TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

yazıklar olsun !!!!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

İnamotolarla Orhan Aklarla Cihanlarla bizi 83 puanla şampiyon yapan Geretsi ayakta alkışlıyorum.

Bir daha anladım hocam çok büyüksün

Rijkaard konusuyor.

Son penaltı pozisyonunu konuşan varmı?

net penaltı.maç içinde şeref yoksunu çakır hep fener lehine çıkardı kararlarını.2 tane gioya yapılan penaltıyı vermedi.sayın moderatörüm size sadece şunu sölemek istiyorum:hepimiz ispanya ligi maçlarını az çok izliyoruz.valencianın iç saha maçlarındaki maçları izlediğimde şunu biliyorum adamlar en ufak rakip şarjında ayağa kalkıp aynı anda tepki veriyor bunu yapanları kamerada gördüğümde 70 yaşındaki teyzenin olduğunu bile görüyorum ve bugünü maçı görünce bu bana acı veriyor.resmen 22 bin çekirdekçi vardı stadda.bence maçı tribünde kaybettik skoruda siz yazın...

Tebrik ediyorum takımımızı. Söylenecek söz yok. Yazık oldu.

şu takıma yılmaz vural gelsin bakalım bizimkiler maç kaybedebiliyormu bu takımı avrupada bile yükseltir ve yeterki türk olsun hoca. Rikjaard taktikleri bilevermiyor hepsini Neskesns

seneye daha fazla yıldız forvet alalım takıma !!!

Takımı toparlıcak,oyunculara ruh vercek adam rijkaardtır.Feldkamp zamanında nasıl şampiyon olduk.Kimlerle şampiyon olduk.Şu an b.k attığınız adamlara olduk.Şimdi nerdeyiz.Yerlerdeyiz.Yabancı hayranlığı osmanlıyı bitirdi,sırada biz varız.Yakında bitcez

Şaşırılacak bir durum yok ortada esasında. Her sene ayni şeyler oluyor. Bunu taraftalra,yönetimle,teknik direktörle, şansla vs. ilgisi yok... Futbolla alakası olmayan insanları toplasa Fenerbahçe bizi yine bir şekilde dövmeyi başarır. Bu durum gerçek anlamda cidden incelenmeli tam bir psikolojik durum olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk gittimi şampiyon olurmuyuz ikincimi üçüncümü oluruz bilemiyorum ama Şampiyonlar Ligine katılamazsak cidden yazık olacak. Ayrıca söylemeden edemeyceğim Rijkaard'ın oynatmak istediği futbolu bu kadro yapısıyla oynayamayız kendimizi kandırmayalım. Kazanmamız gereken hiçbir maçı kazanamadık. Herkese saygılar. Sinirlenip birbirimizi kırmamıza hiç gerek yok.

gs bonus çekirdekçi taraftraını gördük tribünde.böyle kurumsallaşma olacaksa olmasın kardeşim

Yildiz felan istemiyorum artik .... .. biktim yildizdan ... 2 senedir yildiz dolu takim .... sonuc ???????????????

su canerı takımda gormek ıstemıyorum nasıl bır futbolcudur bu ya ortaları daga tasa gıder sutları da oyle

Sahamiz en az 1 mac kapanacak.

demekki neymiş bu işler yıldızlarla oynuyormuş bunun en büyük örneği bursa bjk fb dir yazıklar olsun ya .

İnamotolarla Orhan Aklarla Cihanlarla bizi 83 puanla şampiyon yapan Geretsi ayakta alkışlıyorum.

Bir daha anladım hocam çok büyüksün

Ben bas bas bunu bağırıyorum ,kimi çok akıllılar da çıkmış sistemden bahsediyor,halbu ki bunlar ismin altında ezilenler,isme kapılıp gidenler,ismi Galatasaray dan büyük görenler.

şu futbolu Frank değil de,başka biri oynatsaydı sezonun ikinci yarısnadan beri çoktan bitirmişlerdi,çizmişlerdi.

Bana kimse maval anlatamasın.

çok müthiş bir taraftarımız var gerçekten müthiş!!!!!!!!

trübünlerde hep lüküs hayat yaşayan aile bireyleri maç boyunca yerlerinden kıpırdamadılar fenerlilerin sesi maç boyunca daha çoktu.gsbonus olayıylada gerçek taraftarlığıda öldürdüler tebrikler yönetime.

RIJKAARD BIR DEVRIMDIR BUNU ANLAMAK ISTEMEYENLER DEFOLSUN GITSIN

GUNU KURTARMAK ICIN MI HER MAç 90DAKIKA PRESS MI YAPALIM YOKSA BIR SISTEM OTURSUN OYUNCULAR ALISSIN VE KUPALAR SAMPIYONLUKLA KAZANALIM?

BORDEAUX ISTIKRAR IN EN ONEMLI BELGESIDIR!!!!!!!!! ADAMLAR 3SENE Içinde DEVRIM YAPTI FRANSA LIGINDE ARTIK CL YARI FINAL IçIN SAVASIYORLAR!!!

Savunun ama abartmayın. Avrupa gitmiş Türkiye kupası gitmiş şampiyonluk gitmiş üstüne rakibine rezil olmuşsun. Rijkaard'a saldırın demiyorum ama böyle devrim olacaksa olmaz olsun.

--------------------------------------------------------------------------------

Şaşırılacak bir durum yok ortada esasında. Her sene ayni şeyler oluyor. Bunu taraftalra,yönetimle,teknik direktörle, şansla vs. ilgisi yok... Futbolla alakası olmayan insanları toplasa Fenerbahçe bizi yine bir şekilde dövmeyi başarır. Bu durum gerçek anlamda cidden incelenmeli tam bir psikolojik durum olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk gittimi şampiyon olurmuyuz ikincimi üçüncümü oluruz bilemiyorum ama Şampiyonlar Ligine katılamazsak cidden yazık olacak. Ayrıca söylemeden edemeyceğim Rijkaard'ın oynatmak istediği futbolu bu kadro yapısıyla oynayamayız kendimizi kandırmayalım. Kazanmamız gereken hiçbir maçı kazanamadık. Herkese saygılar. Sinirlenip birbirimizi kırmamıza hiç gerek yok.

Geri
Üst Alt