TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Elano,Keita,Baros,Kewell,Neill bunlar yetmedi mi :S

bu seneyi bos geciren kewell ve baros'a hadi lafım yok ama saydıgın isimlerden bir tek neill hariç hangisinin faydası var bu takıma renktas sorarım sana

35 yaşında olup hala kaleciliği bilmeyen franco'mu

kendisine kazma dedirtmemek ve egosunu tatmin etmek için topu taca atmak yerine çalıma kalkan servet'mi

önünde buldugu her topun altına girmeyi futbol sanan caner'mi

çok basit olan 2 pası dahi yapamayan hadi onu geçtik pres dahi yapamayan sarp, topal, barış 3'lüsü mü?

aklı dünya kupasında olan ve her toptan kaçan elano'mu ?

Küçük maçların büyük topçusu keita'mı?

sorarım sana renktas kim var takımda

ve ne verdik rijkard'ın eline ne bekliyoruz adamdan

biraz mantıklı düşünelim

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Ulan sezona 3 kupa hedefliyle başlıyoruz babayı alıyoruz 2 senedir ne bu rezillik ya! yazık yazık!

Vay be koskoca Galatasaray yine bir sezonu sifir cekti yaziklar olsun.

Kaderimemi küseyim bende napiyim?

yaa bizde bir kere rakip takimi iyi analiz edelim, Daum kazandiklari her mactan sonra rakibi iyi analiz ettik diyor, önce bizi durdurmaya calistilar ilk macta ki gibi

Fark burda: Mehmet Topuz hem sag bek hem önlibero hem sag acik

Vederson hem sol bek hem sol acik

Özer 11 km kosmus

Selcuk gol atti cok kostu

Biz Keita sag acik Sabri takma sag bek

Caner sol bek degil takma sol bek Giovanni sadece sol veya sag acik

Mehmet Topal ve Mustafa Sarp: pres yok, oyun kurma yok

Sonuc kanatlar ve ora saha kilitlendi ve basladik sisirme toplara

BU KADAR

Neill ve Gio gerisi yalan.

al sana işte cevap. ziya şengül : 1000 kişilik fenerbahçe taraftarı koca stadtaki taraftarı susturdu diyo.

Allahım kahrettiniz bizi. Bunakların alay konusu ettiniz bizi

allah belanızı versin

Yine bir maçla adam asmaya başlamışız. Daha düne kadar hatırlıyorum, Rijkaard'a sonsuz destek konularını..

Koşmazsan, mücadele etmezsen kazanamazsın.

Fenerbahçe kötü oynayarak kazanmasını bildi. Biz ise, çok kötüydük ama yine de kazanabilirdik. Maçta vasatın üzerinde oynayan Keita vardı, biraz da Gio.. Geri kalan tüm futbolcularımız kötüydü.

Bu maçta Rijkaard yapılabilecek tüm hamleleri yaptı, Baros'u aldı, sakat olmasına rağmen Arda'yı aldı. Fakat futbolcularımız oynamak istemeyince adam çıkıp kendisi oynayacak değil. Fakat Rijkaard'a yapabileceğim tek eleştiri orta sahada kendisi gibi oynayacak bir oyuncuyu halen yetiştirememiş, devşirememiş olmasıdır.

Bu köprünün altından çok sular akar. 5 puanlık fark 3 puanlı sistemde kapanmayacak bir fark değil. Takımıza güveniyorum ben.

25247_393150141512_290575206512_426.jpg

Macin özeti budur. Bu serefsizleri sevindirdiniz ya. Yaziklar olsun hepinize.

Bunu maçın hangi dakikasında yaptı 87.den sonra ben çıkmıştım çünkü sinirle kahveden yorum yapılmaz bu harekete annesi belli değil ondan böyle oyunlar peşinde it yavrusu.! (Ayy pardon ya centilmenlik vardı dimi)

Bi daha ki derbiye Pendik formasıyla çıkalım.

Sizin Fair playiniz tribünleride ne hale getirdi. Medya güzel oynadı taraftarda yedi. Yönetimde buna çanak tuttu.

En çok içimi acıtan o şerefsizlerin sesi oldu..Bağırın ulan birazz.Hadi takımın ruhu gitmiş,size ne oluyor..Vaz mı geçtiniz Cimbom kelimesinden..Dün Eskişehir maçındaki taraftarı izleyin UTANIN

al sana işte cevap. ziya şengül : 1000 kişilik fenerbahçe taraftarı koca stadtaki taraftarı susturdu diyo.

Allahım kahrettiniz bizi. Bunakların alay konusu ettiniz bizi

allah belanızı versin

Bıletı 90 mılyon yapan bızlerı maca gıtmeısnı enegellıyen zıhnıyetı alkıslyorum burdan bravo bravo sızee.....:mad::mad::mad::mad::mad:

ah santos ah. kirilma noktasinda atacaktin o topu.

cok mu zor ya.. bes metreden kaleyi tuturmak ya.

elin kazmasi selcuk abaniyor 30 metreden gol oluyor. bu nasil adalet.

keitanin fuzesi gol olmuyor....

sinirimden ne yapacagimi bilmiyorum

hep sansizlik, ruhsuzluk, beceriksizlik, bunlarin macina mi denk gelir ya

allah askina yalvariyorum yonetime,

bu takima iki tane duran top kullanabilen oyuncu alin ya..yeter artik.

kornerler, faulller, hic ama hic tehlike yaratamiyoruz. mac 0-0 ken maci kopartamiyoruz.

yazık oldu valla diecek bişey bulamıyorum.aslında her iki kaleciyede denilecek çok şey varda degmez ikisinede.

Onun topa vurduğu yere neler söylendi neler..Hayatımda Bilicadan sonra gördüğüm en karaktersiz p.ç.

bosversenize ne kızıyorsunuz adama

45 metreden gelen top böyle karşılanır diyor bizim kaleci bozuntusuna

kısacası kalecilik ögretiyor bizim leo ya

Bizi dinleyen kuşlar gelın sızde uye olun hatta burda avatarınıza fener formalı foto da serbest gelınnnnn....İmzanızda fener de yazabılır gelın uye olun....Serbest burda hersey gelınnn.....................:(

Milleti galeyana getirip durmayın arkadaşım.Saçma sapan bir top kaleye girdi diye nedir bu halin.Bir tane adam gibi mesajın yok.

Aynı oyunla yenseydik javandan geçilmeyecekti.

Sizin Fair playiniz tribünleride ne hale getirdi. Medya güzel oynadı taraftarda yedi. Yönetimde buna çanak tuttu.

Forumdakıler hadı cevapp......Hkedınız bunu sız de bızım ne gunahımız vardı...:mad::mad::mad::mad::mad:

Geri
Üst Alt