TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

rijkaarda kimse laf atmasın.adam elinden geleni yapıyor.siz bana topal ne oynadı elano ne oynadı,sarp ne oynadı onu söyleyin.ardaya da yazıklar olsun.kaprislerin yüzünden takıma zara verdin hemde en kritik maçta

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

2007-2008 sezonunda baris özbeklerle emre güngörlerle servet cetinlerle hakan baltalarla serkan caliklarla bu ligi paramparca ettik,yenmedigimiz takim birakmadik,sahada basmadigimiz yer birakmadik,arkadas galatasarayimiza Arda gibi yürekten oynayan,sabri gibi cigeri patlayana kadar mücadele eden 11 tane FUTBOLCU lazim,11 tane HAYALET degil,ligde ikincisin rakip takim ismini söylemek istemedigim igrenc bir takim ve bazi önemli oyunculardan yoksun maca cikiyor,kazansan baya bir avantaj yakalayacaksin,ve bu muhtesem taraftarin önünde oynuyorsun ee fena sayilmayan bir para da aliyorsun hele kazansan belki daha da cok alacaksin,biz taraftarladan birisi o sahaya ciksa ne yapar?Ben bu durumda olsam birakin maci almayi o sahayi yerim,mactan sonra sahada cim kalmaz mücadeleden,peki bizim sözde futbolcularimiz ne yapiyorlar,al gülüm ver gülüm al gülüm ver gülüm,yok arkadas hersey bos bu takimin kocaman bir FOS,kocaman.Utanmadan mactan sonra cikip daha 7 macimiz var hicbir sey bitmis degil diyip kiz arkadaslarini yanina alip eglenmeye giderler,bu takim icin üzülmeye hic ama hic degmez,Özledim seni be GALATASARAY,ne kadar özlettin kendini.Ben artik sahada 11 tane sabri 11 tane arda 11 tane yürekten oynayan sözde degil özde futbolcu görmek istiyorum...

Tek dileğim var Allah'tan herkes öyle şey mi olur s--tir dicek ama söylemek istiyorum bunu gelsin başa Fatih Terim o adamın Allah yardımcınız olsun demesi bile takımı ateşler ya yazıklar olsun.

Birşey sormak istiyorum.Maç yokken,koltuğa gerilip kendini adam sanan,kendini hıncal uluç sanan kişilere sesleniyorum,NERDESİNİZ.Hani,elano nuz nerde,nerde topalınız.Adamların kör selçük'ü bile 40 metreden sallıyo

seneye daha çok yıldız forvet alalım takıma !!!

Canaydin hic mi akliniza gelmedi?? ruhsuzz heriflerr

Sezon benim için bitmiştir.Geçmiş olsun.

Bu takımda Yabancılar canla başta oynuyorlarsa utansın türk futbolcular ayıb ayıb.

Türk takımlarından sistem takımı olmayacağını bir kez daha gördük.Ne yaptığı belli olmayan Mustafa Denizli bile Beşiktaş'ı 3. 4. lük ten 1. 2. liği kovalayan takım yaptıysa bizim ağlamamız lazım.Bugün tam anlamıyla lige havlu attık.Geçmiş ola.Normalde böyle bir şey olacak tablo hala yok,ama ben 0-1 olduğunda bile 1-1 2-1 yapamayacağını bildiğim takımın 3 puan öne bile geçse artık Şampiyon olacağına inanamıyorum,keşke yanılsamda bütün forum bana küfür etse ona bile razıyım.

Forumu ziyaretçilere kapatabilir miyiz?

Yapmayın arkadaşlar.

Adamların tek kaleyi tutan şut gol oldu.

Bu kadar kolay değil şampiyonluğu bırakmak.

Edit.

Rijkaar konuşuyo adam hala gülebiliyo be.

Sana da yıllık 4-5 trilyon cash para versinler. Git blackburn antrenörü ol. Evinde celtice yenil. Deplasmanda celtice yenil. Sen de gülersin. Tınlamazsın. İyi para frank iyi harca bunu.Bak o kadar forma alıyorum Kart alıyorum sen elanoyu oynat sonra gül diye.

Bu konuyu toplam 157 kişi okuyor. ( 74 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 83 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil. ????

her maç öncesi seviniyorum selçuk oynuyor diye adam her maçta gol atıo s****cem böle işi be.

Bende her mac oncesi fazla dalga gecmeyin, fark beklemeyin diyorum, ama dinleyen yok. Sonrada iste sinirden bilmem ne yaparim bu isi deriz...

bize ertuğrul gibi adam gibi adam lazım . Fatih terim gibi adam gibi adam lazım ama bizimkiler hala yıldız peşinde fener napıyo gidiyo brezilyadan alıo adamlarlar bizim sözde yıldızlardan daha iyi oynuo peh be böle işin ben verilen paralara yazık.

Forumu ziyaretçilere kapatabilir miyiz?

Kaç gün boyunca? Ömür boyu olmayacağı için gereksiz...

Böyle yapınca üye olmayan Galatasaray 'lılara da haksızlık etmiş oluruz.

Yeni üye almayacağız bu akşam, tek önlemimiz bu.

Bu takımda Yabancılar canla başta oynuyorlarsa utansın türk futbolcular ayıb ayıb.

Hangi yabanci?

ELano mu ??? ne yapti belli olmayan bir adam

Leo mu ... her sut icere alsin!!!!!

GIo mu her posiyonda penalti beklesin ???

Tamam Keita,Jo icin birsey diyemem !

RIJKAARD BIR DEVRIMDIR BUNU ANLAMAK ISTEMEYENLER DEFOLSUN GITSIN

GUNU KURTARMAK ICIN MI HER MAç 90DAKIKA PRESS MI YAPALIM YOKSA BIR SISTEM OTURSUN OYUNCULAR ALISSIN VE KUPALAR SAMPIYONLUKLA KAZANALIM?

BORDEAUX ISTIKRAR IN EN ONEMLI BELGESIDIR!!!!!!!!! ADAMLAR 3SENE Içinde DEVRIM YAPTI FRANSA LIGINDE ARTIK CL YARI FINAL IçIN SAVASIYORLAR!!!

Total futbol bizim neyimize ya? Ne güzel işleyen bir düzenimiz vardı. Geleceği yok bu işlerin.

Geri
Üst Alt