TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

şampiyon felan olamayız artık zaten olmayalm.hepsinin Allah belasını versin.ayıp denen bişey var.son dakikada penaltı çalınmadı ama bu önemli değil.ruhsuz,isteksiz mahalle takımı görüntüsünde bi takım istemiyorum.artık ligin tadı benm için kalmadı bıktım bıktım.10 senedir üzlüyorum.10 senedir dalga geçiliyorum.ayıp bu taraftarı üzmeye ne hakkınız var.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Yazıklar olsun resmen yazıklar olsun.

ayıbtır utanma yok birşey yok.

Santos dışında top oynayan yok. Rijkaard tan hiç beklemezdim böyle birşey. gol lazım jo cıkıyor baroş giriyor. Arda sakat degilse neden ilk 11 de oynamıyor.

Caner Sabri bek adamı degildir. valla kime çok para veriyorlarsa gitsinler. ayıbtır ayıbtır.

Caner bugun kotu oynamadi. Ama leo franco, Servet mustafa sarp, mehmet topal ne yaptigi belli degildi. Hic bir topa basmadilar.

Biz Bursayı yener feneri şampiyon yaparız merak etmeyin bu sene fenere çalıştık zaten. Şikecinin babası biziz. Fenere bedavadan 6 puan veren biziz her sene. Bu akşam çok kötü şeyler olabilir bu taraftar bunu haketmedi.

Olmaz böyle şey.:ka10:

Hakemler de tuz biber oldular.. Son dakikadaki pozisyon net penaltı.. Cüneyt seni doğuranı seveyim ben...

Samiyen'de şampiyon Fenerbahçe seslerini inlettiniz ya. Samiyen'in ve Canaydın'ın kemiklerini sızlattınız. Yazıklar olsun topunuza! Hiç biriniz adam gibi adam değilsiniz.

Yazıklar olsun :mad::mad::mad:

Rezil olduk elaleme, inliyor stad sampiyon febe diye.

uA'nın da bi bk yaptiklari yok.

Hepsine ragmen 100% GS'liyiz.

Bırakın şampiyonluğu,bu takım cl ye bile gidemez.Bursa keşke puan kaybetmeseydi.Şampiyonluk hakları.Reziliz,başka bir şey değil.

Şu maçtan sonra da rijkaardı,elanoyu övenler olcakmı.çok merak ediyom

Rijkaard mı yedi 60 metreden golü? Yoksa sen mi kestin onca atağı Elano gibi? Yada o pasları sen mi verdin? pozisyonları yok! pozisyonsuz 1 gol attılar, bu Rijkaardın suçu değil. Bunun adı şanstır.

Asıl suçlu aranacaksa, suçlu taraftardan başka biri değildir!

Biraz sakinleşin gelip öyle yazın. Bir başkasını kırmanın lüzumu yok.

1500 fenerbahçeliyi bizim stadda bağırtan taraftara yazıklar olsun...daha 70. dakikayken gol yiyince duran oyunculara yazıklar olsun...net 2 tane penaltıyı vermeyen hakeme yazıklar olsun..böle kaleciyi alanlara yazıklar olsun.anca böyle yenerlerdi top oynamadan yenilidk kaç seneden beri ş. ligine bile gidemiyoruz yazıklar olsun ben böle şansı

Bence acilen M.Sarp, M.Topal, Servet, L.Franco kadro dışı bırakılmalı onların yerine oynayacak olan Emre Aşık, Emre G., Ayhan, Emre Çolak daha çok iş yapar. Caner'in bonservisini almaya gerek yok. Keşke göndermeseydik Alpaslan'ı. Sol beke yabancı alınmalı Jo'ya da gerek yok.

!!!!!!!!!!!!!!!!

Neden bizim oyuncularimiz top rakipteyken adama canli girmiyo, en büyük sorun orda bu sezonki maclarimizda. Hatta bi pozisyonda Santos'u robot gibi seyretti 3 kisi, adam ücünün arasindan cikti... ayip yaa:mad:

Farkçı arkadaşlar vardı...

Nerelerdeler...

İşkembe-i Kübra'dan sallamayı biliyorlar...

Yazık...

Neyse Gün birlik beraberlik günü...

Futbolcularımıza destek olmalıyız...

Kalan yedi haftada şampiyonluğu sonuna kadar kovalamalıyız...

Kimse bana hedef 2.lik felan demesin...

Biz Galatasaray'ız ve hedefimiz herzaman en tepedir...

Cok sey yazmak isterdim ama .. hic birsey hak etmiyorsunuz ... YAZIKLAR OLSUN !!!

Ne zaman ki taraftar zahmet edip çekirdek çitlemek yerine takımını desteklemeye başlayacak; işte o zaman adam olacak bu takım.. Futbolunu beğenmediğimiz Beşiktaş bile şu takımı 3-0 yendi ! Hemde öyle aham şaham bir futbolla değil, taraftarın vermiş olduğu destekle. Herneyse geçmiş olsun artık..

Yeni sezona orta sahanın 3üde değişmesi lazım. Maç içinde orta sahada bırakılan boşluklar kadarsınız!

Sizin Total'inize de , oynayacağınız futbola da.........

Geri
Üst Alt