Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc
hep şampiyon hem feneri yenmiş olmak? şimdi bi baktım.. daha nadir olmuş bu şampiyon olmaktan... şu maçta yenmek lazımdı... vs..
Ya arkadas, daha kalan 6 mi 7 mi mac var, su orta saha oyuncularla biz 2. lik bile cok zor.
Acilen bir care bulmak lazim ama gercekten. Neili mi oynatir orta sahada, Emre colagi mi oynatir bilemem ama Sarp, Baris Topal, bu 3 futbolcudan sadece birini oynatmak lazim, o da mecbur kaldigimiz icin.
Biz pas yapamiyoruz, nasil yapalim ki eger futbolcularimizin aralarinda en az 15m lik fark varsa, bosa kacan yoksa, pas isteyen yoksa. Bu sorunu neden halledemiyor Neeskens ve Rijkaard. Neden hep topu hep geride cevirip duruyoruz. Bu pas olayi rakibin yari sahasinda, özellikle ortada neden yapamiyoruz. Offffffffffff
Biz iyi oyniyoruz diyenler inanamiyorum ya. Nasil iyi oyniyoruz?
Ara sira Gio yada Keita birseyler yaparsa tehlikeli olabiliyoruz, o kadar. Neden rakibin üzerine pas yapa yapa gidemiyoruz? Neden? Bu ligdeki en iyi ofans futbolculara sahibiz, neden pas yaparak, akilli ve sakin oynayarak gol poziyonlara giremiyoruz?
hep şampiyon hem feneri yenmiş olmak? şimdi bi baktım.. daha nadir olmuş bu şampiyon olmaktan... şu maçta yenmek lazımdı... vs..