TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Ya arkadas, daha kalan 6 mi 7 mi mac var, su orta saha oyuncularla biz 2. lik bile cok zor.

Acilen bir care bulmak lazim ama gercekten. Neili mi oynatir orta sahada, Emre colagi mi oynatir bilemem ama Sarp, Baris Topal, bu 3 futbolcudan sadece birini oynatmak lazim, o da mecbur kaldigimiz icin.

Biz pas yapamiyoruz, nasil yapalim ki eger futbolcularimizin aralarinda en az 15m lik fark varsa, bosa kacan yoksa, pas isteyen yoksa. Bu sorunu neden halledemiyor Neeskens ve Rijkaard. Neden hep topu hep geride cevirip duruyoruz. Bu pas olayi rakibin yari sahasinda, özellikle ortada neden yapamiyoruz. Offffffffffff

Biz iyi oyniyoruz diyenler inanamiyorum ya. Nasil iyi oyniyoruz?

Ara sira Gio yada Keita birseyler yaparsa tehlikeli olabiliyoruz, o kadar. Neden rakibin üzerine pas yapa yapa gidemiyoruz? Neden? Bu ligdeki en iyi ofans futbolculara sahibiz, neden pas yaparak, akilli ve sakin oynayarak gol poziyonlara giremiyoruz?

hep şampiyon hem feneri yenmiş olmak? şimdi bi baktım.. daha nadir olmuş bu şampiyon olmaktan... şu maçta yenmek lazımdı... vs..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Ayrıca yanarım yanarımda Mehmet Güven'e yanarım. Orta sahamızda pas yapabilicek bir tane adam yokken Mehmet Güven gibi altyapıdan çıkan 22 yaşındaki gencecik adamı yolladık çocuk Manisa'da yeniden kendini buldu.

Ayrıca yanarım yanarımda Mehmet Güven'e yanarım. Orta sahamızda pas yapabilicek bir tane adam yokken Mehmet Güven gibi altyapıdan çıkan 22 yaşındaki gencecik adamı yolladık çocuk Manisa'da yeniden kendini buldu.

Yemin ederim en az Sarp, Topal, Baris kadar oynardi. Su anki performans bu oyuncularimizin performansindan cok daha iyi M. Güvenin.

Bizdeyken kendine güveni yoktu iste M. Güvenin de. Gitti, orda kafasi rahat oyniyor tikir tikir.

Türkiyede ön libero varmı çok merak ediyorum ?

Türk Milli Takımının ön liberosuna bakıyorum 32 yaşındaki Mehmet Aurelio,bütün Türk ön liberolar kolpa...

Yahu alın bir yabancı ön libero işte niye anlamıyor bizimkiler bunu bir türlü...

Bu Fener maçlarında kaleciler hep batırıyor geçen sene Santis batırmıştı bu sene Franco hemde iki maçtada batırdı.

Valla uçan sabri gibi birazdan alllaahahhh diyip evde taklalar atcam ya.Böyle gün yaşamadım.6*0 yenildik,bu kadar koymamıştı.Fark beklerken yenildik.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart | 19.00| Bekl

atılmıyor yeniyor.. adam şut atarken nerdeyse 20 metre çevresinde ikinci bir canlı yok... neresi garip atmasının?

Yok o konuda bende hemfikirim seninle ön liberolar stoperlerin yanına gömülmüştü o golde. Ama şu golü alex atsa içim yanmıcaktı bu kadar.

Ulan Mehmet Güven'i savuna savuna bitap düşmüştüm. Millet akrabam sanıyordu. Herkes sallıyordu değeri şimdi anlaşıldı:D

Valla uçan sabri gibi birazdan alllaahahhh diyip evde taklalar atcam ya.Böyle gün yaşamadım.6*0 yenildik,bu kadar koymamıştı.Fark beklerken yenildik.

uçan sabri demek haa " alaaaaahhhh " :ciftetelli:

Haftaya kalede Ufuk yada Aykuttan biri olmali kesinlikle.

Adamin morali falan kalmamistir zaten.

Haftaya kalede Ufuk yada Aykuttan biri olmali kesinlikle.

Adamin morali falan kalmamistir zaten.

bu sene aykut veya ufuk'a bu kadar şans verilseydi zaten en azından 1 kaleci kazanmıştık.

Şanssız gol yedik maçın hakkı beraberlikti

İstediğimiz oyun yine de bu değildi

Canları sağolsun demek istiyorum ama bu günün önemi başkaydı, ayıp ettiniz.

Bu saatten sonra şampiyonluk zor ama imkansız değil

Keşke o zoru başarıcak ruhu ve oyunu görebilsem sahada inancım daha da artsa ama malesef bugünden sonrası için de göremiyorum bişey değişmezse

Sonuç istemediğin gibi olsa da istediğin gibi bir maç oldu Özhan Başkan

Ulan Mehmet Güven'i savuna savuna bitap düşmüştüm. Millet akrabam sanıyordu. Herkes sallıyordu değeri şimdi anlaşıldı:D

Tugay Kerimoğlu, Emre Belözoğlu, Mehmet Güven bizim bu altyapıdan iyi orta sahalar çıkıyor. Altyapıdan bir oyuncu çıkarıp oynatsak keşke.

aynen hocam katılıyorum..en iyisi internetten bu geceliğine ayrılıp tavla okey vesaire oynayıp birkaç şişe bira içmek olacak.. Yoksa monitöre gelişine koyacam kafayı an meselesi..

Manisa'da Yiğit diye bir oyuncu varmıydı.

''YÜREĞİYLE OYNAYAN ADAM''lar lazım bize!

130920091253234022484_2.jpg

Geri
Üst Alt