Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc
2007-2008 sezonunda baris özbeklerle emre güngörlerle servet cetinlerle hakan baltalarla serkan caliklarla bu ligi paramparca ettik,yenmedigimiz takim birakmadik,sahada basmadigimiz yer birakmadik,arkadas galatasarayimiza Arda gibi yürekten oynayan,sabri gibi cigeri patlayana kadar mücadele eden 11 tane FUTBOLCU lazim,11 tane HAYALET degil,ligde ikincisin rakip takim ismini söylemek istemedigim igrenc bir takim ve bazi önemli oyunculardan yoksun maca cikiyor,kazansan baya bir avantaj yakalayacaksin,ve bu muhtesem taraftarin önünde oynuyorsun ee fena sayilmayan bir para da aliyorsun hele kazansan belki daha da cok alacaksin,biz taraftarladan birisi o sahaya ciksa ne yapar?Ben bu durumda olsam birakin maci almayi o sahayi yerim,mactan sonra sahada cim kalmaz mücadeleden,peki bizim sözde futbolcularimiz ne yapiyorlar,al gülüm ver gülüm al gülüm ver gülüm,yok arkadas hersey bos bu takimin kocaman bir FOS,kocaman.Utanmadan mactan sonra cikip daha 7 macimiz var hicbir sey bitmis degil diyip kiz arkadaslarini yanina alip eglenmeye giderler,bu takim icin üzülmeye hic ama hic degmez,Özledim seni be GALATASARAY,ne kadar özlettin kendini.Ben artik sahada 11 tane sabri 11 tane arda 11 tane yürekten oynayan sözde degil özde futbolcu görmek istiyorum...