TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Benimde zoruma giden o sindiremedigim o işte tabiri caizse fukarayken neler neler yaptık en basitinden fazla gecmişe gitmeden 3 senede 2 sampiyonluk cıkardık su 2 senede yapılan transferler hocalar paralar tıkırında ödenirken stad yapılırken yani tabiri caizse cebimiz para görmüşken parayla rezil olmak koyuyor bana hele birde samiyende yenilmek yokmu kahrediyor hadi kadıkoyde bişeyler var dioruz geciyoruz samiyende skor olarak olmasada eze eze yenioduk keyifleniyoduk gecen sene 0-0 bitmesine ragmen oyun olarak ezmiştik yine basım önümde degildi ama bugun gökyüzü ruhuma tercüman oldu yagdırdıda yagdırdı:mad:

Valla işe gittiğimde kaybettiğim iddiaları 2 katıyla ödesem bu kadar koymaz da milletin bu futbol ve sonuçla benimle alay etmesi beni kahrediyor. Lan adam gibi oynasaydınız ne olurdu he ne olurdu. Artık lige başlarken 6 puan cepte geyikleri başlayacak yine.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Bu berbat ortasaha üçlüsüyle 4-3-3 oynarak yenemezdik zaten.

Mustafa Sarp niye öyle bir saçmalık yapıp ilk dakikada kaçırdı o golü aklım hayalim ermiyor...

Ne kadar boş oyuncularımız var ya

elano ne iş yapar allah aşkına

Bu takım 4-3-3 oynayamaz bence elimizdeki orta saha oyuncularıyla bu kadar. Ya 4-2-3-1'e dönücez yada 4-4-2'ye. Mustafa Sarp'da Mehmet Topal çok kötüydüler bugün. Biraz Elano orta sahada birşeyler yapmaya çalıştı o kadar.

4-4-2, 4-4-2, 4-4-2, 4-4-2, 4-4-2 başka çıkar yok işte yoooooookkkkkkkkkkkkkkk:mad:

elano ne iş yapar allah aşkına

Elanonun sorunu bekleneni verememesi bence...

İyi oynuyor bence ama taraftarın beklentileri çok yüksekti bence yani gol atacak frikikten ceza sahası dışından çakacak gol olacak falan filan...

Elanonun sorunu bekleneni verememesi bence...

İyi oynuyor bence ama taraftarın beklentileri çok yüksekti bence yani gol atacak frikikten ceza sahası dışından çakacak gol olacak falan filan...[/Q]

hocam ben oyun içinde 2. yarı hiç göremedim brezilyada başka burada başka oynuyor,uyum sorununu aşamadımı acaba..

benim anlamadığım bi şey daha var rijkaard neden jo yu çıkarıp barosu aldı jo kalsın al yanına baros u zaten gole ihtiyacımız var anlamıyorum abi anlamıyorum

herkez her futbolcuya felan ceza kesiyorda giovanninin pozisyonu gol olsa kimse kimseyi yollamıcaktı

Herşey günlük yaşanıyor malesef.Geçen sene Bülent Korkmaz geldiğinde de böyle deniyordu türk hoca, hırs falan.Bülent hoca Bordeaux maçını kazandıktan sonra hemen hocanın hırsı takıma yansımış, hocanın azmi ve hırsı hemen takımın karekterine yansımış dendi.Daha sonrasını biliyoruz her maç ligde puan kaybedip artık her maçımızı kazanmalıyız diye diye sezonun son maçı olan sivas maçına kadar geldik.

Bu zihniyeti değiştirmeliyiz artık don değiştirir gibi teknik direktör değiştirip sistemle bu kadar oynanmaz.Hele başındaki hoca Rijkaard gibi güvenilip sabredilmesi gereken bir adamsa.

işte buna aynen katılıyorum. arkadaşlar sabır biraz. ben uzun vadede umutluyum. bekleyip göreceğiz inşallah.

Gördüğüm kadarıyla herkes sinirli ve saçmalıyor :D yatın abi siz en iyisi yatın sakin kafa ile girin foruma :D

Bir tek Giovani,Lucas Neill ve birazda Sabri oynadı...

Diğer futbolcuları tanımakta zorlandım...

Herkes "Deli Çoban" gibi yorum yapıyor.

Bi silkelenin bence.

Saçma sapan konular, yorumlar.

Birisi Rijkaard'ı göndermiş, ötekisi daha da abartıp Terim'i takımın başına oturtmuş.

Orta sahaya transferler,

Leo Franco'ya yapılan dart tahtası muamelesi.

Bence artık saçmalamayı bırakmalı herkes.

Galatasaray kötü oynadığı için kaybetmedi mücadeleyi.

Mustafa Sarp niye öyle bir saçmalık yapıp ilk dakikada kaçırdı o golü aklım hayalim ermiyor...

Ne kadar boş oyuncularımız var ya

kendine güveni yokda ondan.azıcık ruh lazım biz bundan bahsediyoruz...

Giovani Dos Santos'un gol atmasını o kadar çok istiyorumki yoksa bizim taraftarlar beğenmeyipte bonservisini almazsak bu çocuğun burada kafayı yerim...

Keita'dan bile daha etkili bence Giovani Dos Santos tek başına kendini yırtıyor her maçta,gol atsa...

ya beyler halen sabır diyorsunuz umutluyum diyorsunuz, ya allah aşkına söyleyin ileriye dönük ne gibi ışık görüyorsunuz bu takımda. inanın bana galatasarayın şu kadrosunun başına gidin sokaktan bir çocuğu bulun koyun getirin t.direktör olarak zaten 4. olmak garanti olur. futbolcuları başıboş antrenörsüz bırak inanın bana bundan daha başarısız olamaz. bana lütfen rijkaardı falan savunmayın adamın sistemi bizim takıma uygun değil, zorla bunu uygulatmaya çalışmak ne kadar mantıklı sorarım size. ha o sisteme uygun futbolcun olur ilerde onu uygularsın ama şu an öyle bir kadro yok, sende iyi bir antrenör isen kadro yapına göre oyun sistemi uygularsın. sene başından beri bar bar bağırıyoruz burda bu takım bu şekilde şampiyon falan olamaz diye ama bu şekilde konuşan hep hain ilan ediliyor nedense.

Leo Franco'nun ilk yediği hatalı gol değil. Uzaktan şutlarda yetersiz. Tribündeki seyirciler gibi izliyor uzaktan atılan şutları nitekim Selçuk akıllı davrandı çok sert vurdu top yerede sekince Franco hoop içeri aldı topu. Bi Trabzon'un genç kalecisine bakın bi Volkan'a bakın birde Leo Franco'ya. Devre arası yanlış adamı yolladık biz takımdan. Nonda değil Franco gitmeliydi. Bugün mağlubiyetin baş sorumlusu Franco'dur kim ne derse desin.

Geri
Üst Alt