TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

bence evimizdeki diğer maçta kareografi olarak volkanın topu kıçıyla istop edişi yapılsın.belki oyuncularda birşey uyandırır,biraz kenetlenme oluşur.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Kimse suçu hocada felan bulmasın. Sahada futbol namına birşey gören var mı? Ben göremedim çünkü. 2 takımda adam gibi top yapamadı. Oynanan futboldan hiçbir şekilde zevk almadım. Keşke 2 takımda zevk veren bir futbol oynasaydı da 3-4 yeseydik derim bu durumda. Benim için sahadaki futbol herşeyden daha önemli.

rijkaard'ı yaptıgı taktik hatalardan dolayı eleştirebilirim

ama onun dısında eline verilen su kadronun hesabını ondan soramam

Ne varmis kadroda ? Isim olarak tarihin en güzel kadrosu gecin böyle seyleri..

Rijkaard sezon basindan beri takimi calistiriyo.. Abi ne pas atabiliyoruz ne atak gelistirebiliyoruz ne pres yapabiliyoruz ne bisey yapabiliyoruz. Ayrica takimda ruh ve yürek nagmina hic birsey yok.

Hepiniz görüyosunuz maclarimizi. Dedigimi ben bugün icin demiyorum HAFTALARDIR biz böyle oynuyoruz. Yaptigimiz tek sey topu sisirme ve Santos topu alip kosuyo okadar. Ufacik bi isik yok takimda. Nedenini siz bulun artik

Telegol son dakika : Leo franco sezon sonu kesinlikle ayriliyor.

leo gidiyomuş seneye

Leo sene sonu yolcuymuş kesin olarak.

Polat dua etsin maç kongreden sonraydı.rijkaard ın skibbe den tek farkı daha fazla sacı var.maçın 20 dk sında ben dahil herkes anladı maçın nereye gideceğini.

Eğer sen sana bu zamana kadar maç kazandırmayan leo yu oynatırsan.

Sana maç kaybettiren caner ve serveti oynatırsan

geldiğinden bu yana hiçbirşey yapmayan elano yu oynatırsan

sürekli aynı taktikle oynarsan ve 4 maçta 9 puan kaybdersen kimse kusura bakmasın bende otursam klübede bundan daha kötü olmaz takımın durumu.

yılmaz vural gelsin razıyım ben

Üzgün değilim gerçekten,atamıyorsan yersin bu kadar basit,kısmetsizlik mi,beceriksizlik mi bilmiyorum Selçuk Şahin'e her sene kontrat yeniletiyoruz kovulma eşiğindeyken,Leo Franco'ya yakışmadı,onun dışında takımın mücadelesine bir lafım olamaz...

keitannı son dk da vurduğunu kaç kaleci çıkarır diyecek laf yok girmeyince girmiyor ama bir şekilde sokacaktık o topu önce volkana sonra kaleye o topu sokacaktık olmadı sadece bugun değilki 10 yıldır orda artık son zamanlarda da içerde bile zor yeniyoruz yani inanmıyorlar işte bu açık yani ama yapacak birşey yok takımıma da küfredemem inadına GALATASARAY

Selçuk maçın adamı seçildi,Volkan koyduğum yeriyle top tuttu..Bizde Jo! yu karşılamaya bin kişi gittik,centilmen olalım dedik,küfür yedik,ceza sahasına girmeden Samiyende üç maç verdik.....Sarp,Topal,Elano dan total futbol bekledik,,Frank dedik,Gerets bile bulamadık..Taraftar intikam unutmuş,çekirdeğe başlamış,1000 kişiyi anamıza avradımıza sövdürmüşüz...KOYDU ULAN KOYDU..Allahın ezik Beşiktaşının Eskişehir maçını hatırladıkça KAHROLUYORUM hepimiz adına..KENDİMİZE GELELİM LÜTFEN.Başta oyuncular..

arkadasim sen iyimisin? butun dunyaya rezil olduk, sen burda gelmissin sakin olalim diyosun.

