TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

doğru söylüyorsun sabırla takımın her hafta nasıl daha kötü oynayacağını öğreniyoruz haklısın ben bunu düşünememiştim,cl de çeyrek finale kalamadığın dediğin madrid bugün barcelonanın önünde averajlada olsa lider belki anlamana yardımcı olur.

Bir kaç hafta önce de kötü oyun vardı ama 5 puan öndeydik bi ara, o zaman herkes şampiyonuz diye geziyordu.Her yendiğimiz maçta şampiyon oluyorduk puan kaybedince şampiyonluk gidiyordu.Oyuncularda istikrar bekliyoruz ama taraftarda da istikrar yok ki.Bunu dün seçim başlığında da anladım 2 kutu açıldı Adnan Polat farkla öndeyken millet hayırlı olsun Polat Başkan diyordu.Sonra 2 kutuda Öztürk geçti ve hemen gitti başkanlık yorumları yapıldı ve aklıma hemen o maç topikleri geldi.

https://www.gscimbom.com/forum/meti...rd-5-yillik-sozlesme-istiyoruz_-cunku___.html

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

1 Bursaspor 27 18 4 5 54 24 30 58

2 Fenerbahçe 27 17 4 6 48 27 21 55

3 Beşiktaş 27 16 7 4 39 19 20 55

4 Galatasaray 27 16 5 6 51 28 23 53

Çok iç karartıcı bir durumda değiliz. Derbiler de bitti, zor maçlar da. Takım bizi heyecanlandırmak için şaka yapıyor diyerek pollyannanın kulaklarını çınlatıyorum...İnancımızı korumalıyız, yeni stadımıza geçtikten sonra da GS-FB ve FB-GS son on yıl tarihini tersine çevirebiliriz.

İnanmak başarmanın yarısıdır.. BAŞARACAĞIZ...

fenerde bu şans olduktan sonra Nou Camp stadımız olsa bile kaybederiz...

Adam 35 metreden gol atıyor taraftar olsa ne olur ki...

Takim takir takir top oynuyor´da Franco aralarinda siritiyor, oyun bozuculuk yapiyor

hahaha basin gidin be, vizyonsuz taraftar sizi

Yıldız aldığımız zaman değil takım olduğumuz zaman başarı gelir.

Anlasınlar artık

1 Bursaspor 27 18 4 5 54 24 30 58

2 Fenerbahçe 27 17 4 6 48 27 21 55

3 Beşiktaş 27 16 7 4 39 19 20 55

4 Galatasaray 27 16 5 6 51 28 23 53

Çok iç karartıcı bir durumda değiliz. Derbiler de bitti, zor maçlar da. Takım bizi heyecanlandırmak için şaka yapıyor diyerek pollyannanın kulaklarını çınlatıyorum...İnancımızı korumalıyız, yeni stadımıza geçtikten sonra da GS-FB ve FB-GS son on yıl tarihini tersine çevirebiliriz.

İnanmak başarmanın yarısıdır.. BAŞARACAĞIZ...

Bizim içimiz Ligin puan durumuna bakınca değil,sahada oynanılan yada oynatılmak istenen şeyin neye benzediğini anlayamama hezeyanından kaynaklı kararıyor.

Mehmet Topal niye stoperlik yapıyor burada çözebilen var mı ???

Bu adam orta saha değil mi ??

ve Mustafa Sarp nerede ?? Resimde bile gözükmüyor

Rıjkaard sağolsun M.Topalı alex'in gölgesi yaptı ,alex nereye gittiyse M.Topalda oraya gitti.Alex'te zeki bir oyuncu alıyor M.Topalı köşeye kadar götürüyor ve bunun bi hata olduğunu Rıjkaard görmüyor,bu yönetim daha kimi getirsin takımın başına.

yahu süper fotolar eline sağlık necati

fotograflarda da görüldüğü gibi bizim takımda kimse rakip karsılamayı bilmiyor

maçlarda orta saha oyuncularının özellikle sarp ve topalın defansta da servetin ve canerin neler yaptıgına dikkat edin gerçi Neill'in gelmesiyle burası biraz daha toparlandı o da ayrı bir konu

ortasahamız adamın yanında adamla birlikte refaketçi olarak kosuyor topun önüne geçmeyi bırakın, rakibi rahatsız dahi etmiyor

hatta taç kullanmayı dahi bu takıma bastan ögretmek lazım çünkü kullandıgımız her taç rakibin kafasına gidiyor

bizim takıma futbolu bastan ögretmemiz lazım diyorum herkes burun kıvırıyor hakikatten ögrenmemiz gereken çok sey var ve rijkaard bunları ögretene kadar basarı beklemeyin

bizim bu selçuğa yptığımızı fb de diyarbakıra yapmştı ymşti golü..o değil de helal olmuyo eminim aldıkları paranın karşılığını vermiyo futbolcular..seneye eğer 7 8 m dan pahalı ise jo kalmasın istemiyorum .elanoya iyi bi talip çıkar dünya kupasından sonra inş .dos santos kalmalı.onda var istek ruh gerçekten ya şu takımda bugun arda skattı yine de bişiler ypmya çalştı.arda dos santos sabri neill baros dan gerisi yalan..keita da inişli çkışlı.perfrmasından çok yaptığı sahtekar hareketler yok mu.bugun de yptı gözümdn dştü utandım resmen

leo ve cüneyte sevgilerle....

mehmet topla 74 model kamyon gibi olmuş adam hareket edene kadar rakip oyuncu kendi sahasından gelip kapıyor topu..

