TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Edit.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

helal olsun size,bravo bir selçukla başa çıkamadılar

Sezon başından beri oynamadığımız doldur boşaltı lugano bilica stoperlerinin olduğu fener oynuyoruz ,

her şeyi geçtim trabzon maçındaki oyunun yarısını oynasak makara yapa yapa kazanırdık bu maçı ,

taktik falan bir yana bizim takım fener maçlarına piskolojik olarak hazırlanamıyor , bıktım artık ,

bu adamlar sahada 7 yabancıyla oynamadığı sürece biz yenemiyecekmiyiz!!!!!!!

Edit.

Edit.

Rijkaard mı yedi 60 metreden golü? Yoksa sen mi kestin onca atağı Elano gibi? Yada o pasları sen mi verdin? pozisyonları yok! pozisyonsuz 1 gol attılar, bu Rijkaardın suçu değil. Bunun adı şanstır.

Asıl suçlu aranacaksa, suçlu taraftardan başka biri değildir!

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

Hepimize gecmis olsun. Fenerbahce kazanacak oyun oynamadi. Bizde oynamadik. Iki tarafta beraberlige razi gibi oynadilar. Leo'nun kaleci olmadigindan artik eminim. Bu sezon bireysel hatalardan cok puan kaybettik. Mazeret cok ama cözüm yok.

Volkan'in topu bile bile kiciyla indirip eline almasi bize kapak olsun..Adamlar nasil dalga gecilir biliyorlar.

Arda madem sakatlığın geçmedi ne diye oynamayacağım diye tutturursun anlamam ki? Egolarınız uğruna soldurdunuz Galatasaray 'ı.

Bir ezik var

Kalpleri fetheden renkler

Yaşa Fenerbahçe

Türkün kalbi senle atar

Yaşa Fenerbahçe

Mazinde bir tarih yatar

Yaşa Fenerbahçe

Ne mutlu seni sevene

Yaşa Fenerbahçe

Cihatlar, Lefterler, Canlar, Fikretler

Hala sevilen birer abidedirler

Hiçbir klüpte olmayan bu dostluk

Yıllar yılı hep şampiyon olduk

Kalpleri fetheden renkler

Yaşa Fenerbahçe

Türkün kalbi senle atar

Yaşa Fenerbahçe

Mazinde bir tarih yatar

Yaşa Fenerbahçe

Ne mutlu seni sevene

Yaşa Fenerbahçe

Maç yaparken sahada sarı kanaryalar

Rakip takıma krampon toplatırlar

Sıkı dur karşı defans fener geliyor

Şut ve gol ağları deliyor

Allah belanı versin köpek.

Edit.

Görevli arkadaşlar şu ezik ve meymenetsiz herifi şutlarmısınız...!!!

Leo 35 metreden kucağına gelen topu içeri alır, elin kalecisi 90 dan çıkarır.

Bir de maçın sonunda poposuyla topu stop edip dalga geçer.

Vallahi çok ayıp, çok...

Haftaya kazanıp yeniden potaya girmeliyiz.

bırak ya olmayalım şampiyon falan nefret ettim bi anda şu takımdan .. neden fb ile yptığımız maçlarda ilklere imza atıyoruz anlamıyorum bu sfer de evmzde bizi ilk yenen takım oldular. ama zerre kadar üzülmedim üzgün değilim sadece çok kızgınım hepsine .. o alexe şişe atıp maçı soğtan trftara.bulduğumuz fursatlarda sürekli ön direğe orta yapan korner kazandırıp bi halt yaptığını sanan oyuncularımıza.bulduğumuz pozisyonları artisçe haryacan oyuncularımıza.son hafatalarda iyi gibi görünüp en kötümüz olan canere .topu ayağında tutamayn orta sahaya .m euroluk jo ya elano ya yuh olsun.topalına sarpına yazıklar olsun hepinize. keita ya yuh olsun en ufak pozisyonda yerlerde yuvarlanıp ölüyo taklidi yapıyo karaktersiz.iyi futbol oynayabilir ama o böyle yaptıkça ben utanıyorum.yaptığı hatalardan dolayı her zmnki gibi leo francoya..onu bu takıma getiren yönetime..hadi sene sonu bunu da yollayın lütfen yerine ikinci liglerden veya lig sonuncuları takımların boşa çıkan kalecilerini alalım olur mu ? masrafsız olur..hepiniz sağolun varolun.. iyi ki varsınız .... nokta..

Biletleri yarım saat icinde tuketip de TVden izliyo gibi maç izleyen, Leo'yu ıslıklamaktan baska hiç bir halt yapmayan, takım tam kendini bulmuş saldırırken Alex'e su şişesi atıp oyunu soğutan çok müthiş taraftarımızla gurur duydum. Helal olsun size.

Sahada en hırslı, en istekli oyuncularımız Gio ve JO idi. Düşünün artık. Yazıklar olsun.

Ha Cüneyt Cakır'a da değinmeden olmaz. Lugano'nun Gio'yu cekip indirmesini yedek klubesindeki Guza gördü sen nasıl göremezsin be adam!!!!!!

Herkes taraftara yüklenmiş. Peki tamam ama bişey soracam. Takım taraftarı ateşleyecek ne yaptı. Böyle yürüyen adamlarla taraftar nasıl empati kursun.

Bu arada Özhan Abi için oynayan takımımı bir daha alkışlıyorum. Aferin çocuklar. Bildiğiniz gibi oynayın artık.

allah belalırnıvertsin biz ne zman galibiyet görecez

Geri
Üst Alt