•**•.¸¸♥¸¸.•* G A L A T A S A R A Y *•.¸¸♥ ¸¸.•* *•.¸¸♥ ¸¸.•*Galatasaray *•.¸¸♥ ¸¸.•* *•.¸¸♥¸¸.•* Galatasaray *•.¸¸♥ ¸¸.•* *•.¸¸♥ ¸¸.•*Galatasaray*•.¸¸♥ ¸¸.•**•.¸¸♥¸¸.•*Galatasaray •.¸¸♥ ¸¸.•*¸¸.•* *•.¸¸♥ ¸¸.•* Galatasaray*•.¸¸♥ ¸¸.•**•.¸¸♥¸¸.•* Galatasaray.....•**•.¸¸♥¸¸.•* G A L A T A S A R A Y *•.¸¸♥ ¸¸.•* *•.¸¸♥ ¸¸.•*Galatasaray *•.¸¸♥ ¸¸.•* *•.¸¸♥¸¸.•* Galatasaray *•.¸¸♥ ¸¸.•* *•.¸¸♥ ¸¸.•*Galatasaray*•.¸¸♥ ¸¸.•**•.¸¸♥¸¸.•*Galatasaray •.¸¸♥ ¸¸.•*¸¸.•* *•.¸¸♥ ¸¸.•* Galatasaray*•.¸¸♥ ¸¸.•**•.¸¸♥¸¸.•* Galatasaray.....•**•.¸¸♥¸¸.•* G A L A T A S A R A Y *•.¸¸♥ ¸¸.•* *•.¸¸♥ ¸¸.•*Galatasaray *•.¸¸♥ ¸¸.•* *•.¸¸♥¸¸.•* Galatasaray *•.¸¸♥ ¸¸.•* *•.¸¸♥ ¸¸.•*Galatasaray*•.¸¸♥ ¸¸.•**•.¸¸♥¸¸.•*Galatasaray •.¸¸♥ ¸¸.•*¸¸.•* *•.¸¸♥ ¸¸.•* Galatasaray*•.¸¸♥ ¸¸.•**•.¸¸♥¸¸.•* Galatasaray.....

farketmez yenisini alırlar ufuk da haddini bilire sırasını bekler ne de olsa beyfendi..

Kimse kendi kandirmasin. Bu takim sampiyon olmaya hak etmiyor! Ayda bir kere iyi mac yapiyoruz. Önemli maclarda ortalika yokuz. Kasimpasa at 4 yada Ankaragücü at 3 bir ise yaramiyor malasef.

Bu takimda herseyini veren 3 oyuncu vardir ama malasef sakatlik izin vermiyor

1Arda

2Baros

3Kewell.

rijkaard'ı yaptıgı taktik hatalardan dolayı eleştirebilirim

ama onun dısında eline verilen su kadronun hesabını ondan soramam

Peki hocam Rijkaard Elano'nun alınmasını niye istedi?Orta sahadaki zaafiyetten dolayı diyelim peki Elano bu zaafiyeti çözebilecek bir futbolcu mu?Hayır.Peki Rijkaard Elano'yu hangi akla hizmet aldı.Burda Elano'yu istediğine göre futbolcuyu tanıyor olması gerekir.Bu noktada daha garip birşey ortaya çıkıyor,Rijkaard Galatasaray'daki ortasaha zaafiyetinin neden kaynaklandığını tespit edememiş.

Bence mide kanseri olan bir hastaya Talcid veren Doktor'dan bir farkı yok Rijkaard'ın !

Gönderin Leo'yu kına yakalım bumudur yani kurtuluş. Saçmalamayalım arkadaşlar millete atıp tutmayalım. Çıktık oynadık kaybettik tüm takım ve tekbnik heyetin hatası var bireyse hatalar çözülebilir. şu anın stresiyle milleti asıo kesmeyelim.

Tamam kötüydük. tamam leo çok hatalıydı ama gerçek takım olsak gol ve goller bulurduk takım olmak bireysel hataları telafi etmektir.

Sene başından beri sabrediyoruz ama bir milimetre bile ilerleyemedik..

Her maç biraz daha geriye gidiyoruz.Kasımpaşa maçında inanılmaz pres yapıyorlar rakibe top vermiyorlar ama fener maçında tık yok geriye yaslanıyorlar.Nasıl bir taktik anlayışı bu biri bana açıklasın lütfen..

Arda'nın ağrıları artmış.Sivas maçında çok büyük ihtimal yok

Yazık...

Sanki Hagi çok beyfendiydi hayretbişey sanki adamı koynumuza alıp yatacaz bize top oynayan adam lazım arkadaş toooooppp yemişim karakterini...

Hagi Galatasaray'a senden benden çok saygılıydı.Yenilgiyi kabullenemiyordu.

Adam babasını kaybetti iki gün sonra çıktı maçını oynadı,40 derece ateşi vardı çıktı aslanlar gibi oynadı.Ne karaktersizliğini gördünüz bilmiyorum ama onun çirkefliği Galatasaray Ruhu'ndan kaynaklanıyordu.

Onun için ne yedüğü belirsiz adamlarla karşılaştırmayın Ustayı...

hagi galatasaray'a senden benden çok saygılıydı.yenilgiyi kabullenemiyordu.

Adam babasını kaybetti iki gün sonra çıktı maçını oynadı,40 derece ateşi vardı çıktı aslanlar gibi oynadı.ne karaktersizliğini gördünüz bilmiyorum ama onun çirkefliği galatasaray ruhu'ndan kaynaklanıyordu.

Onun için ne yedüğü belirsiz adamlarla karşılaştırmayın ustayı...

:007::007::007:

Geri
Üst Alt