Fatih Terim gelecek söylentisi beni korkutuyor. Fatih Terim gelirse kafadan 200 milyon dolar zarardayız kadroyu sıfırlar. Nerede kalitesiz futbolcu varsa alır malum egolarını unutmamak lazım. Fatih hoca eski Fatih hoca değil. Ersin Düzen canlı yayında anlattı çekime geliyormuş telefonlaşmışlar Fatih hocayla. Ersin Düzen aç mısınız hocam birşeyler hazırlatayım mı kebap falan diye sormuş biliyormuş Fatih hocanın kebap sevdiğini. Bu öneriye Fatih hocanın cevabı "Yok Ersin'ciğim bana suşi hazırlat" olmuş. Bir yabancı ülkede çalışmak bir insanı bu kadar mı değiştirir antremanda 3 kere kostum değiştirmeler falan. Yok Fatih hoca bu kulübe artık fayda sağlayamaz.

Adamlarda her maçta değişik bir futbolcu çıkıp gol atıyo.Bi gün de çıksın Mustafa Sarp Mehmet Topal vursun gol olsun.

bu mağlubiyetin tek olumlu yanı olabilir ; bu ezik takımın aynen gelecek sezonda devam etmesi ve selçuk ibibiğinin futbol bırakana kadar takımda kalması..

Benim anlamadığım sezon başında 3-4 tane gol atan takım son iki haftadır gol atamıyor. Neden be rijkard

4-3-3 sistemi turkiye'de olmuyor Rijkaard anla artik anlaaaaaaaaaaaaa!

yeni bir alternatif bul 4-3-3 degil 4-5-1 oyna topal+sarp yerine mustafa sarp'i elano+gio'nun arkasini koy Elano ve Gio'da pas daglimi yapsinlar ve boylece yeni bir alternatif 4-3-3 bulmus olursun orta uçlu elano,gio,sarp, hucum uçlu arda-Jo(baros)Keita

tabiki klavye basinda bunlari yazmak kolay Rijkaard daha iyisini biliyordur

________________Jo(Baros)___________________

___arda_____elano________Gio_______Keita_

___________________Sarp__________________

balta______Neil____Servet__________Sabri__

________________Leo(UFUK)______________

adamlar artik nasil galip geleceklerini biliyorlar ortasaha'yi ele geçirip pas yapip araya toplar ile gol atiyorlar

Bir şeyler ters gidiyor ama ne ?

leo ve cüneyte sevgilerle....

Yenildik diye hemen hakeme sallayın.Bence hakem çok iyi maç yönetti.Hatta bizim lehimizde %51 olduğunu söyleyebilirim...Boşuna hakeme sallamayın.Olmadı,olmayacak.Bu feneri yenemeyeceğiz.

Mehmet Topal niye stoperlik yapıyor burada çözebilen var mı ???

Bu adam orta saha değil mi ??

ve Mustafa Sarp nerede ?? Resimde bile gözükmüyor

işte rijkaard'ı burda eleştirelim

bence rijkaard'ın bu mactaki taktik hatalarından biride buydu mehmet topalı alex ile adam adama markaja vermişti

bildigim kadarı ile dünyada artık adam adama markaj olayı kalmadı ama rijkaard bugün hemde kendi evinde böyle bir taktik verdi buna çok şaşırdım

her neyse alex uyanık topçu taktı mehmeti peşine götürdü ölü noktaya boşalttı orta sahayı orayıda isteyen fenerli han gibi kullandı

4-3-3 sistemi turkiye'de olmuyor Rijkaard anla artik anlaaaaaaaaaaaaa!

yeni bir alternatif bul 4-3-3 degil 4-5-1 oyna topal+sarp yerine mustafa sarp'i elano+gio'nun arkasini koy Elano ve Gio'da pas daglimi yapsinlar ve boylece yeni bir alternatif 4-3-3 bulmus olursun orta uçlu elano,gio,sarp, hucum uçlu arda-Jo(baros)Keita

tabiki klavye basinda bunlari yazmak kolay Rijkaard daha iyisini biliyordur

________________Jo(Baros)___________________

___arda_____elano________Gio_______Keita_

___________________Sarp__________________

balta______Neil____Servet__________Sabri__

________________Leo(UFUK)______________

adamlar artik nasil galip geleceklerini biliyorlar ortasaha'yi ele geçirip pas yapip araya toplar ile gol atiyorlar

4-3-3 türkiyede olur ama ortasanın ortasında ,İniesta ve Xavi olursa olur.

Geri
Üst Alt