :) Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart | 19.00| Bekl

Oyuncuları tek tek karşılaştırıyorum,teknik ekibi karşılaştırıyorum ve hafta içi olan olayları göz önüne alıyorum.Yenilmemize sebep bulamıyorum,İnşallah aslanlar gibi oynar 3 puanımızı alırız.

Beyler bilet bulamadık.Bizde Sami Yen in oralarda maçı izleyelim diyoruz.ORda bildiğiniz bir yer var mı?

Rüyada mikrofon görmek, siyasi hayata atılacağınıza işarettir.

Rüyada mikrofon görmek, politikayla uğraşacağınıza yorumlanır.

Duyulduğunda heyecan yaratacak söz, ani haberdir.

tüm yorumlar iş üzerine umarım hayırlısı olur :)

Rüya tabirlerine inanmayın renktaşlar öyle birşey yok.

Oyuncuları tek tek karşılaştırıyorum,teknik ekibi karşılaştırıyorum ve hafta içi olan olayları göz önüne alıyorum.Yenilmemize sebep bulamıyorum,İnşallah aslanlar gibi oynar 3 puanımızı alırız.

İnş

acayip gerildim maça saatler kaldı heyecandan ölebilirim:) Allahım yüzümüzü kara çıkarma her vurduğumuz gol olsun .. fark olsun.. haydi Aslanlar

Emre tırsmışa benziyosun :D

Emre derbide yok!

Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu’nun Galatasaray derbisinde sakatlığından dolayı forma giyemeyeceği öğrenildi.

Emre Belözoğlu, hafta içerisinde Manisaspor iler oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk ayak karşılaşmasında sakatlanmış ve sahayı acılar içerisinde sedye ile terk etmişti.

Emre’nin Galatasaray karşılaşmasında oynayabilmesi için son günlerde yapılan tedaviler yeterli olmadı ve başarılı oyuncunun bu akşam takımını eksik bırakacağı kaydedildi.

Kaynak:ligtv.com.tr

inşallah rijkaard saçmasapan hatalar yapmaz bu maçta

Renktaslar ben kaçıorum . Aksama görüşzz. Mac esnasında. HErkese ıyı pazarlar. Günümüz güzel bıtsın :)

ulan bi kazanalım. sabahlamayan ne olsun burda be. sabaha kadar gözümden uyku aksa bile saat 9.00 ı görmeden uyuyan ne olsun...

Kaldi 4 saat

ntvspor da spor aşkı programı var derbi özel keyifli bir programa benziyor vakit geçirmek isteyene öneririm.

Geri
Üst Alt